Comunicat de presa ANPA legat de distribuirea permiselor...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 25 Mar 2010, 13:20

ilie scrie:Astazi mi-a sosit permisul de pescuit de la APS.Caras.Am 'intalnit' in persoana dl.Mihai un om corect si deosebit de amabil. :respekt:
cum ati procedat?

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 25 Mar 2010, 14:14

ilie scrie:Astazi mi-a sosit permisul de pescuit de la APS.Caras.Am 'intalnit' in persoana dl.Mihai un om corect si deosebit de amabil. :respekt:
Sa-l stapanesti sanatos si ma bucur ca nu ti-ai incalcat principiile. :respekt:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Mar 2010, 18:16

CC59 scrie:
cum ati procedat?
Am trimis la adresa asta chitantza si copia de buletin
http://www.caras.aaz.ro/contact/ASOCIAT ... TIVI-CARAS

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Mar 2010, 18:16

pensionaru scrie:
Sa-l stapanesti sanatos si ma bucur ca nu ti-ai incalcat principiile. :respekt:
Fire intinse si numai bine :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Mar 2010, 19:04

pescuitorul scrie:in curand apele vor fi date spre gestionare asociatiilor .un criteriu important va fi numarul de membrii.
raspunsul actiunilor lui
am citat de pe alt topic, dar........ :oops: :?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 25 Mar 2010, 19:12

adiwolf scrie:
pescuitorul scrie:in curand apele vor fi date spre gestionare asociatiilor .un criteriu important va fi numarul de membrii.
raspunsul actiunilor lui
am citat de pe alt topic, dar........ :oops: :?

zvonuri aruncate aiurea :datz:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 25 Mar 2010, 19:45

exact numai zvonuri,vrabia malai viseaza :lol: :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Mar 2010, 20:32

edâ„¢ scrie:exact numai zvonuri,vrabia malai viseaza :lol: :lol:
daca esti tu gica contra nu trebuie sa ii lingi pe altii. asa cum ti s-a mai spus si pe alte forumuri.sau de asta imi recomandai sa stau departe ca sa realizati voi prin dezinformari alte lucruri doar ca sunteti gica contra?!!!
asa ca.....voi fi prezent ca sa va stric jocurile murdare(fnpsr-pupin.....risti) tuturor care umblati cu nimicuri.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 25 Mar 2010, 21:19

pescuitorul scrie:
edâ„¢ scrie:exact numai zvonuri,vrabia malai viseaza :lol: :lol:
daca esti tu gica contra nu trebuie sa ii lingi pe altii. asa cum ti s-a mai spus si pe alte forumuri.sau de asta imi recomandai sa stau departe ca sa realizati voi prin dezinformari alte lucruri doar ca sunteti gica contra?!!!
asa ca.....voi fi prezent ca sa va stric jocurile murdare(fnpsr-pupin.....risti) tuturor care umblati cu nimicuri.

sa ma lingi tu unde nu ma bate soarele c...t cu ochi (lingaul e ala cu care era sa cazi in olt)

cred ca te doare capu si nu potzi dormi noaptea,te visezi ajvps sau ce, mai stiu pe unu care visa populari, si ce a facut, a baut bani un an si deabia dupa un an a facut popularea si aia cu totu diferit de ce ne-am propus cei care am cotizat asa ca nu imi vb tu de lingai(ajutor de caine lup la ajvps)

daca s-a ajuns la jiogniri asa raspund si eu

vezi ca intrebarea mea e aici http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=480

asta ma deranjeaza pe mine in calitate de pescar cotizant atatzia ani la ajvps,cum se face calculul pe care trebuie sa il dea un cotizant,pe ce criteriu se face???

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 25 Mar 2010, 21:38

ce zici aici:
una din primele mele postari pe rapitori era ceva de genul nu va mai urati intre voi, nu mai faceti o competitie intre voi.Fiti prieteni fiti uniti caci asa sunteti mai puternici
pai nu suntem unitzi (adica eu si ilie) cand am spun nu ptr a plati niste hotzi care interpreteaza legea asa cum vor ei si am luat permisu asa cum zice legea pe cai legale sau ce te oftici ca apscaras le emite ptr totzi din tzara asta care s-au saturat de hotzi

asa ca nu ma fa lingau ca imediat te trimit in origini

Scrie răspuns