Comunicat de presa ANPA legat de distribuirea permiselor...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Mar 2010, 08:56

La E.S.C(Romtravel)..carnetelul este tiparit recent(rubricile pentru stampila anuala incep de la 2010)...atunci dece scrie pe el Permis de pescuit...daca este doar carnet de membru?
Pe verso scrie chiar "Acest permis de pescuit este valabil doar insotit de permisul ANPA"....dublu permis? ....Imi da de gandit...desi eram ferm convins ca la ei o sa ader si eu.

old_radu....poate stii raspunsul. :wink:

boistean
veteran
veteran

Re: comunicat

Mesaj de boistean » 25 Mar 2010, 08:58

boistean scrie:
CC59 scrie:
boistean scrie: Prieteni Pescari - Iasi, de exemplu :wink:
Se poate rezolva si postal?Este obligatorie prezenta la locul faptei?
asta nu mai stiu...

incearca aici
acum am vazut pe site-ul PP ca au filiala si la Focsani... :wink:

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 25 Mar 2010, 09:15

Daca este distribuit de asociatii uite asa o sa verifice daca unii nu fenteaza ...Gen online,kinder cu surprize,trezorerie si alte invarteli....Ai carnet de membru la o asociatie si permis de pescuit tot de acolo e bine ,daca ai numai ANPA-ul semne de intrebare....De unde ai luat daca ANPA nu mai emite personal pe baza de chitanta trezorerie...Si problemele incep repede,si pe cand le rezolvi gata anul...Si daca scrie permis de pescuit pe el poate de la anul s-au gandit baietii sa revina la sistemul vechi, de vizare pe anul respectiv.

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 25 Mar 2010, 09:25

alexis scrie:Daca este distribuit de asociatii uite asa o sa verifice daca unii nu fenteaza ...Gen online,kinder cu surprize,trezorerie si alte invarteli....Ai carnet de membru la o asociatie si permis de pescuit tot de acolo e bine ,daca ai numai ANPA-ul semne de intrebare....De unde ai luat daca ANPA nu mai emite personal pe baza de chitanta trezorerie...Si problemele incep repede,si pe cand le rezolvi gata anul...Si daca scrie permis de pescuit pe el poate de la anul s-au gandit baietii sa revina la sistemul vechi, de vizare pe anul respectiv.

Din cate stiu permisul de pescuit ANPA are o rubrica unde scrie numele Asociatiei ce l-a eliberat : deci cu sau fara carnet de membru se va sti cine ti l-a eliberat !
www.pentrupescuit.ro

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Mar 2010, 10:16

ULK scrie:La E.S.C(Romtravel)..carnetelul este tiparit recent(rubricile pentru stampila anuala incep de la 2010)...atunci dece scrie pe el Permis de pescuit...daca este doar carnet de membru?
Pe verso scrie chiar "Acest permis de pescuit este valabil doar insotit de permisul ANPA"....dublu permis? ....Imi da de gandit...desi eram ferm convins ca la ei o sa ader si eu.

old_radu....poate stii raspunsul. :wink:
...despre aceasta asociatie cunosc doar ce se gaseste pe net. Am aderat la ea din lipsa de "patriotism local" , adica nu am mai vrut sa fiu membrul unicei asociatii din MM ...ajvps-MM...si ma intereseaza sa pot pescuii legal doar pe apele publice...:wink:
...ce scrie pe "carnetul de membru / permisul de pescuit" (asa apare scris pe coperta) si completarea din josul copertii este destul de clara ca acest "permis este valabil numai insotit de permisul ANPA..." ar trebui sa te lamureasca
...carnetul este tiparit anul acesta si are loc de viza pe 5 ani ...poate trebuia sa fi fost tiparite inainte de aparitia legii si sa scrie anul asa cum era in carnetele ajvps , unde anul era trecut cam asa :" 19......" :oops:
...asociatia figureaza pe lista asociatiilor "acreditate " de ANPA
...in rest , eu zic sa te mai gandesti... n-au trecut decat 3 luni din acest an

P.S. ...in caz de control nu o sa te intrebe nimeni daca ai carnet de membru ci numai de permisul ANPA

Fir intins !...tuturor. :wink:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 25 Mar 2010, 11:02

la cat de inteligente sunt legile in Romania, in curand o sa ne luam permisele de prin Bulgaria... (dupa modelul inmatricularii masinilor SH) :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Mar 2010, 11:14

Astazi mi-a sosit permisul de pescuit de la APS.Caras.Am 'intalnit' in persoana dl.Mihai un om corect si deosebit de amabil. :respekt:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Mar 2010, 11:25

Mie sincer imi trebuie permisul ANPA ca pot pescui in apele de munte "gestionate" de RNP. Ptr ca pe Arges, Ialomita, Dambovita, Olt nu m-a controlat nimeni niciodata si cred ca nici nu se va intampla in 2011. Poate pe Dunare in zona de granita sa mai fie util. In rest, il iau ca sa fiu "in rand cu lumea". :lol:

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 25 Mar 2010, 11:34

ilie scrie:Astazi mi-a sosit permisul de pescuit de la APS.Caras.Am 'intalnit' in persoana dl.Mihai un om corect si deosebit de amabil. :respekt:
Si cativa pescari din Piatra-Neamt asteapta de la Dl.Mihai permisele !
Trebuie sa-i dam macar o lada de bere pentru efortul depus :bere: :bere:
www.pentrupescuit.ro

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Mar 2010, 11:59

eu zic sa te mai gandesti... n-au trecut decat 3 luni din acest an
..mai am de gandit doar vreo 10 zile si incepe prohibitia...deci din pacate am timp berechet...Tu asa zici parca eu sunt de vina ca au trecut 3 luni.
Sincer eu nu mai vreau sa ader fara sa gandesc(asta am facut pana acum ....ajunge). Acum sunt mai multe optiuni..nu facem ca la alegeri in turul doi, alegem dintre duoa rele, pe ala mai putin rau...nu...ne orientam putin inainte.

Tot asta vreau si eu, ape publice dar nu vreau sa ma trezesc cu suprize..ulterior.

De exemplu stie cineva ce e cu Bezidul, acolo sigur vreau sa ma duc anul asta?

Esox, imi este simpatic,avem membri de la ei aici pe forum, pescuiesc mult in judetul lor..nevasta e din Bistrita :)...dar chestia ce am scris mai sus despre"permis cu permis" ridica semne de intrebare...parca duce cu gandul la "vremuri mai bune"(pentru ei)...cand iar revine treaba cu judete si permis doar de la ei? Corect era sa scrie Carnet de membru.cu sau fara permis de ANPA....Nu are nici o treaba unu cu celalat...mai ales ca este specificat pe cartonul ANPA, asociatia care l-a eliberat...

este destul de clara ca acest "permis este valabil numai insotit de permisul ANPA..." ar trebui sa te lamureasca
E clara?Mie nu. Valabil? La ce? Pentru ce? Statutul de membru da ..dar permis? Ce imi permite?

Scrie răspuns