Pe verso scrie chiar "Acest permis de pescuit este valabil doar insotit de permisul ANPA"....dublu permis? ....Imi da de gandit...desi eram ferm convins ca la ei o sa ader si eu.
old_radu....poate stii raspunsul.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
acum am vazut pe site-ul PP ca au filiala si la Focsani...boistean scrie:asta nu mai stiu...CC59 scrie:Se poate rezolva si postal?Este obligatorie prezenta la locul faptei?boistean scrie: Prieteni Pescari - Iasi, de exemplu
incearca aici
alexis scrie:Daca este distribuit de asociatii uite asa o sa verifice daca unii nu fenteaza ...Gen online,kinder cu surprize,trezorerie si alte invarteli....Ai carnet de membru la o asociatie si permis de pescuit tot de acolo e bine ,daca ai numai ANPA-ul semne de intrebare....De unde ai luat daca ANPA nu mai emite personal pe baza de chitanta trezorerie...Si problemele incep repede,si pe cand le rezolvi gata anul...Si daca scrie permis de pescuit pe el poate de la anul s-au gandit baietii sa revina la sistemul vechi, de vizare pe anul respectiv.
...despre aceasta asociatie cunosc doar ce se gaseste pe net. Am aderat la ea din lipsa de "patriotism local" , adica nu am mai vrut sa fiu membrul unicei asociatii din MM ...ajvps-MM...si ma intereseaza sa pot pescuii legal doar pe apele publice...ULK scrie:La E.S.C(Romtravel)..carnetelul este tiparit recent(rubricile pentru stampila anuala incep de la 2010)...atunci dece scrie pe el Permis de pescuit...daca este doar carnet de membru?
Pe verso scrie chiar "Acest permis de pescuit este valabil doar insotit de permisul ANPA"....dublu permis? ....Imi da de gandit...desi eram ferm convins ca la ei o sa ader si eu.
old_radu....poate stii raspunsul.
..mai am de gandit doar vreo 10 zile si incepe prohibitia...deci din pacate am timp berechet...Tu asa zici parca eu sunt de vina ca au trecut 3 luni.eu zic sa te mai gandesti... n-au trecut decat 3 luni din acest an
E clara?Mie nu. Valabil? La ce? Pentru ce? Statutul de membru da ..dar permis? Ce imi permite?este destul de clara ca acest "permis este valabil numai insotit de permisul ANPA..." ar trebui sa te lamureasca