nu ling pe nimeni ca am ajuns la o varsta la care pot vedea si singur adevarul, nu sa umblu cu mana intinsa sa ma fac remarcat printre pescari si sa ma dau drept pretenu lor,de prima oara te-am citit si timpul a facut numai sa imi infirme chestia astapescuitorul scrie:daca esti tu gica contra nu trebuie sa ii lingi pe altii. asa cum ti s-a mai spus si pe alte forumuri.sau de asta imi recomandai sa stau departe ca sa realizati voi prin dezinformari alte lucruri doar ca sunteti gica contra?!!!edâ„¢ scrie:exact numai zvonuri,vrabia malai viseaza![]()
asa ca.....voi fi prezent ca sa va stric jocurile murdare(fnpsr-pupin.....risti) tuturor care umblati cu nimicuri.
legat de alte forumuri si de cel care a afirmat asta,e doar invidie ,stie foarte bine ca sunt prieten adevarat cu ilie si ne anuntzam unul pe altu,ce mai, ne avem ca fratzi
in final te sfatuiesc inainte de a deschide gura, legat de jigniri si remarci ironice, sa te gandesti ce spui, ca nu ne-am tras chilotzi deodata si reactzionez la fel, nu sunt nici giga contra nici cel care itzi mananca din palma doar un pescar ca s-a saturat de magarii si lucruri slabe la care a fost martor,sper sa intzelegi ptr ca e ultima oara cand itzi explic