Comunicat de presa ANPA legat de distribuirea permiselor...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 25 Mar 2010, 23:48

pescuitorul scrie:
edâ„¢ scrie:exact numai zvonuri,vrabia malai viseaza :lol: :lol:
daca esti tu gica contra nu trebuie sa ii lingi pe altii. asa cum ti s-a mai spus si pe alte forumuri.sau de asta imi recomandai sa stau departe ca sa realizati voi prin dezinformari alte lucruri doar ca sunteti gica contra?!!!
asa ca.....voi fi prezent ca sa va stric jocurile murdare(fnpsr-pupin.....risti) tuturor care umblati cu nimicuri.
nu ling pe nimeni ca am ajuns la o varsta la care pot vedea si singur adevarul, nu sa umblu cu mana intinsa sa ma fac remarcat printre pescari si sa ma dau drept pretenu lor,de prima oara te-am citit si timpul a facut numai sa imi infirme chestia asta

legat de alte forumuri si de cel care a afirmat asta,e doar invidie ,stie foarte bine ca sunt prieten adevarat cu ilie si ne anuntzam unul pe altu,ce mai, ne avem ca fratzi

in final te sfatuiesc inainte de a deschide gura, legat de jigniri si remarci ironice, sa te gandesti ce spui, ca nu ne-am tras chilotzi deodata si reactzionez la fel, nu sunt nici giga contra nici cel care itzi mananca din palma doar un pescar ca s-a saturat de magarii si lucruri slabe la care a fost martor,sper sa intzelegi ptr ca e ultima oara cand itzi explic

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 26 Mar 2010, 06:30

:lol: :lol: :lol: :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 26 Mar 2010, 08:44

dar te-ai turat nu gluma.
adevarul supara pe om sau cum era vorba romanului.
:lol1: :lol1:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 26 Mar 2010, 09:40

minciuna,minciuna asta ma supara sau ce credeai ca dupa acuzele facute stau cu mainile in san si tac,te-ai inselat amarnic

tzi-am pus o intrebare si acum te fofilezi ca sa nu spui adevarul si sa imi dai dreptate, asta doare cel m-ai rau sa recunosti si atunci vi cu minciuni spuse de altzii ca sa te scotzi,rusine
d-zeu e sus si vede si da la fiecare dupa cum facem
cu asta am incheiat .....

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Mar 2010, 10:25

[quote="pescuitorul"
daca esti tu gica contra nu trebuie sa ii lingi pe altii. asa cum ti s-a mai spus si pe alte forumuri.sau de asta imi recomandai sa stau departe ca sa realizati voi prin dezinformari alte lucruri doar ca sunteti gica contra?!!!
asa ca.....voi fi prezent ca sa va stric jocurile murdare(fnpsr-pupin.....risti) tuturor care umblati cu nimicuri.[/quote]

Nu au trecut decat cateva ore de cand ziceai ca nu mai intri pe forumuri :lol:Dar se pare ca "datoria" te impinge de la spate,si e groasa :lol: Nu stiu ce te deranjeaza asa tare ideea ca mai sunt si pescari ce aleg sa nu cotizeze la voi.Mai tare ar trebui sa te deranjeze ca atatia ani nu ati facut nimik pentru pescuit,si asta nu numai aici la noi in jud.,fenomenul s-a manifestat la scara nationala.Atatia ani de zile,pe forumuri,lumea va f***a la cap si pe voi va durea in c*r.Ehh,cand a aparut concurentza,a-ti intrat in sevraj.Stai linistit,nici astia nu erau mai buni,totul se reducea la" foamea de bani".
Facand o paralela intre ce se intampla acum,energia de care dai dovada in a tzine sus steagul AJVPS si intalnirea de acum ceva timp ,cand se vroia crearea unei noi asociatzii in Sibiu,ajung la concluzia ca NICIODATA nu ai vrut lucrul ala.Mai mult, ai vrut sa te asiguri ca nu se va intampla lucrul asta.E parerea mea,si daca vrei itzi spun si argumentele care ma determina sa cred acest lucru.
Nu inteleg de ce ma jignesti si ma acuzi ca a-si face jocurile cuiva.Pe dl.de la APS Caras l-am sunat dupa ce si-a pus omul nr.pe forum si a spus ca da permise fara asociere.Voi,de ce nu a-ti facut la fel?Ca la voi am venit prima data si am cerut permis,dar fara carnet de membru,si am fost trimis la plimbare.De ce te deranjeaza ca altzii o fac?Problema la voi e ca avetzi de hranit mai multe guri,doar nu lasatzi vanatorii pe afara,nu?Foame de bani,baietzi,foame de bani.

PS:Referitor la lingai...in spatele usilor sau al unui birou al Ajvps-ului,intotdeauna vei gasi un fund murdar.Tzine aproape :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Mar 2010, 10:41

Asa baieti, luptati, dati tare in tastatura aia.
Asa se rezolva problemele.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 26 Mar 2010, 11:02

mai oameni buni !
mai lasati si voi contrele pentru safrsit de an cand se va face bilantul !
Uitati-va si voi pe fereastra ce timp frumos e afara , dragostea pluteste in aer :crazy1:
era o vorba din batrani care se poate aplica si situatiei lui Alex "Don't shoot the messenger".
deci ed si ilie sunt de acord cu voi ca situatia apelor de acum se datoreaza in cea mai mare masura nepasarii AJVPS din vremurile pre ANPA. sa nu uitam ca atunci ai aveau painea si cutitul in mana iar nepasarea lor a dus la crearea ANPA care sa "rezolve problemele" dintre pescari, pesti si asociatii. Am convingerea ca daca si-ar fi facut treaba atunci cum ar fitrebuit ANPA n-ar fi fost nici in proiect si nici debandada asta.
Pe de alta parte insa , pe atunci , AJVPS nu se sinchisea sa ia pulsul pescarilor si nici acum nu o prea face (fie vorba intre noi) DAR, prezenta lui Alex pe forumuri (cu sau fara acceptul sau indemnul organizatiei de care apartine) in final e un lucru bun.
El preia in momentul de fata pulsul pescarilor si il transmite mai departe intr-o forma sau alta . Trebuie tinut cont de faptul ca se fala intr-o postura oarecum ingrata fiind intre ciocan si nicovala (respectiv intre pescari si ajvps).
Cat despre partea cu reclama , nu uitati ca traim in epoca concurentei si reclamei pe toate fronturile. In final majoritatea produselor si serviciilor le cumparam azi datorita reclamei la inceput si abia apoi vedem daca banii dati au meritat dupa ce folosim produsul respectiv.
Deci , avand in vedere ca regula de baza in judecarea cuiva este principiul nevinovatiei pana la proba contrarie si ca buna credinta ar trebui sa fie la ordinea zilei eu zic sa asteptam perioada bilantului ca sa tragem concluzii . :respekt: :bere:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 26 Mar 2010, 11:09

am mai spus eu si cu alte ocazii ca "cine are ochi sa vada si cine are minte sa priceapa" in contextul de fata ar suna cam asa:
daca alex nu va reusi sa deschida ochii celor care conduc organizatia careia ii apartine , ajvpsul va trage ponoasele la anu.
poate pana atunci vor intelege si faptul ca nu poti sa amesteci mere cu pere (vanatori cu pescari) si lucrurile sa mearga bine in ambele planuri.
faptul ca unii au optat pentru o alta asociatie din afara sibiului ar trebui sa fie un semnal de alarma catre ajvps , semnal pe care daca nu il iau in considerare s-ar putea sa aiba o problema la anu'. :!: :bere:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 26 Mar 2010, 11:14

Nu au trecut decat cateva ore de cand ziceai ca nu mai intri pe forumuri :lol:Dar se pare ca "datoria" te impinge de la spate,si e groasa.
pai cum sa nu mai intru cand astia cu limba lunga fac gargara pe aici!!si gratuit.
in rest e problema voastra ce ganditi.
voi fi ptr altii care nu trebuie sa gandeasca ca mine si sunt liberi sa mearga unde vor dar nici asa cum vreti voi

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Mar 2010, 11:28

kingofbeasts scrie:am mai spus eu si cu alte ocazii ca "cine are ochi sa vada si cine are minte sa priceapa" in contextul de fata ar suna cam asa:
daca alex nu va reusi sa deschida ochii celor care conduc organizatia careia ii apartine , ajvpsul va trage ponoasele la anu.
poate pana atunci vor intelege si faptul ca nu poti sa amesteci mere cu pere (vanatori cu pescari) si lucrurile sa mearga bine in ambele planuri.
faptul ca unii au optat pentru o alta asociatie din afara sibiului ar trebui sa fie un semnal de alarma catre ajvps , semnal pe care daca nu il iau in considerare s-ar putea sa aiba o problema la anu'. :!: :bere:
King a priceput exact ce am vrut sa zic,punct cu punct.Si nu e singurul.Nu cred ca tu nu ai intzeles.Faptul ca incerci sa duci discutia catre alt fagas,cum ca eu si Ed am vorbi in favoarea altora, e cel putin jenant.Nici unul nu avem nici o legatura sau interes cu alta asociatie sau alte persoane din conducerea acestora.

Scrie răspuns