CINE SUNT AJVPS-URILE DIN ROMANIA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Tot respectuos va intreb va credeti "justitiarul"?Nu de alta dar e un post de "judecator" la "judecatoria AJVPS "...cit priveste arpacasul va las sa-l folositi cum va place .... gatit , in cirlig sau "umflat"old_radu scrie:@ domnul valistrati...pe dvs. va intreb respectuos: faceti parte din acelasi barou? sau va intereseaza arpacasu' ?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
@ valistrati...
...ca sa fiu "on topic" si totodata sa-ti raspund la "pertinenta " intrebare :
- in legatura cu AJVPS-urile,ma doare fix "la patina " de ele...duca-se "spinning"
-cat despre arpacas ,sunt bune ambele variante...arpacasul pregatit traditional in Ucraina se numeste "casha" si iti garantez ca este o mancare deosebita:in carlig,ideal la scobar(sper ca iti mai aduci aminte) :umflat...in burtile "avocatilor"
-despre "justitiar"...stai "relax" ca nu vreau sa-ti ocup locul
Fir intins ! tuturor.
- in legatura cu AJVPS-urile,ma doare fix "la patina " de ele...duca-se "spinning"
-cat despre arpacas ,sunt bune ambele variante...arpacasul pregatit traditional in Ucraina se numeste "casha" si iti garantez ca este o mancare deosebita:in carlig,ideal la scobar(sper ca iti mai aduci aminte) :umflat...in burtile "avocatilor"
-despre "justitiar"...stai "relax" ca nu vreau sa-ti ocup locul

Fir intins ! tuturor.

-
- veteran
Super, m-am linistit ca nu vrei sa-mi iei locul.....old_radu scrie:@ valistrati...
-despre "justitiar"...stai "relax" ca nu vreau sa-ti ocup locul![]()
Fir intins ! tuturor.

Pofta deasa cind vei minca "casha" si ai grija sa nu te "umfli" , iar daca iti mai ramine de la masa poti sa mergi sa dai la scobar ca vad ca te pricepi....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Din principiu nu port pica la nimeni de pe forum. Am constatat adesea ca oamenii erau in realitate mult diferiti decat imaginea formata pe forum. Unu pare de incredere si se bate cu pumnul in piept, cand de fapt e o jigodie ordinara! Altul pare om linistit si cu bun simt dar e in stare sa-ti fure si cheile de la bicicleta!ilie scrie:@Mihai V.
Oricum cand o sa mai trec prin Cluj mai multe zile mi-ar place sa te intalnesc,daca bineinteles nu porti ceva pica
M-a mirat ca m-ai cautat la AJVPS fiindca eu scrisesem mai sus:
deci nu sunt eu cel ce reprezint asociatia, deci n-aveai de ce sa ma cauti la sediu. Asta ar fi una. Alta ar fi ca n-am zis nicaieri ca tin partea AJVPS-urilor. Suntem un grup de pescari care ne-am facut asociatie de 12 ani, legal, cu toate actele in regula. Nu suntem legati de nimeni si nu i-am dat nimanui girul sa vorbeasca in numele nostru. Cine ne cunoaste stie ce am facut in anii acestia.ilie scrie:La asociatia mea scrie clar in statut cine ma reprezinta!
cum a-ti indraznit???? cine v-a permis???MihaiV scrie:..... Suntem un grup de pescari care ne-am facut asociatie de 12 ani, legal, cu toate actele in regula. ......

ca doar la acea vreme nu venise marele Gigione sa dea frau liber la asociatii??
cum de a-ti rezistat atata timp fara afilierea la agvfnpsrps ???

poate explicati si la minunatele si inexistentele asociatii din ziua de astazi,alea facute la "apelul bocancilor" cum sta treaba cu asocierea benevola si cum poti face ceva fara sa fi impins de la spate.
Mosule,
Subiectul era altul '' Cine sunt agvps-urile din Romania'', nu atacul la persoana. Cat despre aqua transilvae din cate se vede este un grup de reflexie, nicidecum o asociatie de pescari sportivi, nefiind inscrisi in niciun registru al persoanelor juridice si nefiind infiintati in baza unei hotarari judecatoresti. Ca si liga de spinning de altfel. Daca ma insel, sa spuna nr. documentelor enumerate si sa verificati.
Subiectul era altul '' Cine sunt agvps-urile din Romania'', nu atacul la persoana. Cat despre aqua transilvae din cate se vede este un grup de reflexie, nicidecum o asociatie de pescari sportivi, nefiind inscrisi in niciun registru al persoanelor juridice si nefiind infiintati in baza unei hotarari judecatoresti. Ca si liga de spinning de altfel. Daca ma insel, sa spuna nr. documentelor enumerate si sa verificati.
-
- veteran
apsalba:am si eu o firma si nu ii stiu CUI si nr de la Registrul Comertului numa poti ajuta???!!!! si mai am o asociatie si nu stiu daca sunt legal constituit cu sentinta de la tribunal.
ce vei cauta in domeniul asta nu stiu zau.oare sa fie raspunsul fonduri.
maine poimaine vei spune ca si pestii din unele ape nu sunt legali.

ce vei cauta in domeniul asta nu stiu zau.oare sa fie raspunsul fonduri.
maine poimaine vei spune ca si pestii din unele ape nu sunt legali.