APSHD scrie:Din pacate pentru voi in tara asta sunt foarte multi care apreciaza activitatea depusa da APS-ALBA. asa cum este el si cu plusuri si cu minusuri.Popescu nu este batut in cuie la conducerea Federatiei , el poate fi schimbat oricind prin votul adunarii generale a Federatiei.Dar pina este in functie el reprezinta pe toti pescarii care fac parte din Federatie
Daca sunteti capabili faceti si voi o alta Federatie ca pe o alternativa si concurenta va decide .
De pe margine este foarte usor sa bagi bete in roate.
Daca va credeti mai capabili implicativa concret in rezolvarea pescuitului sportiv din Romania
puteti sa raspundeti punctual la cateva intrebari de bun simt??
hai sa incercam:
- afirmati ca sunt foarte multi cei care apreciaza activitatea depusa de apsalba. va rog,puteti sa aduceti argumente asupra acestei afirmatii??
de unde a-ti dedus acest lucru si cum a-ti cuantificat numarul celor care il apreciaza pe acest "dumnezeu" al pescarilor romani????
- puteti sa enumerati macar 5(cinci) activitati facute de apsalba in folosul
tuturor membrilor pescari din asociatiile pe care se straduieste sa le reprezinte??(va rog,nu va referiti la concursuri,incercati altceva

)
- spuneti ca nu este batut in cuie la conducerea acestui surogat de asociere a asociatiilor ( ca federatie nu este nici cat ar vrea ),dar cum faceti cu aceasta afirmatie acuzatoare??
MihaiV scrie:Pe vremea cand eram membru in FNPSR am fost la o adunare generala. Multa lume era nemultumita ca cel ce semneaza aici apsalba si vorbeste in numele FNPSR face mai mult rau decat bine imaginii FNPSR prin ceea ce scrie aici. Asa ca, ATENTIE: S-A VOTAT ca el sa nu mai reprezinte FNPSR si s-a desemnat un alt reprezentant. Urmarea? Acel altul nu a avut nimic de spus niciodata si tot acelasi apsalba a continuat sa reprezinte FNPSR!
Tot atunci s-a votat ca FNPSR sa sustina la Bucuresti anumite idei. Am aflat ca a sustinut exact contrariul.
orice nebun este capabil sa faca ceva in tara asta,numai ceea ce trebuie nu face aproape nimeni,deci nu cred ca la ora aceasta ne mai trebuie o alta forma de organizare care sa iasa la concurenta cu cele existente si nici nu cred ca este vorba de a fi capabil sau nu in organizarea unei alte forme de asociere.
cred ca mai degraba este nevoie de vointa si lipsa totala de interese materiale si financiare.
deci,.............