CINE SUNT AJVPS-URILE DIN ROMANIA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Oct 2008, 18:29

APSHD scrie:Si totusi cine a fost ales :?:
Sincer, nu-i mai tin minte numele. Poate isi amintesc alti forumisti care au fost acolo (Ovidiu14, Dady, Pityu, Ionascu ...) Daca memoria nu ma inseala adunarea generala a fost in decembrie 2006. Cred. Nu am primit o copie a procesului verbal desi am cerut-o.
Nu trebuie si nu tin sa demonstrez nimic, dat fiind ca n-am nimic cu nimeni si nu e scopul meu in viata sa desfiintez asociatiile altora. Am relatat doar faptele la care am fost martor. Mai mult nu ma intereseaza subiectul. Am destule de facut in timpul liber, nu imi doresc sa umblu prin tribunale.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Oct 2008, 18:33

luci_t scrie:din pacate (sau din fericire) dl "apsalba" si-a pierdut credibilitatea pe acest forum in urma postarilor sale.
Luci, eu zic ca din pacate. Fiindca m-as fi bucurat ca acolo sa se intample lucruri marete, asa cum erau promisiunile. As fi pus osul si as fi dat o mana de ajutor, dupa posibilitati. Si altii la fel!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Oct 2008, 19:01

APSHD scrie:Din pacate pentru voi in tara asta sunt foarte multi care apreciaza activitatea depusa da APS-ALBA. asa cum este el si cu plusuri si cu minusuri.Popescu nu este batut in cuie la conducerea Federatiei , el poate fi schimbat oricind prin votul adunarii generale a Federatiei.Dar pina este in functie el reprezinta pe toti pescarii care fac parte din Federatie
Daca sunteti capabili faceti si voi o alta Federatie ca pe o alternativa si concurenta va decide .
De pe margine este foarte usor sa bagi bete in roate.
Daca va credeti mai capabili implicativa concret in rezolvarea pescuitului sportiv din Romania
puteti sa raspundeti punctual la cateva intrebari de bun simt??
hai sa incercam:

- afirmati ca sunt foarte multi cei care apreciaza activitatea depusa de apsalba. va rog,puteti sa aduceti argumente asupra acestei afirmatii??
de unde a-ti dedus acest lucru si cum a-ti cuantificat numarul celor care il apreciaza pe acest "dumnezeu" al pescarilor romani????

- puteti sa enumerati macar 5(cinci) activitati facute de apsalba in folosul tuturor membrilor pescari din asociatiile pe care se straduieste sa le reprezinte??(va rog,nu va referiti la concursuri,incercati altceva :wink: )

- spuneti ca nu este batut in cuie la conducerea acestui surogat de asociere a asociatiilor ( ca federatie nu este nici cat ar vrea ),dar cum faceti cu aceasta afirmatie acuzatoare??
MihaiV scrie:Pe vremea cand eram membru in FNPSR am fost la o adunare generala. Multa lume era nemultumita ca cel ce semneaza aici apsalba si vorbeste in numele FNPSR face mai mult rau decat bine imaginii FNPSR prin ceea ce scrie aici. Asa ca, ATENTIE: S-A VOTAT ca el sa nu mai reprezinte FNPSR si s-a desemnat un alt reprezentant. Urmarea? Acel altul nu a avut nimic de spus niciodata si tot acelasi apsalba a continuat sa reprezinte FNPSR!
Tot atunci s-a votat ca FNPSR sa sustina la Bucuresti anumite idei. Am aflat ca a sustinut exact contrariul.

orice nebun este capabil sa faca ceva in tara asta,numai ceea ce trebuie nu face aproape nimeni,deci nu cred ca la ora aceasta ne mai trebuie o alta forma de organizare care sa iasa la concurenta cu cele existente si nici nu cred ca este vorba de a fi capabil sau nu in organizarea unei alte forme de asociere.
cred ca mai degraba este nevoie de vointa si lipsa totala de interese materiale si financiare.

deci,.............

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Oct 2008, 07:42

Ma vad obligat sa fac cateva precizari:
1. MihaiV nu a fost niciodata membru al FNPSR, aceasta fiind formata din asociatii de pescari sportivi nu din persoane fizice.
2. La adunarea la care a participat a fost impreuna cu Victor Tarus si Luci la invitatia FNPSR care a facut acest demers invitand toate asociatiile pentru a da coerenta organizarii pescuitului sportiv. Sedinta respectiva a dat un termen de o luna in vederea discutarii propunerii FNPSR privind unificarea asociatiilor de pescari sportivi.
3. La data respectiva nu eram presedintele FNPSR, ci secretar general, functia de presedinte o indeplinesc din februarie 2008, fiind ales de adunarea generala, nu alegandu-ma singur.
4. Aqua Transilvae nu a depus niciodata cerere de afiliere la FNPSR, MihaiV participand ca membru al APR Ilfov (condusa de Lucian Constantin si Ovidiu Ristivan).

Pentru Adiwolf
Iti enumar 1 lucru pe care l-am facut pescarilor din Valcea; am solicitat si obtinut in instanta anularea liceentelor de acvacultura data de anpa ajvpsr Valcea pe lacurile de acumulare de pe Olt si unde ca sa pescuiesti trebuia sa faci sluj la Antonescu. Nu pun la socoteala deplasarea la Valcea unde am avut o emisiune tv de 1 ora si jumatate cu dady, care acum ma injura pentru a promova pescuitul sportiv si a arata manaria AGVPS. Te mai asigur ca nu ma intereseaza functiile. Tot care le fac benevol, fara sa fiu retribuit.
Aveti ocazia sa va afirmati, acum. Am depus un proiect finantat de UE prin care propun reorganizarea pescuitului sportiv pe federatii regionale (pe bazine hidrografice). Cine are curajul sa se ocupe de asta? Pun la dispozitia celor care incearca, logistica necesara: calculator, imprimanta, telefon, suport juridic, etc. Sa va vad muschii. Aveti ocazia sa va dovediti priceperea in fapt, nu pe forumuri. Sau asta este un lucru facut de un nebun?

PS De cand cu vizita lui MihaiV FNPSR a ajuns deja la 27 de membri si la adunarea generala din 15 noiembrie va depasi numarul de 30 de asociatii membre. Oare ce vad asociatiile la FNPSR?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Oct 2008, 10:03

apsalba scrie:Ma vad obligat sa fac cateva precizari:
1. MihaiV nu a fost niciodata membru al FNPSR, aceasta fiind formata din asociatii de pescari sportivi nu din persoane fizice.
Detalii lingvistice! Eram membru intr-o asociatie membra a FNPSR.
In rest, nimic din ce ati scris nu contrazice ce am scris eu, deci n-am inteles rolul precizarilor. Dar mai conteaza? Fir intins in continuare! :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 29 Oct 2008, 10:36

doar de aceste detalii se poate lega.pai tocmai el spune la urma ca erati membru la Ilfov. De parca mai conta ca vi din partea lui x sau y.
astea sunt chestii fara sens tocmai sa nu raspunda la niste acuze care i se aduc.
oricum la cate stiu despre el as putea sa fac 10 topicuri, dar cum am spus nu am nimic cu nimeni, am spuso ca nici eu ca pescar nu sunt de acord cu niste chestii din niciun sistem, dar cand vad cum minte si arunca cu kkt ca sa iasa el la suprafata nu ma pot abtine.
Felicitari domnule Mihai. Imi place cum iti sustii cauza. :respekt:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 29 Oct 2008, 18:56

Domnilor am o propunere.....................Haideti sa ne unim si sa facem o alta FEDERATIE , sa-l concuram pe POPESCU si pe SELARU.
Eu sunt dispus sa ma bag la o asemenea responsabilitate , care doreste sa devina membru fondator sa ma contacteze . Cu ocazia asta macar il lasam pe Popescu in pace sa-si vada de Federatia lui.
Sunt foarte curios citi din cei de pe Forum doresc sa se implice intr-o asemenea responsabilitate. :wink:

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 29 Oct 2008, 19:20

Multi sant deja implicati...

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Oct 2008, 21:40

APSHD scrie: sa-l concuram pe POPESCU si pe SELARU.
Tot n-ati inteles ca nu si-a facut nimeni un scop din a-i concura pe susnumitii sau din a-i da in judecata sau din a le taia craca de sub picioare! Astea-s practici caracteristici altora. :cry: Dar nici nu inseamna ca ne dorim safacem slush in fata unuia sau altuia, dandu-i votul de incredere dupa ce a dovedit ca nu-l merita.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 29 Oct 2008, 22:05

cine se gandeste la asa ceva nu prea arata ca il intereseaza pescuitul , ci mult mai mult decat asta.
drept urmare "parintele pescuitului din romania" cand niste pescari amatori au facut (cel putin intentie)o actiune de populare i-a condamnat.
aici e diferenta: el i-a condamnat si i-a mintit ca ii ajuta , iar cand m-au solicitat ,va las sa va spuna ei daca i-am sprijinit, sustinut sau sfatuit.
cea mai buna concurenta ptr selaru, popescu, sau altul este sa faci ceva ptr oameni(pescari) nu sa incerci sa le dai in cap, sau sa faci unele lucruri ca ei , in speranta ca vor ceda, pleca .

pana sa venim sa instigam oamenii la astfel de lucruri mai bine am organiza un concurs de pescuit, am curata o balta, a popula o balta, a gasii impreuna solutii care ne pot ajuta pe toti: cei care gestioneaza, cei care pescuiesc.TOTI. numai asa puteam realiza ceva.DACA VREM

fir intins tuturor

Scrie răspuns