CINE SUNT AJVPS-URILE DIN ROMANIA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Oct 2008, 13:19

Am fost zilele trecute in Cluj si am trecut ca mai intotdeauna si prin fata sediului Ajvps(sper sa nu gresesc),din M.Viteazul.Ca de fiecare data un lacat imens pe usa..Speram sa schimb doua vb. amicale cu dl Mihai V.despre pescuit,bineinteles daca nu se supara.Eu am inteles ca acolo poate fi gasit,sau nu?Daca gresesc,scuze de acum.Oricum sediul arata cam naspa,macar astia din Sibiu si-au tras un sediu mai acatarii :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Oct 2008, 15:28

ilie scrie:Am fost zilele trecute in Cluj si am trecut ca mai intotdeauna si prin fata sediului Ajvps(sper sa nu gresesc),din M.Viteazul.Ca de fiecare data un lacat imens pe usa..Speram sa schimb doua vb. amicale cu dl Mihai V.despre pescuit,bineinteles daca nu se supara.Eu am inteles ca acolo poate fi gasit,sau nu?Daca gresesc,scuze de acum.
Scuze acceptate! N-am nici o legatura! :lol: :lol: De ce n-ai intrebat inainte?

Si am si io o curiozitate: de unde ai inteles asa ceva????

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Oct 2008, 16:02

Postarile anterioare,discutiile contradictorii cu alte asociatii,ma rog,reprezentantii lor de pe forum.Sau erau doar pur personale? :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Oct 2008, 17:14

:lol: :lol: :lol: Aproape toti de pe forum au avut discutii contradictorii, pe o tema sau alta! :lol: Acu vrei sa-l cauti pe AdiWolf la sediul AJVPS Valcea si pe Miky la sediul AJVPS Sibiu???

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 26 Oct 2008, 18:33

ilie, trebuia sa-l cauti pe mihaiV pe la Universitate !!!!Oricum ai spus un mare adevar:aveai impresia ca dupa cum raspunde e de la AJVPS....Cine e comunist cu 2 clase (ca trenu")???Cine emana judecati dupa cum simte el,sau dupa cum a sau nu dormit?ILIE!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 26 Oct 2008, 18:34

Ilie,nu e de ris ci de plins!!!Doar tu esti de risu"lumii.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Oct 2008, 20:41

@ mucus...
...esti pe post de avocat si s-a umflat arpacasu' in tine?
...stai in banca ta si noteaza... :wink:
...ROG :!: un moderator sa intervina...se duce :evil: si topicul asta
:x :x :x

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Oct 2008, 21:03

old_radu scrie:@ mucus...
...esti pe post de avocat si s-a umflat arpacasu' in tine?
...stai in banca ta si noteaza... :wink:
...ROG :!: un moderator sa intervina...se duce :evil: si topicul asta
:x :x :x
Din cite observ sa umflat arpacasu in tine de esti asa nervos... :lol: basca ,chiar vehement... :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Oct 2008, 21:25

@Nucus,omu zicea undeva mai sus ceva de genul "la mine la asociatie",apoi vad ca tine parte Ajvps-ului,(nu ma deranjeaza,e probl.lui,fiecare are dreptul la ce opinie vrea),de aici legatura pe care am facut-o.Daca imi aduc aminte mi-am cerut scuze ,in cazul in care am l-am pus alaturi de altcineva.Asta nu inseamna ca sunt comunist,insa tu chiar esti ce a zis Radu mai sus :wink: .Faptul ca nu suporti pe cineva nu trebuie sa te faca sa-ti dai mucusul pe afara.Te rade lumea prietene.Daca tot ai cautat mai multe despre mine,iti puteam spune eu,nu sunt genul care se ascunde in spatele unui pseudonim.Apropo,florile erau ca sa te inveseleasca,erai prea crispat.

Fir intins si tie Radule :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Oct 2008, 21:34

@Mihai V.
Pe Miky stiu cum sa-l gasesc,iar in M.Viteazul aveam cu totul alta treaba,nu filiala, :lol: :lol: era un magazin de pescuit in capatul strazii ,Arrow parca,care s-a mutat in fosta p-ta Cehoslovaciei(sper ca e corect).Oricum cand o sa mai trec prin Cluj mai multe zile mi-ar place sa te intalnesc,daca bineinteles nu porti ceva pica :lol: :wink:

Scrie răspuns