CINE SUNT AJVPS-URILE DIN ROMANIA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am fost zilele trecute in Cluj si am trecut ca mai intotdeauna si prin fata sediului Ajvps(sper sa nu gresesc),din M.Viteazul.Ca de fiecare data un lacat imens pe usa..Speram sa schimb doua vb. amicale cu dl Mihai V.despre pescuit,bineinteles daca nu se supara.Eu am inteles ca acolo poate fi gasit,sau nu?Daca gresesc,scuze de acum.Oricum sediul arata cam naspa,macar astia din Sibiu si-au tras un sediu mai acatarii 

Scuze acceptate! N-am nici o legatura!ilie scrie:Am fost zilele trecute in Cluj si am trecut ca mai intotdeauna si prin fata sediului Ajvps(sper sa nu gresesc),din M.Viteazul.Ca de fiecare data un lacat imens pe usa..Speram sa schimb doua vb. amicale cu dl Mihai V.despre pescuit,bineinteles daca nu se supara.Eu am inteles ca acolo poate fi gasit,sau nu?Daca gresesc,scuze de acum.

Si am si io o curiozitate: de unde ai inteles asa ceva????
-
- veteran
Din cite observ sa umflat arpacasu in tine de esti asa nervos...old_radu scrie:@ mucus...
...esti pe post de avocat si s-a umflat arpacasu' in tine?
...stai in banca ta si noteaza...
...ROGun moderator sa intervina...se duce
si topicul asta
![]()
![]()

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
@Nucus,omu zicea undeva mai sus ceva de genul "la mine la asociatie",apoi vad ca tine parte Ajvps-ului,(nu ma deranjeaza,e probl.lui,fiecare are dreptul la ce opinie vrea),de aici legatura pe care am facut-o.Daca imi aduc aminte mi-am cerut scuze ,in cazul in care am l-am pus alaturi de altcineva.Asta nu inseamna ca sunt comunist,insa tu chiar esti ce a zis Radu mai sus
.Faptul ca nu suporti pe cineva nu trebuie sa te faca sa-ti dai mucusul pe afara.Te rade lumea prietene.Daca tot ai cautat mai multe despre mine,iti puteam spune eu,nu sunt genul care se ascunde in spatele unui pseudonim.Apropo,florile erau ca sa te inveseleasca,erai prea crispat.
Fir intins si tie Radule

Fir intins si tie Radule

@Mihai V.
Pe Miky stiu cum sa-l gasesc,iar in M.Viteazul aveam cu totul alta treaba,nu filiala,
era un magazin de pescuit in capatul strazii ,Arrow parca,care s-a mutat in fosta p-ta Cehoslovaciei(sper ca e corect).Oricum cand o sa mai trec prin Cluj mai multe zile mi-ar place sa te intalnesc,daca bineinteles nu porti ceva pica

Pe Miky stiu cum sa-l gasesc,iar in M.Viteazul aveam cu totul alta treaba,nu filiala,