CINE SUNT AJVPS-URILE DIN ROMANIA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Oct 2008, 10:02

pescuitorul scrie:apsalba:am si eu o firma si nu ii stiu CUI si nr de la Registrul Comertului numa poti ajuta???!!!! si mai am o asociatie si nu stiu daca sunt legal constituit cu sentinta de la tribunal.

:D :D :D

ce vei cauta in domeniul asta nu stiu zau.oare sa fie raspunsul fonduri.

maine poimaine vei spune ca si pestii din unele ape nu sunt legali. :D :D
Sentinta de la tribunalul tau este la mine. Dupa ce scrie acolo sunteti constituiti inainte de 1924 :D :D :D . apropo, cati ani ai

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 28 Oct 2008, 10:14

Sentinta de la tribunalul tau

te sfatuiesc sa nu ajungi cu procesul tau cu agvps la tribunalul meu ca vei pierde numai din cauza numelui.

deci esti la stadiul 'pe teava " dupa anul infiintarii noastre.

nu ai raspuns la intrebare ptr oamenii care te apreciaza pe acest forum : daca nu sunt valabile permisele de ce asociatia membra a voastra eco pescar le-a luat de la anpa si le-a dat membrilor????????
raspunde concret nu mai bate campii cu gratie

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Oct 2008, 11:46

apsalba scrie:Mosule,
Subiectul era altul '' Cine sunt agvps-urile din Romania'', nu atacul la persoana. Cat despre aqua transilvae din cate se vede este un grup de reflexie, nicidecum o asociatie de pescari sportivi, nefiind inscrisi in niciun registru al persoanelor juridice si nefiind infiintati in baza unei hotarari judecatoresti. Ca si liga de spinning de altfel. Daca ma insel, sa spuna nr. documentelor enumerate si sa verificati.
Nu te inseli! E mai rau! Minti cu buna stiinta! Ai intrecut orice masura!!! Nesimtirea nu mai are limite! Ma mir ca mai ai un pescar care sa-ti dea bani. Da, stiu, e mai ieftin decat dincolo!

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 28 Oct 2008, 12:40

Da, stiu, e mai ieftin decat dincolo!
dupa dotari si ceea ce au facut era normal sa fie mai ieftin.era singurul lucru diferit.
de aceea e buba mare acum ca au pierdut niste ape importante si se evapora cascavalul
sa vezi ce protocol penibil au propus la anpa.

unde e ticalosenia atentie:

- fnpsr propune catre anpa , pe fiecare bazin cu potential piscicol aflat in administrare acesteia urmatoarele :
punctul 1 ; datele de identificare (probabil cine o va administra) si delimitarea zonei de pescuit.
si altele care de fapt sunt puncte din planul de management.

dar stiti ce obligatie are anpa??????????

ia in evidenta fnpsr ca for reprezentativ la nivel national al asoc de pescari legal constituite
alo romania unde e democratiaaaa. tu sa imi reprezinti asociatia de pescati din care fac parte (nu ajv) ???????????????niciodata.
atentie nu confundati pescarii cu minerii.alo domnu . nu suntem sindicate.ati gresit ramura

plecati acasa , plecati acasa

voi de fapt vreti sa plece altii ca sa veniti voi?????

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 28 Oct 2008, 13:05

apsalba scrie:............................. Cat despre aqua transilvae din cate se vede este un grup de reflexie, nicidecum o asociatie de pescari sportivi, nefiind inscrisi in niciun registru al persoanelor juridice si nefiind infiintati in baza unei hotarari judecatoresti ........... Daca ma insel, sa spuna nr. documentelor enumerate si sa verificati.
Te inseli ... sau nu te inseli .... impresia e aceeasi ! :?
Sa-ti explic: A fost o vreme cind asociatia susamintita cocheta cu ideea intrarii in federatie ... si probabil la acea vreme le-ai verificat documentele despre care acum afirmi ca nu exista. :evil:
Inclin sa cred ca atunci nu "ti-au mirosit" a grup de reflexie ...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Oct 2008, 13:18

Cand v-am spus ca asta se viseaza succesorul AJVPS ati ras ! :idea:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 28 Oct 2008, 15:12

Din pacate pentru voi in tara asta sunt foarte multi care apreciaza activitatea depusa da APS-ALBA. asa cum este el si cu plusuri si cu minusuri.Popescu nu este batut in cuie la conducerea Federatiei , el poate fi schimbat oricind prin votul adunarii generale a Federatiei.Dar pina este in functie el reprezinta pe toti pescarii care fac parte din Federatie
Daca sunteti capabili faceti si voi o alta Federatie ca pe o alternativa si concurenta va decide .
De pe margine este foarte usor sa bagi bete in roate.
Daca va credeti mai capabili implicativa concret in rezolvarea pescuitului sportiv din Romania

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Oct 2008, 15:46

APSHD scrie:Din pacate pentru voi in tara asta sunt foarte multi care apreciaza activitatea depusa da APS-ALBA. asa cum este el si cu plusuri si cu minusuri.Popescu nu este batut in cuie la conducerea Federatiei , el poate fi schimbat oricind prin votul adunarii generale a Federatiei.
Imi pare rau ca trebuie sa va contrazic. Poate nu ati avut ocazia, in putinul timp trecut de cand sunteti in FNPSR, sa vedeti daca e sau nu batut in cuie.
Pe vremea cand eram membru in FNPSR am fost la o adunare generala. Multa lume era nemultumita ca cel ce semneaza aici apsalba si vorbeste in numele FNPSR face mai mult rau decat bine imaginii FNPSR prin ceea ce scrie aici. Asa ca, ATENTIE: S-A VOTAT ca el sa nu mai reprezinte FNPSR si s-a desemnat un alt reprezentant. Urmarea? Acel altul nu a avut nimic de spus niciodata si tot acelasi apsalba a continuat sa reprezinte FNPSR!
Tot atunci s-a votat ca FNPSR sa sustina la Bucuresti anumite idei. Am aflat ca a sustinut exact contrariul. Pentru acest motiv si altele asemenea am parasit FNPSR.
Sunteti liberi sa faceti cum credeti!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 28 Oct 2008, 15:50

Daca este adevarat ce spuneti procesul verbal de la adunarea generala trebuia depus la Judecatorie si instanta modifica automat conducerea Federatiei .
Si totusi cine a fost ales :?:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Oct 2008, 16:07

din pacate (sau din fericire) dl "apsalba" si-a pierdut credibilitatea pe acest forum in urma postarilor sale. Din aproape tot ce a sustinut ca face, drege, etc s-a ales praful. Poate daca posta mai putin si facea mai mult invers era situatia
Dar dorinta de a arata "cine-s io" de cele mai multe ori strica
Cat despre dorinta dansului de a ajunge reprezentantul tuturor pescarilor din ro, prin FNPSR... hai sa fim seriosi, inlocuim un mamut cu alt mamut??

Scrie răspuns