cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Felicitari pt capturi!! George....in locul tau chiar nu stiu dupa ce mi-ar parea rau....dupa bobler sau dupa peste....cred ca si dupa unu si dupa altu. Nasol sa vezi pestele la 1 m de tine si sa iti dai seama ca nu ai cum sa-l scoti. Data viitoare cara un minciog , chiar daca e putin incomod. Bravo inca odata la amandoi---S.G & George----- pt capturi! 

-
- veteran
....Mam tot uitat pe ici pe colo si nu am gasit nicaieri in tara noul model NASCI C3000......Poate nu m-am uitat atent?.......Voi aveti ceva informatii?
dc shimano si nu altceva?Goldelian scrie:....Mam tot uitat pe ici pe colo si nu am gasit nicaieri in tara noul model NASCI C3000......Poate nu m-am uitat atent?.......Voi aveti ceva informatii?
De ce altceva si nu shimano?g30rg3 scrie:[...]
dc shimano si nu altceva?

Pai la banii astia ar fi ceva posibilitati, POATE, mai bune decat Nascisteff scrie:De ce altceva si nu shimano?g30rg3 scrie:[...]
dc shimano si nu altceva?
Sakura Borax
Sasame GR1045 un JDM veritabil la un pret mai mult decat decent pe care mi l-as fi luat si eu din motivele ca e full metal si are raport 4.5/1 dar nu mai scap de gandul ce idiot de a ma da pe "invers"
Cabela's Tournament ZX pe care le gasesti la niste preturi mai mult decat decente pe aici
Ryobi Zauber sau mai rar Applause in aceleasi conditii d mai sus
Ryobi Oasis, practic o Ecusima imbunatatita prin capacele metalice ale sasiului
Spro red arc
Surprinzator si pentru mine, o mulineta care mi-a ramas intiparita in minte Cormoran K-Don. Tanc
Okuma Alumina daca o mai gasesti
Daiwa Exceler
Si poate or mai fi da nu imi vin in minte

Mai exista si varianta nr 2
Nu ma luati in seama ca eu sunt fan Abu Garcia si Ryobi
Nu ma luati in seama ca eu sunt fan Abu Garcia si Ryobi

Ok
Acum are si colegul/prietenul nostru de suferinta o lista cu mulinete pentru comparatii si alte alea.

Acum are si colegul/prietenul nostru de suferinta o lista cu mulinete pentru comparatii si alte alea.

Dragi colegi, de azi ma numesc Stan, si nu Stan Georgica ci Stan Patitul
Ajung la 6:20 pe malul apei, recuperez Thrillu' pierdut acu cateva zile care prin minune s-a agatat intr-o cioata pe la 2 m de locul in care s-a dus cu tot cu avat, asa ca avand juma de misiune indeplinita urc pe locul meu preferat
. Montez una bucata BH Firetiger 4'' jig 28 gr, lansez, cade pe fund, ridic de doua ori, atac, intep, P@#A, agat in cioata, rup
Iar jig 28 gr de data asta cu un Mann's shad alb sidef 8cm, acelas loc, nu mai ciupeste nimic, cand la 2-3 metri de mal BOOOOM
, intep vartos, 2-3 secunde neclintit si cand o ia dihania din loc
...
Au urmat mai bn de 15 minute de transpiratii, palpitatii, parul statea pe mine mai ceva decat coama la leu, 15 minute de drill in care tot ce am putut face a fost sa ma uit cum ia submarinul fir, si..... poc!!!
Tot ce pot sa spun, este, bine ca nu l-am vazut ca imi faceam inima rea, dar am o idee despre ce a fost din moment ce aveam muci pe fir pe distanta de la varful lansetei pana la inscriptia cu Pulse
. Strapul de 25 de cm nu mai are rost sa vb despre el.
Deci, mare rugaminte!!
Nu radeti de mine data viitoare cand ma veti vedea ca dau dupa salau cu textil de 0.25

Ajung la 6:20 pe malul apei, recuperez Thrillu' pierdut acu cateva zile care prin minune s-a agatat intr-o cioata pe la 2 m de locul in care s-a dus cu tot cu avat, asa ca avand juma de misiune indeplinita urc pe locul meu preferat

Iar jig 28 gr de data asta cu un Mann's shad alb sidef 8cm, acelas loc, nu mai ciupeste nimic, cand la 2-3 metri de mal BOOOOM

Au urmat mai bn de 15 minute de transpiratii, palpitatii, parul statea pe mine mai ceva decat coama la leu, 15 minute de drill in care tot ce am putut face a fost sa ma uit cum ia submarinul fir, si..... poc!!!

Deci, mare rugaminte!!
Nu radeti de mine data viitoare cand ma veti vedea ca dau dupa salau cu textil de 0.25