cine e din Tulcea?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
S.G. DRILL
veteran
veteran

Re: cine e din Tulcea?

Mesaj de S.G. DRILL » 09 Iun 2012, 11:17

g30rg3 scrie:SG, se pare ca Thrillu' de la tine e invatat numai la salau :lol1: , pan acum scorul e 3-1 in favoarea stizostedionilor :headbash: :headbash:
ma bucur ca iti faci treaba cu el :mrgreen:
eu am trecut la next level 9cm :respekt:

S.G. DRILL
veteran
veteran

Mesaj de S.G. DRILL » 09 Iun 2012, 11:24

steff scrie:
stiucarcs scrie:Parca-l manca pe undeva...
Da da... stie el unde :lol:

Oare un spray cu piper nu ar ajuta in situatii de-astea? :twisted:
sprayul era in torpedou :wallbash:
oricum daca venea in mine,trecea ca trenul cu tot cu spray :headbash:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 09 Iun 2012, 12:48

g30rg3 scrie:steff, cand ii facem proba la dragon? :respekt:
Imediat ce malul dunarii va deveni practicabil. :wink:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 09 Iun 2012, 13:05

S.G. DRILL scrie:[...]
sprayul era in torpedou :wallbash:
Piperul era in torpedou, sarea era acasa si uite asa... te halea el pe tine Imagine
S.G. DRILL scrie:oricum daca venea in mine,trecea ca trenul cu tot cu spray :headbash:
Nu stiu cum faci, dar ai o bafta in a te intalni cu ei (mistretii). Iti dai seama ca daca ma intalnesc vreodata cu ei (eu sper sa nu :lol: ), se vor ineca in urma mea de praf... am o fuga... Imagine

S.G. DRILL
veteran
veteran

Mesaj de S.G. DRILL » 09 Iun 2012, 14:08

:lol1: :lol1: :lol1: tare de tot....
nu-s din tulcea, dar de aproape, din galatzi :lol: , asa ca imi permit sa ma bag si io :D
n-am avut inca "placerea" sa ma intalnesc cu mistretzi dar asa din auzite cica ii bine sa faci galagie mare sa-i sperii si sa te faci cat mai mare, tzii rucsacul deasupra capului sau chestii de genu.... :lol: :lol: :lol: mda, ie simplu de butonat in tastatura, cand esti fatza in fatza cu el.... alta treaba...... :lol: :lol: :lol:[/quote]

teorie stiu si eu :wink: dar gandeste-te ca eu eram singur in padure, mergeam spre masina reflectand la partida de pescuit nereusita :idea: doar no sa merg 2km prin padure urland si fluierand :crazy1: daca eram 2 sau 3 persoane alta era treaba :P mai un banc,mai o partida de ras,oricum era mai mult zgomot :respekt:

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 09 Iun 2012, 18:49

S.G am ajuns si eu azi pe frontiera......intradevar am vazut mai multe urme de porci chiar pe drumul pe care-l parcurgem noi de obicei.....iar urmele tale in namol inca tremurau :lol: . Am vazut si o urma unde se vedea ca cineva a alunecat, acum nu stiu daca era a ta. Dupa urmele lasate in namol parea ca sunt de porci care au tras de fiare. Nu am prins nimic la vobler ----cu tote ca mai era ici colo cate un atac de avat---,dar am avut o lanseta bagata la stationar cu rama la care am luat o moaca de 2.3kg. In rest....nici un atac.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 09 Iun 2012, 19:32

Goldelian scrie:[...]intradevar am vazut mai multe urme de porci chiar pe drumul pe care-l parcurgem noi de obicei[...]
Eu te-am sunat si te-am avertizat, tu nimic... batman batman :lol:

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 09 Iun 2012, 20:01

:lol:

S.G. DRILL
veteran
veteran

Mesaj de S.G. DRILL » 09 Iun 2012, 21:49

Goldelian scrie:S.G am ajuns si eu azi pe frontiera......intradevar am vazut mai multe urme de porci chiar pe drumul pe care-l parcurgem noi de obicei.....iar urmele tale in namol inca tremurau :lol: . Am vazut si o urma unde se vedea ca cineva a alunecat, acum nu stiu daca era a ta. Dupa urmele lasate in namol parea ca sunt de porci care au tras de fiare. Nu am prins nimic la vobler ----cu tote ca mai era ici colo cate un atac de avat---,dar am avut o lanseta bagata la stationar cu rama la care am luat o moaca de 2.3kg. In rest....nici un atac.

din gresala, nu ai gasit palaria mea cu plasa pentru tantari, pentru ca am pierdut-o ieri :respekt: :respekt: :respekt:
dracu' se mai intorcea aseara :twisted: :twisted: :twisted:

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 10 Iun 2012, 07:46

hahahahaha nu am gasit palaria----eu pe la la 12 am ajuns in zona si mai erau 2 pescari pe acolo---- dar poate data viitoare vezi un porc mistret cu palaria ta pe cap :lol:

Scrie răspuns