ma bucur ca iti faci treaba cu elg30rg3 scrie:SG, se pare ca Thrillu' de la tine e invatat numai la salau, pan acum scorul e 3-1 in favoarea stizostedionilor
![]()

eu am trecut la next level 9cm

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ma bucur ca iti faci treaba cu elg30rg3 scrie:SG, se pare ca Thrillu' de la tine e invatat numai la salau, pan acum scorul e 3-1 in favoarea stizostedionilor
![]()
sprayul era in torpedousteff scrie:Da da... stie el undestiucarcs scrie:Parca-l manca pe undeva...![]()
Oare un spray cu piper nu ar ajuta in situatii de-astea?
Imediat ce malul dunarii va deveni practicabil.g30rg3 scrie:steff, cand ii facem proba la dragon?
Piperul era in torpedou, sarea era acasa si uite asa... te halea el pe tineS.G. DRILL scrie:[...]
sprayul era in torpedou
Nu stiu cum faci, dar ai o bafta in a te intalni cu ei (mistretii). Iti dai seama ca daca ma intalnesc vreodata cu ei (eu sper sa nuS.G. DRILL scrie:oricum daca venea in mine,trecea ca trenul cu tot cu spray
Eu te-am sunat si te-am avertizat, tu nimic... batman batmanGoldelian scrie:[...]intradevar am vazut mai multe urme de porci chiar pe drumul pe care-l parcurgem noi de obicei[...]
Goldelian scrie:S.G am ajuns si eu azi pe frontiera......intradevar am vazut mai multe urme de porci chiar pe drumul pe care-l parcurgem noi de obicei.....iar urmele tale in namol inca tremurau. Am vazut si o urma unde se vedea ca cineva a alunecat, acum nu stiu daca era a ta. Dupa urmele lasate in namol parea ca sunt de porci care au tras de fiare. Nu am prins nimic la vobler ----cu tote ca mai era ici colo cate un atac de avat---,dar am avut o lanseta bagata la stationar cu rama la care am luat o moaca de 2.3kg. In rest....nici un atac.