cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
dar momentan ma rezum la ce am
ca am ditumai stocul

baieti, ia spuneti, nu stiti daca e apa in padure la 7 tevi?
De ce? Ai ramas fara lemne si vrei sa tai cativa copaci?g30rg3 scrie:baieti, ia spuneti, nu stiti daca e apa in padure la 7 tevi?

Nu mai ai rabdare, a?

vreau sa trag o fuga si sa stiu daca ma duc degeaba sau nu, apa tulburica nu prea ma deranjeaza, ca de mancat trebe sa manancesteff scrie:De ce? Ai ramas fara lemne si vrei sa tai cativa copaci?g30rg3 scrie:baieti, ia spuneti, nu stiti daca e apa in padure la 7 tevi?
Nu mai ai rabdare, a?
La cota asta nu cred ca mai e apa in padure......
nu mai este, in schimb e al dracu de mult noroiGoldelian scrie:La cota asta nu cred ca mai e apa in padure......

Si cat noroi ai pescuit?g30rg3 scrie: nu mai este, in schimb e al dracu de mult noroi

deocamdata niciunu, am fost doar sa vad cum se prezinta zonasteff scrie:Si cat noroi ai pescuit?g30rg3 scrie: nu mai este, in schimb e al dracu de mult noroi
Si nu ai aruncat tu o guma la apa, te-a rabdat inima doar sa te uiti?g30rg3 scrie: deocamdata niciunu, am fost doar sa vad cum se prezinta zona

nu aveam nimic la minesteff scrie:Si nu ai aruncat tu o guma la apa, te-a rabdat inima doar sa te uiti?g30rg3 scrie: deocamdata niciunu, am fost doar sa vad cum se prezinta zona