daca o exista asa ceva pe acolosteff scrie:Atunci, asa sa fie.
De lac mai vorbim peste apx. 1-2 ani cand salaul va ajunge la greutatea aia.
cine e din Tulcea?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Hai ma nu ma dezarma asa... lasa-ma sa cred ca nu e doar un vis frumos. Vad eu atunci cand ma trezesc
Gata baietzi....in serile alea calduroase de vara iesim la un street fishing cu ''armamentul'' din dotare si---asa cum ne atentioneaza si doctorul--- cu multe lichide la noi. De fapt nu cred ca e nevoie sa asteptam serile calduroase ci mai degraba o apa mai limpede. 
-
Robert517
- utilizator constant

In Ciuperca EXISTA SIGUR UN SALAU - l-am bagat eu
Am vazut la "unditari" si cativa bibani ( inainte de prohibitie )....deci ar putea fi interesanta o partida de street fishing ....
Si daca nu se mai limpezeste draq odata Dunarea
s-ar putea sa incerc...
Am vazut la "unditari" si cativa bibani ( inainte de prohibitie )....deci ar putea fi interesanta o partida de street fishing ....
Si daca nu se mai limpezeste draq odata Dunarea
Nu stiu daca e voie cu lanseta pe Ciuperca. Am impresia ca doar cu unditza. Eu nu am vazut pescari decat cu unditza acolo. Ar fi fain sa permita sa pescuiesti si cu lanseta.....ar fi a alternativa mai la indemana atunci cand Dunarea se face namol.
De lichide ma ocup eu, ca am norma la lichide, beau lichide cat camilaGoldelian scrie:[...]
si---asa cum ne atentioneaza si doctorul--- cu multe lichide la noi.
Pai si atunci ce ne retine?... eu sunt pregatit. I-a ghiceste cat fac de acasa pana la malu' dunariiGoldelian scrie:De fapt nu cred ca e nevoie sa asteptam serile calduroase ci mai degraba o apa mai limpede.
S-o crezi tu ca ala mai e acolo, s-a gasit vreun "vrednic" sa-l manance.Robert517 scrie:In Ciuperca EXISTA SIGUR UN SALAU - l-am bagat eu
Confirm, am vazut si eu.Robert517 scrie:Am vazut la "unditari" si cativa bibani ( inainte de prohibitie )....deci ar putea fi interesanta o partida de street fishing ....
Rabdare, rabdare si tutunRobert517 scrie:Si daca nu se mai limpezeste draq odata Dunareas-ar putea sa incerc...
Goldelian scrie:Nu stiu daca e voie cu lanseta pe Ciuperca. Am impresia ca doar cu unditza. Eu nu am vazut pescari decat cu unditza acolo.
Pai de ce sa nu fie? La 7 undite o lanseta e o nimic toata...
Goldelian scrie: Ar fi fain sa permita sa pescuiesti si cu lanseta.....ar fi a alternativa mai la indemana atunci cand Dunarea se face namol.
Steff, cand m-am referit la lichide , m-am referit la cutii cu bere......acum daca tot ai spus ca te ocupi tu cu hidratarea noastra nu cred ca se opune nimeni
. Baieti, Steff e omul care ne livreaza berea

Pai am crezut c-am fost destul de clar... apa multa cu lemon este pentru mine evident si pot sa scap si-o bere dar, daca am spus ca dau berea apai asa fac
.
copii, "gud niuz"
apa la Dunare a inceput sa se mai limpezeasca, a devenit oarecum pescuibila, plus ca aseara am fost pe Ciuperca in zona plajei si am vazut niste rapiri fantastice prin zona malului, unde stateau obletii
intra in ei asa de tare ca sareau si pe mal

Opaaa, deci, cum ramane cu articolul din ziar?