cine e din Tulcea?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
g30rg3
veteran
veteran

Re: cine e din Tulcea?

Mesaj de g30rg3 » 05 Iun 2012, 16:07

steff scrie:Atunci, asa sa fie.
De lac mai vorbim peste apx. 1-2 ani cand salaul va ajunge la greutatea aia :wink:.
daca o exista asa ceva pe acolo :lol: deocamdat nu am vazut decat articolu din ziar :mrgreen:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 05 Iun 2012, 16:34

:lol:

Hai ma nu ma dezarma asa... lasa-ma sa cred ca nu e doar un vis frumos. Vad eu atunci cand ma trezesc :lol:

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 05 Iun 2012, 17:25

Gata baietzi....in serile alea calduroase de vara iesim la un street fishing cu ''armamentul'' din dotare si---asa cum ne atentioneaza si doctorul--- cu multe lichide la noi. De fapt nu cred ca e nevoie sa asteptam serile calduroase ci mai degraba o apa mai limpede. :bere:

Robert517
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Robert517 » 05 Iun 2012, 17:26

In Ciuperca EXISTA SIGUR UN SALAU - l-am bagat eu :D
Am vazut la "unditari" si cativa bibani ( inainte de prohibitie )....deci ar putea fi interesanta o partida de street fishing ....
Si daca nu se mai limpezeste draq odata Dunarea :wallbash: s-ar putea sa incerc...

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 05 Iun 2012, 18:06

Nu stiu daca e voie cu lanseta pe Ciuperca. Am impresia ca doar cu unditza. Eu nu am vazut pescari decat cu unditza acolo. Ar fi fain sa permita sa pescuiesti si cu lanseta.....ar fi a alternativa mai la indemana atunci cand Dunarea se face namol.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 05 Iun 2012, 19:07

Goldelian scrie:[...]
si---asa cum ne atentioneaza si doctorul--- cu multe lichide la noi.
De lichide ma ocup eu, ca am norma la lichide, beau lichide cat camila :lol:, va hidratez si pe voi :lol:
Goldelian scrie:De fapt nu cred ca e nevoie sa asteptam serile calduroase ci mai degraba o apa mai limpede.:bere:
Pai si atunci ce ne retine?... eu sunt pregatit. I-a ghiceste cat fac de acasa pana la malu' dunarii :mrgreen:
Robert517 scrie:In Ciuperca EXISTA SIGUR UN SALAU - l-am bagat eu :D
S-o crezi tu ca ala mai e acolo, s-a gasit vreun "vrednic" sa-l manance. :D
Robert517 scrie:Am vazut la "unditari" si cativa bibani ( inainte de prohibitie )....deci ar putea fi interesanta o partida de street fishing ....
Confirm, am vazut si eu.
Robert517 scrie:Si daca nu se mai limpezeste draq odata Dunarea :wallbash: s-ar putea sa incerc...
Rabdare, rabdare si tutun :lol:... nu va pierdeti calmul baieti, vor venii si vremuri mai bune :wink:
Goldelian scrie:Nu stiu daca e voie cu lanseta pe Ciuperca. Am impresia ca doar cu unditza. Eu nu am vazut pescari decat cu unditza acolo.

Pai de ce sa nu fie? La 7 undite o lanseta e o nimic toata... :lol:
Goldelian scrie: Ar fi fain sa permita sa pescuiesti si cu lanseta.....ar fi a alternativa mai la indemana atunci cand Dunarea se face namol.

:twisted:

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 05 Iun 2012, 20:25

Steff, cand m-am referit la lichide , m-am referit la cutii cu bere......acum daca tot ai spus ca te ocupi tu cu hidratarea noastra nu cred ca se opune nimeni :lol: . Baieti, Steff e omul care ne livreaza berea :lol: :bere:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 05 Iun 2012, 20:38

Pai am crezut c-am fost destul de clar... apa multa cu lemon este pentru mine evident si pot sa scap si-o bere dar, daca am spus ca dau berea apai asa fac :wink:.

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 06 Iun 2012, 06:40

copii, "gud niuz" :lol: apa la Dunare a inceput sa se mai limpezeasca, a devenit oarecum pescuibila, plus ca aseara am fost pe Ciuperca in zona plajei si am vazut niste rapiri fantastice prin zona malului, unde stateau obletii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: intra in ei asa de tare ca sareau si pe mal :!: :respekt:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 06 Iun 2012, 06:58

Opaaa, deci, cum ramane cu articolul din ziar? Imagine

Scrie răspuns