Oricum bine ca nu ti-a luat si tot firul.... ; stai linistit cu 0.25-ul ca risti sa rupi lanseta sau(si) sa strici mulineta

Fir intins in continuare

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
deja e pe mulineta:)) PP 20lbs, e mai grosut in diametru decat alte fire si prezinta anumite avantaje pe la cioateRobert517 scrie:... gafa aveai ? ...( scuze dar nu m-am putut abtine)
Oricum bine ca nu ti-a luat si tot firul.... ; stai linistit cu 0.25-ul ca risti sa rupi lanseta sau(si) sa strici mulineta( am stricat eu o Daiwa Regal Xi incercand sa opresc un "personal"- am "ajutat" frana cu degetul
...)
Fir intins in continuaresi la mai mici...
g30rg3 , parca ai renuntat la PPg30rg3 scrie:nu degeaba am trecut eu de la Power Pro si Daiwa Shinobi la Power Braid Teflon. Am avut PP 20lbs pe doua mulinete, verde si galben iar acum am pe toate mulinetele Power Braid de 0.10 si 0.15 aprx 17 si 25 lbsS.G. DRILL scrie:vezi sa nu fi cumparat unul contrafacutGoldelian scrie:Lansez normal. Nu cred ca e ceva legat de cum lansez, mai ales ca firul se''****'' la 7-8m de vobler. Mai am unul de 10lb cu care nu am avut probleme. Cine stie..........![]()
![]()
![]()
altfel nu imi explic de ce este asa prost![]()
![]()
S.G. DRILL scrie:stii de ce nu ai prins azi mustaciosul![]()
![]()
![]()
pentru ca nu ai lasat trillul ofranda zeului poseidon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
g30rg3 scrie:[...]
Valeuasta inseamna ca daca eu ii iau somnu' data viitoare el imi ia Pulsu!