bateau dihaniile la suprafata dimineata, dar in afara de doua atacuri anemice de moaca la oscilanta....decat putregaiurile asteaS.G. DRILL scrie:unde sunt uriasii g30rg3![]()
![]()
cine e din Tulcea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
au cam disparut din cate vadS.G. DRILL scrie:unde sunt uriasii g30rg3![]()
![]()
am avut doua atacuri de moaca la oscilanta, dar nimic serios
Nu credeti ca e cazul sa luam o binemeritata vacanta de vara si sa revenim pe malul dunarii toamna, toamna tarziu? 
Acum nu incepeti sa ma injurati toti odata, luati-o pe rand
.

Acum nu incepeti sa ma injurati toti odata, luati-o pe rand

Ma crezi ca la asta ma gandeam si eu:))steff scrie:Nu credeti ca e cazul sa luam o binemeritata vacanta de vara si sa revenim pe malul dunarii toamna, toamna tarziu?
Acum nu incepeti sa ma injurati toti odata, luati-o pe rand.
Sa imi iau gioarsele de Telena si sa stau la stationar ca hodorogii

sau ma apuc de un match sau bolo 

... trecem la lucruri de fineteg30rg3 scrie:sau ma apuc de un match sau bolo

Avem tot timpul de maine sa le discutam

Azi am fost pe frontieara.......avatul nu stiu unde a plecat...........am luat cativa salaiasi la oblet la stationar------800-900g bucata. Era un nene acolo care o ardea de pe la 3-4 diminetza la avat si...nimic. Cred ca incet incet am sa-l caut pe domnul salau cu obletul........ 

Golde, sunt inca in viata...
deacord cu tineGoldelian scrie:Azi am fost pe frontieara.......avatul nu stiu unde a plecat...........am luat cativa salaiasi la oblet la stationar------800-900g bucata. Era un nene acolo care o ardea de pe la 3-4 diminetza la avat si...nimic. Cred ca incet incet am sa-l caut pe domnul salau cu obletul........