Ce sunt parasutele?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce sunt parasutele?
Ce legatura au cu pestii?
Ma refer la cele cu plumb si plase monofilament.
Azi, am vazut, si desi noi nu prindeam, am vazut cum bibanii au fost decimati...
Nu am inteles de ce plasele monofilament sunt asa de de ucigatoare, pana azi. O plasa de nici 2 mp si un plumb, lasate in curent, ucid totul...
Azi, mi s-a facut sila de pescarii sportivi. Sau de tara asta de kkt, in care legea e 'piesa de muzeu'.
Ce folos sa dai drumul unui pastrav, cand altul isi baga plasa de monofilament si 'rade' totul... Totul.
Ma refer la cele cu plumb si plase monofilament.
Azi, am vazut, si desi noi nu prindeam, am vazut cum bibanii au fost decimati...
Nu am inteles de ce plasele monofilament sunt asa de de ucigatoare, pana azi. O plasa de nici 2 mp si un plumb, lasate in curent, ucid totul...
Azi, mi s-a facut sila de pescarii sportivi. Sau de tara asta de kkt, in care legea e 'piesa de muzeu'.
Ce folos sa dai drumul unui pastrav, cand altul isi baga plasa de monofilament si 'rade' totul... Totul.
- modigliani
- veteran
Re: Ce sunt parasutele?
Ori sunt curve , ori dispozitive textile utile la salturile din avion , ori ...... niste bullshituri cu care unii neghiobi se fac ca practica pescuitul sportiv !!! Pe deasupra pun si bambine pe firele purtatoare de parasute ( !!! ) .aspius scrie:Ce sunt parasutele ?
Concret , ma .... pe ele de scule de pescuit . ( .... = cu ce vreti dvs ! Aveti voie sa va alegeti ce vreti ! )
- modigliani
- veteran
Oooooooo ! Ba da !!!!!!!!!!!!!! Se dau drept pescari sportivi ! ,, Cine mai e ca ei ????? " Miezu' ! N-auzi ca pun si bambine la device-urile respective ? Asta ...... ca sa se vada clar ..... cand trage !informer scrie: nu inteleg de ce ti s-a facut sila de pescarii sportivi?
Un amic d-al meu , vanzator de scule si momeli in piata Gorjului , spunea :
,, - Pictore , sa dea dracii , de cand cu criza asta , traiesc din rame , viermusi si parasute ! ..... - ui in gura de cretini !
A "te da" nu-i tot aia cu "a fi"... uite ca d-aia TU faci diferenta intre cine are nevoie de bambine si cine numodigliani scrie:Se dau drept pescari sportivi !

----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
- modigliani
- veteran
- modigliani
- veteran
Amice, daca esti frustrat in viata reala, nu-i cazu` sa te razbuni aici. Te rog frumos sa ma lasi in pace si sa nu mi te mai adresezi pentru ca in postul initial nu doream sa "discut" cu tine! Vezi-ti te rog de treaba ta.modigliani scrie: Nici sa nu mai zici altceva ! Pe bune ! ..........................................![]()
![]()
Revenind la topic, ce vroiam sa subliniez aspius este ca cei ce pescuiesc la asa zisele "parasute" NU sunt pescari sportivi deci nu-i motiv sa fii suparat pe acestia.

----
ca si fim si ON TOPIC...parasutele cu care braconeaza baietii arata cam asa....de un plumb de 40-50gr se leaga 1m patrat de plasa monofilament, se arunca in apa si se asteapta sa pluteasca in deriva.....in plasa se incurca in general pesti mici pe palma si putin mai mari.....da se incurca des.....sub baraj la Izbiceni e plin de asa ceva.