Ce sunt parasutele?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Sa va zic eu ceva apropo de parasute... am fost pe 22 dec la Draganesti. Pe prima pila dinspre malul cu Farcasele, zeci de pescari, toti la parasute exceptand vreo 2 "fraieri" care dadeau la pluta si noi alti 4 care ne chinuiam sa simtim vreun tzac pe pod. Cum vorba umbla repede am aflat si ce se petrecuse acolo in urma cu o zi si de ce erau toti gramada unu peste celalalt pe pila. Se pare ca, cu o zi inainte, se aciuase acolo un banc imens de caras probabil pt iernat. Cum foamea e mare bineinteles salbaticii au tabarat cu parasutele pe bietii carasi si in decurs de cateva ore au luat cu zecile de kile (sta-le-ar oasele-n gat). Doi-trei dintre ei ce s-au gandit, ca pt o cinzeaca in plus ar merita sa cheme colegii lor mai experimentati (rahatii aia de baga plase monofilament in zona) ca sa duca treaba la bun sfarsit. Cum era de asteptat, acestia nu au intarziat sa apara, astfel ca in scurt timp au extras din apa cateva sute de kg de peste (caras si ici colo cate-un ciortan). Din ce vorbeau intre ei bastinasii cu parasutele, am inteles ca vreo 2 carute de peste + celelalte zeci de kile prinse la parasute. Ca sa vezi ceva si mai si...ii cuprinsese sentimentul de regret...nu ca au exterminat bancul ala (poate singurul din zona) si ca i-au chemat pe "indivizi" si aia nu le-au mai lasat nimic de prins pt a doua zi. Pe la ora 11 cine credeti ca trece pe pod ? O masina de jandarmi (probabil din Draganesti) care s-a dus exact la locul faptei probabil alertati de cineva cu intentii bune. Inca o dovada ca nu merita sa iti bati capul cu politie/jandarmi/orice organ de control ('tule basca mamii lor), bipedele astea care traiesc pe banii nostrii, nu au facut nimic, s-au dus, s-au uitat, nici macar nu s-au deranjat sa se dea jos din masina, si au plecat la loc de unde venisera. Probabil li se racea tuica umfla-s-ar sarmalele-n ei. La intrebarea unuia, acestia au raspuns ca nu au ce sa le faca, ca sunt zi de zi acolo (oare de ceeeee???). Ar fi fost culmea sa vina sa ma intrebe pe mine de permis ca cred ca-i f@#$$m un jig in mecla. Deja mi-am stricat seara amintindu-mi. Ai drecu de chinezi..........