Ce sunt parasutele?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Aug 2010, 17:28

modigliani scrie:
- chiar nu mai au ce pune pe masa ( nu vad pescuind la parasute multi instariti )
- in Romania nu este deloc evident ilustrata notiunea de braconaj . Braconierul stie , este constient ca braconeaza si ca ceea ce face el se pedepseste prin lege . Dar atat ! Constiinta il lasa in pace ! El crede cu tarie in ceea ce face si blameaza ,, legile stupide " . Asta vine ( ca si multe altele ) din precara educatie .
-
partial de acord cu tine dar sunt si alte tipuri de braconieri . cadre in politia romana care se folosesc de oameni strazii ca sa le bage si sa le pazeasca plasele. alt politai care are partea lui de peste de la braconieri de pe olt , inspector anpa care a dat urmatorul raspuns la solicitarea de a face ceva in privinta braconajului pe olt ,,EU NU IMI STRIC WEEKENDUL PENTRU ASTIA"
oare astia chear nu au ce pune pe masa si traiesc din peste??? la astia e doar ,,precara educatie" ???
ps vreti si un raspuns al unor politisti solicitati la o actiune impotriva unui plasar? nu va redau toata discutia cu locul si toate descrierile de rigoare doar raspunsul stupefiant : ,,NU AVEM CE-I FACE" ! si explicatia e simpla PLASARUL E POLITIST

aspius
junior
junior

Mesaj de aspius » 30 Aug 2010, 18:21

grey-wolf scrie:
modigliani scrie:
- chiar nu mai au ce pune pe masa ( nu vad pescuind la parasute multi instariti )
- in Romania nu este deloc evident ilustrata notiunea de braconaj . Braconierul stie , este constient ca braconeaza si ca ceea ce face el se pedepseste prin lege . Dar atat ! Constiinta il lasa in pace ! El crede cu tarie in ceea ce face si blameaza ,, legile stupide " . Asta vine ( ca si multe altele ) din precara educatie .
-
partial de acord cu tine dar sunt si alte tipuri de braconieri . cadre in politia romana care se folosesc de oameni strazii ca sa le bage si sa le pazeasca plasele. alt politai care are partea lui de peste de la braconieri de pe olt , inspector anpa care a dat urmatorul raspuns la solicitarea de a face ceva in privinta braconajului pe olt ,,EU NU IMI STRIC WEEKENDUL PENTRU ASTIA"
oare astia chear nu au ce pune pe masa si traiesc din peste??? la astia e doar ,,precara educatie" ???
ps vreti si un raspuns al unor politisti solicitati la o actiune impotriva unui plasar? nu va redau toata discutia cu locul si toate descrierile de rigoare doar raspunsul stupefiant : ,,NU AVEM CE-I FACE" ! si explicatia e simpla PLASARUL E POLITIST
Astia trei, au coborat dintr-o masina scumpa. Aveau scule de crap (scumpe), si accesorii de fitze. Plus ghiul, bratara si lant de aur la gat ... subtiri, cat un deget de copil. Nu cred ca au venit la pescuit, de foame.

Intrebarea e, daca se poate face ceva? Si ce?

Ma gandesc sa ma inscriu intr-o asociatie de pescari sportivi, in sensul ca putem schimba ceva. P ecale pasnica.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Aug 2010, 19:22

Ma gandesc sa ma inscriu intr-o asociatie de pescari sportivi, in sensul ca putem schimba ceva. P ecale pasnica. :shock: :shock: :shock:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Aug 2010, 19:33

uitati schimbarea ,, pasnica " singurul lucru care schimba tara asta e bomba atomica :cry:

marianu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marianu » 30 Aug 2010, 19:34

scoasa cu kastmaster,mreana eliberata :(

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 30 Aug 2010, 19:42

grey-wolf scrie:
modigliani scrie:
-
Pai uite o idee, care a functionat pe Olt in aval de Valcea, suna la 112 si solicita jandarmeria, aici cel putin au fost foarte prompti in fiecare din cele trei cazuri in care i-am solicitat. Ca n-au rezolvat ei nimic asta-i alta treaba, dar macar au bagat putin spaima in parasutisti.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 30 Aug 2010, 20:55

Astazi avusai un pic "grija" de un parasutist care dupa ce il intrebai ce face cu parasuta acolo imi zisa ceva frumos de mama....Pot sa spun k nu mai are nici batzu,nici parasuta,si se mai ingrasa un pic la fatza:)

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Aug 2010, 20:55

[/quote]
Pai uite o idee, care a functionat pe Olt in aval de Valcea, suna la 112 si solicita jandarmeria, aici cel putin au fost foarte prompti in fiecare din cele trei cazuri in care i-am solicitat. Ca n-au rezolvat ei nimic asta-i alta treaba, dar macar au bagat putin spaima in parasutisti.[/quote]
ar fii si asta o idee dar am ajuns sa cred ca si militia si jandarmeria sunt acelasi lucru cind e vorba de ai lor

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 30 Aug 2010, 21:33

grey-wolf scrie:
Pai uite o idee, care a functionat pe Olt in aval de Valcea, suna la 112 si solicita jandarmeria, aici cel putin au fost foarte prompti in fiecare din cele trei cazuri in care i-am solicitat. Ca n-au rezolvat ei nimic asta-i alta treaba, dar macar au bagat putin spaima in parasutisti.[/quote]
ar fii si asta o idee dar am ajuns sa cred ca si militia si jandarmeria sunt acelasi lucru cind e vorba de ai lor[/quote]
Jandarmii au obligatia sa se prezinte daca sunt solicitati, dupa cum am spus de fiecare data cand i-am chemat au intervenit. A, si inca ceva, daca vrei sa incerci asigura-te ca le spui ca se braconeaza pentru ca atunci intra in competenta lor, nu mai baga placa cu inspectorul anpa. Si sa ai permisul de pescuit asupra ta ca probabil vei fi legitimat - asta daca ramai pe malul baltii. Dar nu e nevoie sa ramai "la locul faptei" si nici sa dai numele sau mai stiu eu ce, apelul e gratuit, deci nu prea sunt motive sa nu incerci.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Aug 2010, 21:45

voi incerca . probabil chear saptamina asta sau in weekend ca precis i vad iarasi

Scrie răspuns