CE NU IMI PLACE LA WWW.RAPITORI.RO

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Iul 2011, 21:14

kzoli scrie:Pe rapitori.ro unii sunt "adevarati" rapitori :cry: .....
ce vrei zolea? una-i sa pastoresti pasnicii si altii-s rapitorii .

stii tu, sa se iecsiste, turme de rapitori ? nu frate ! la "turmele" alea, le zice

haite :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Iul 2011, 21:45

Cu toate ca nu am avut nici o confruntare directa cu aceste persoane sau "haite" ...incep sa "trec" din ce in ce mai rar pe acest site(si nu numai eu) asta datorita stilului, unde s-a ajuns si este pacat ca a fost lasat sa ajunga ... Nu vreau si nici nu am competenta sa dau calificative sau sa categorizez pe nimeni dar din pacate "calitatea siteului" scade pe zi ce trece....

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Iul 2011, 22:44

kzoli scrie:Cu toate ca nu am avut nici o confruntare directa cu aceste persoane sau "haite" ...incep sa "trec" din ce in ce mai rar pe acest site(si nu numai eu) asta datorita stilului, unde s-a ajuns si este pacat ca a fost lasat sa ajunga ... Nu vreau si nici nu am competenta sa dau calificative sau sa categorizez pe nimeni dar din pacate "calitatea siteului" scade pe zi ce trece....
si din pacate kzoli nu esti singurul ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 14 Iul 2011, 01:06

E adevarat...dar asta e. Nu mai dramatizati. Momentan, asta e cel mai bun forum de pescuit la rapitori.
Un forum bun, pe orice subiect, se tine in picioare numai cu pasionati adevarati :roll:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Iul 2011, 15:12

T.Adrian scrie:E adevarat...dar asta e. Nu mai dramatizati. Momentan, asta e cel mai bun forum de pescuit la rapitori.
Un forum bun, pe orice subiect, se tine in picioare numai cu pasionati adevarati :roll:
as completa cu ... inca mai este ... si nu stiu pentru cat timp avand in vedere panta pe care a luat-o ... :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Iul 2011, 17:53

T.Adrian scrie:E adevarat...dar asta e. Nu mai dramatizati. Momentan, asta e cel mai bun forum de pescuit la rapitori.
din pacate este asa din cauza ca nu are concurenta, este singurul forum dedicat pescuitului la rapitor
cat despre cei pasionati...............ia cititi discutiile de prin 2004-2005 si vedeti cam ce se discuta si care era nivelul discutiilor, uitativa apoi la cine discuta si incercati sa regasiti acele persoane si acuma. :(

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 14 Iul 2011, 18:44

...pai da domn Adi, pen'ca "rapitorii batrani" nu mai umbla in "carduri", se "trag" si ei la "busteanul preferat" in "umbra si solitudine"... :lol: :wink:

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 14 Iul 2011, 20:27

eu, in ciuda posturilor reduse, sunt de mult pe aci. si sincer, vad cum forumul decade.
@ D_ali: tocmai "rapitorii batrani" mi-au dat un bat bun, sau cateva sfaturi demne de urmat. nu cei vechi strica forumul...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 14 Iul 2011, 21:12

da, grizzly, mai voalat spuneam ca "batranii" sau cam retras la vatra. sunt sigur ca au motivele lor, dar este clar ca se simte lipsa lor de pe forum...
...ma bucur ca sfaturile ti-au fost utile.

haralambie
junior
junior

Mesaj de haralambie » 14 Iul 2011, 21:16

unii s-au retras.. altii au fost retrasi....
de ce.. ? e simplu.. unii nu purtau sapca :D

dar ce mai conteaza ....cum zicea un veteran de pe aici, inca activ, "pescuitul se invata pe apa.. si nu pe forum"

fire intinse pt ca vine weekendul!

Scrie răspuns