Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
sorinB
- veteran

-
attilaf
- veteran

atunci sa fim fericiti ca nu e formul tau
Una peste alta, pe mine nu ma deranjeaza ca forumul abunda in oferte de produse de pescuit. E chiar placut sa cumperi la 50% din pret produse aproape noi (a se vedea lot de rapale, salmo, storm si mai stiu e ce voblere la sub 10 lei/bucata). Enervante sunt insa anunturi de gen UP, valabil, etc.... Si mai ales specula este enervanta... E clar ca unii useri au mici "afaceri" pe site, dar insa doar unii sunt avertizati prin stergerea mesajelor...
-
anem
- veteran

... da, clona lui Gerula ...
am zis ca ar fi banati pentru ca :
- totusi e un forum de specialitate, unde se discuta despre pescuit ...
- pe deasupra se doreste un forum pentru si cu pescari sportivi ... pozele unora de pe aici sub nici o forma nu dovedesc acest lucru ... nu as avea pretentia sa se faca exclusiv C&R (inteleg oamenii care vor sa manance vreun peste din cand in cand) dar macar sa nu bage poze cu pesti in bucatarie sau aruncati prin nisip ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
anem
- veteran

attilaf scrie:atunci sa fim fericiti ca nu e formul tau
Una peste alta, pe mine nu ma deranjeaza ca forumul abunda in oferte de produse de pescuit. E chiar placut sa cumperi la 50% din pret produse aproape noi (a se vedea lot de rapale, salmo, storm si mai stiu e ce voblere la sub 10 lei/bucata). Enervante sunt insa anunturi de gen UP, valabil, etc.... Si mai ales specula este enervanta... E clar ca unii useri au mici "afaceri" pe site, dar insa doar unii sunt avertizati prin stergerea mesajelor...
da ... asta e partea enervanta cu anunturile ... nesfarsitele UP-uri peste UP-uri ...
inteleg ca cineva vrea sa isi vanda niste chestii pe care poate nu le mai foloseste sau poate a luat 10 voblere in plus pe comanda din state si acum vrea sa le dea ca sa isi scoata mita data aluia de la vama si nu am nimic impotriva acestor chestii ... dar mai usor cu UP-urile ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
sorinB
- veteran

O chestie faina e pe crap.ro, acolo nu sunt permise up-urile decat la un interval de 5 zile, in caz contrar se inchide anuntul timp de 10 zile...
Aici de ce nu s-ar putea?

-
attilaf
- veteran

5 zile e mult...hai 3 macar

Alta chestie misto pe care am vazut-o pe site-urile de afara: Feedback pt utilizator. Ar fi destul de util.
Si as sterge automat anunturile poluatoare gen:
vand bete crap 
!. exista situl "geaman" pt anunturi de genul asta.
-
haralambie
- junior

attilaf scrie:. E clar ca unii useri au mici "afaceri" pe site, dar insa doar unii sunt avertizati prin stergerea mesajelor...
...e si tu acuma
vrem egalitate dar nu pentru catei

)
-
rine
- veteran

treaba cu vanzarea nu-mi displace deloc. ba din contra. prefer sa cumpar de aici (sau sa vand) . e prima rubrica pe care o accesez cand intru pe site

-
T.Adrian
- veteran

-
sorinB scrie:O chestie faina e pe crap.ro, acolo nu sunt permise up-urile decat la un interval de 5 zile, in caz contrar se inchide anuntul timp de 10 zile...
Aici de ce nu s-ar putea?

De ce? Pentru ca nu are cine sa modereze atat de strict. Sunt sigur ca sunt cativa useri care ar face benevol lucrul asta, dar pe langa asta, i-ar mai si zbura pe cate unii, ceea ce va fi interpretat ca exces de zel, si desigur ca nu doreste nimeni asa ceva

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
kzoli
- veteran

Pe rapitori.ro unii sunt "adevarati" rapitori

.....