Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
JONES
- veteran

-
da chiar nici o schimbare. Nimic, nada, zero, nulla etc
the angler is catching xxx, not by the lure
-
shaddow11
- utilizator constant

poate e teama ca ceva nou nu o sa prinda la fel de bine...nu o sa mai intre oamenii pe forum daca nu vad articolul cu lanseta ryukon, care ii face sa se simta ca acasa

hai mai ca nu e chiar asa complicat sa schimbi un pic designul site-ului...sa fie in trend cu vremurile in care traim...sa transmita mesajul mai bine...pana la urma urmei toti ar iesi in avantaj
-
razvan m.
- veteran

-
Totusi, bine ca nu s-a blocat la articolul "Cand ghiermii nu-ti dau pace"...

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
kzoli
- veteran

shaddow11 scrie:poate e teama ca ceva nou nu o sa prinda la fel de bine...nu o sa mai intre oamenii pe forum daca nu vad articolul cu lanseta ryukon, care ii face sa se simta ca acasa

hai mai ca nu e chiar asa complicat sa schimbi un pic designul site-ului...sa fie in trend cu vremurile in care traim...sa transmita mesajul mai bine...pana la urma urmei toti ar iesi in avantaj
Scrieti articole publicabile si Dan sigur o sa puna pe site...

-
danr
- Site Admin

chiar este in plan o schimbare si se va petrece in maxim 2-3 luni
referitor la continut a stat mult si bine anuntul cu produse de 1 milion pentru un articol
daca nu are cine sa scrie articole nici macar pe bani atunci de unde
-
Biban
- veteran

Lasati-ne si pe noi la publicitate sa dam macar un up la 48 de ore, ca altfel se ingroapa anuntul si il uita toata lumea.
Stiu, exista search, dar nu toata lumea stie sa-l foloseasca la maxim plus ca nu mai rascoleste forumul si munceste serverul.
-
rine
- veteran

-
naka66
- junior

-
salutare.mie unul nu imi place ca mai sunt pe aici topicuri si chiar tipi care dau la pestisor sau momeli vi:d Prinzi un peste sau nu dar omori cativa subsubdimensionati fara nici o treaba.dupa parerea mea nu are nici o treaba cu sansa pestelui sportivitate spinning sau pescuit:)ci cu braconajul
-
storm fish
- veteran

A disparut un anunt de la sectiunea vanzari/cumparari,am pierdut timp scormonind dupa el si nu l-am gasit.Se poate sa-l fi sters cineva.
Trebuie spus..."Am sters postarea cutare ...nu mai cautati"
E vb de anuntul lui "mongolu" cu shadurile...

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
bogdan_br
- junior

naka66 scrie:salutare.mie unul nu imi place ca mai sunt pe aici topicuri si chiar tipi care dau la pestisor sau momeli vi:d Prinzi un peste sau nu dar omori cativa subsubdimensionati fara nici o treaba.dupa parerea mea nu are nici o treaba cu sansa pestelui sportivitate spinning sau pescuit:)ci cu braconajul
De acord cu tine, cred ca s-a mai abordat aceasta problema pe forum si raspunsul a fost ca (va place sau nu !) site-ul se numeste rapitori.ro si nu spinning.ro
Pe de alta parte, am vazut ''baboieri '' amarati, cu scule rudimentare care prindeau (si retineau) 1-2 stiuci pe zi, in timp ce baieti cu lansete de carbon si mulinete de top echipate cu fir textil prindeau ( ZILNIC

) 15-20 kg de marlitze, toate bagate la sacul de rafie. Fenomenul se intampla in anii cand Dunarea ajunge la cote foarte mari si se formeaza foarte multe japse in zona dig-mal din Insula Mare a Brailei. Daca esti din zona Fetesti, cred ca cunosti fenomenul, banuiesc ca acelasi lucru se intampla si in Balta Ialomitei.
Toate cele bune naka66 !