CE NU IMI PLACE LA WWW.RAPITORI.RO
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
aici se dau up-uri 3/zi , de acelasi user . macar daca'r fi ceva de doamne ajuta dar se milogesc pentru 30ron......sorinB scrie:O chestie faina e pe crap.ro, acolo nu sunt permise up-urile decat la un interval de 5 zile, in caz contrar se inchide anuntul timp de 10 zile...
Aici de ce nu s-ar putea?

- Defined_Art
- utilizator nou
Salutari tuturor
Eu personal (desi sunt foarte nou pe aici) sunt multumit de cum merg lucrurile pe aici. Daca moderatorii erau prea exigenti mi-as fi loat BAN de la primul post... Sper exemplu, pe un alt site, era un topic intr-un forum bineinteles
... "Termeni pescaresti" Ideea de acolo era de a explica si celor mai slab pregatiti pescari unii termeni, oricat de banali erau. Teoretic era foarte OK, pun pariu ca nu stie orice incepator ce inseamna unele cuvinte gen : Spinning, Ground, Vobler, suspending, etc. (sper ca am scris bine). E adevarat ca poti cauta pe Google, dar e mai bine sa-ti explice "oameni din domeniu".
Ideea e ca eu cand am intrebat ce e ala un forfac... Am fost luat la misto. Si nici acum nu stiu ce e, ori montura se numeste si forfac, ori e un fel de struna. M-au luat cu chestii de genu: O sa punem la Diaconescu pe OTV sa voteze oamenii cu da sau nu... si alte chestii... In fine, printr-e alte zeci de Topic-uri deschise cu denumiri de "La multi ani X si Y" ... In care practic nu se discuta nimic, doar urari de La multi ani ...
Ce sa mai, ... aici e OK!
Numai bine tuturor, si fire intinse in Drill !

Ideea e ca eu cand am intrebat ce e ala un forfac... Am fost luat la misto. Si nici acum nu stiu ce e, ori montura se numeste si forfac, ori e un fel de struna. M-au luat cu chestii de genu: O sa punem la Diaconescu pe OTV sa voteze oamenii cu da sau nu... si alte chestii... In fine, printr-e alte zeci de Topic-uri deschise cu denumiri de "La multi ani X si Y" ... In care practic nu se discuta nimic, doar urari de La multi ani ...
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Salutari tuturor
Defined_Art scrie:Eu personal (desi sunt foarte nou pe aici) sunt multumit de cum merg lucrurile pe aici. Daca moderatorii erau prea exigenti mi-as fi loat BAN de la primul post... Sper exemplu, pe un alt site, era un topic intr-un forum bineinteles... "Termeni pescaresti" Ideea de acolo era de a explica si celor mai slab pregatiti pescari unii termeni, oricat de banali erau. Teoretic era foarte OK, pun pariu ca nu stie orice incepator ce inseamna unele cuvinte gen : Spinning, Ground, Vobler, suspending, etc. (sper ca am scris bine). E adevarat ca poti cauta pe Google, dar e mai bine sa-ti explice "oameni din domeniu".
'nteresant...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Ma gandesc ce am putea face sa scapam da anuntul de vanzare al barcii Rebel de pe prima pagina si sa avem acolo ceva informatii proaspete.
Poate merita sa punem mana de la mana toti forumistii, sa o cumparam si sa organizam o loterie. Mi-e sa nu fac naibi vreo alergie, daca mai sta inca doi ani acolo.
Poate merita sa punem mana de la mana toti forumistii, sa o cumparam si sa organizam o loterie. Mi-e sa nu fac naibi vreo alergie, daca mai sta inca doi ani acolo.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
De acord cu ce spunea Adrian SB. Este nevoie de informatie noua pe prima pagina, poate noi articole scrise de pescari cu experienta. As mai sugera o sectiune (Wiki) gen "Echipament de pescuit", unde sa fie explicat pentru fiecare peste rapitor ce naluci se folosesc si echipamentul adecvat pentru pescuit de pe mal / barca / fly ( lanseta: clasa, putere de aruncare, actiune, mulineta potrivita, fir, etc). Cred ca ar fi mult mai util decat a deschise noi topicuri avand acelasi subiect (Lanseta pentru X) sau a cauta ore prin thread-uri cu multe pagini.
my 2 cents
my 2 cents

tux scrie:De acord cu ce spunea Adrian SB. Este nevoie de informatie noua pe prima pagina, poate noi articole scrise de pescari cu experienta. As mai sugera o sectiune (Wiki) gen "Echipament de pescuit", unde sa fie explicat pentru fiecare peste rapitor ce naluci se folosesc si echipamentul adecvat pentru pescuit de pe mal / barca / fly ( lanseta: clasa, putere de aruncare, actiune, mulineta potrivita, fir, etc). Cred ca ar fi mult mai util decat a deschise noi topicuri avand acelasi subiect (Lanseta pentru X) sau a cauta ore prin thread-uri cu multe pagini.
my 2 cents
120% de acord!