CE NU IMI PLACE LA WWW.RAPITORI.RO

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 15 Iul 2011, 06:51

haralabie, ce vrei exact sa zici ?

nu cred ca a fost "retras" nimeni new or old, care sa fi avut atitudine civilizata, sau care nu a folosit cuvinte sau expresii injurioase etc etc etc intelegi ce vreau sa spun ....

haralambie
junior
junior

Mesaj de haralambie » 15 Iul 2011, 07:32

@toni stii bine exemplele... care din pacate erau asa cum zici tu
....
nu vreau sa spun mai mult.. pt ca este evident oricum pentru cine are ochi sa vada :)

e weekend, eu m-am hotarat ies pe apa...ceea ce va doresc si voua:)

fir intins si numai ganduri bune

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Iul 2011, 20:13

sorinB scrie:O chestie faina e pe crap.ro, acolo nu sunt permise up-urile decat la un interval de 5 zile, in caz contrar se inchide anuntul timp de 10 zile...
Aici de ce nu s-ar putea? :roll:
aici se dau up-uri 3/zi , de acelasi user . macar daca'r fi ceva de doamne ajuta dar se milogesc pentru 30ron...... :oops:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Iul 2011, 20:36

:lol: inca te dor buzele.Daca a-i stii ce sa faci cu ele ti-i le-as dona tie. :lol:

Defined_Art
utilizator nou
utilizator nou

Salutari tuturor

Mesaj de Defined_Art » 28 Iul 2011, 10:00

Eu personal (desi sunt foarte nou pe aici) sunt multumit de cum merg lucrurile pe aici. Daca moderatorii erau prea exigenti mi-as fi loat BAN de la primul post... Sper exemplu, pe un alt site, era un topic intr-un forum bineinteles :) ... "Termeni pescaresti" Ideea de acolo era de a explica si celor mai slab pregatiti pescari unii termeni, oricat de banali erau. Teoretic era foarte OK, pun pariu ca nu stie orice incepator ce inseamna unele cuvinte gen : Spinning, Ground, Vobler, suspending, etc. (sper ca am scris bine). E adevarat ca poti cauta pe Google, dar e mai bine sa-ti explice "oameni din domeniu".
Ideea e ca eu cand am intrebat ce e ala un forfac... Am fost luat la misto. Si nici acum nu stiu ce e, ori montura se numeste si forfac, ori e un fel de struna. M-au luat cu chestii de genu: O sa punem la Diaconescu pe OTV sa voteze oamenii cu da sau nu... si alte chestii... In fine, printr-e alte zeci de Topic-uri deschise cu denumiri de "La multi ani X si Y" ... In care practic nu se discuta nimic, doar urari de La multi ani ...
Ce sa mai, ... aici e OK!
Numai bine tuturor, si fire intinse in Drill !
Imagine

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Iul 2011, 18:11

esti proaspat.
mai vorbim peste ceva timp.
daca mai esti pe aici :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Salutari tuturor

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Iul 2011, 18:15

Defined_Art scrie:Eu personal (desi sunt foarte nou pe aici) sunt multumit de cum merg lucrurile pe aici. Daca moderatorii erau prea exigenti mi-as fi loat BAN de la primul post... Sper exemplu, pe un alt site, era un topic intr-un forum bineinteles :) ... "Termeni pescaresti" Ideea de acolo era de a explica si celor mai slab pregatiti pescari unii termeni, oricat de banali erau. Teoretic era foarte OK, pun pariu ca nu stie orice incepator ce inseamna unele cuvinte gen : Spinning, Ground, Vobler, suspending, etc. (sper ca am scris bine). E adevarat ca poti cauta pe Google, dar e mai bine sa-ti explice "oameni din domeniu".
Ideea e ca eu cand am intrebat ce e ala un forfac... Am fost luat la misto. Si nici acum nu stiu ce e, ori montura se numeste si forfac, ori e un fel de struna. M-au luat cu chestii de genu: O sa punem la Diaconescu pe OTV sa voteze oamenii cu da sau nu... si alte chestii... In fine, printr-e alte zeci de Topic-uri deschise cu denumiri de "La multi ani X si Y" ... In care practic nu se discuta nimic, doar urari de La multi ani ...
Ce sa mai, ... aici e OK!
Numai bine tuturor, si fire intinse in Drill !

'nteresant...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 28 Iul 2011, 23:19

Ma gandesc ce am putea face sa scapam da anuntul de vanzare al barcii Rebel de pe prima pagina si sa avem acolo ceva informatii proaspete.
Poate merita sa punem mana de la mana toti forumistii, sa o cumparam si sa organizam o loterie. Mi-e sa nu fac naibi vreo alergie, daca mai sta inca doi ani acolo.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

tux
veteran
veteran

Mesaj de tux » 29 Iul 2011, 02:01

De acord cu ce spunea Adrian SB. Este nevoie de informatie noua pe prima pagina, poate noi articole scrise de pescari cu experienta. As mai sugera o sectiune (Wiki) gen "Echipament de pescuit", unde sa fie explicat pentru fiecare peste rapitor ce naluci se folosesc si echipamentul adecvat pentru pescuit de pe mal / barca / fly ( lanseta: clasa, putere de aruncare, actiune, mulineta potrivita, fir, etc). Cred ca ar fi mult mai util decat a deschise noi topicuri avand acelasi subiect (Lanseta pentru X) sau a cauta ore prin thread-uri cu multe pagini.

my 2 cents ;)

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 04 Aug 2011, 09:30

tux scrie:De acord cu ce spunea Adrian SB. Este nevoie de informatie noua pe prima pagina, poate noi articole scrise de pescari cu experienta. As mai sugera o sectiune (Wiki) gen "Echipament de pescuit", unde sa fie explicat pentru fiecare peste rapitor ce naluci se folosesc si echipamentul adecvat pentru pescuit de pe mal / barca / fly ( lanseta: clasa, putere de aruncare, actiune, mulineta potrivita, fir, etc). Cred ca ar fi mult mai util decat a deschise noi topicuri avand acelasi subiect (Lanseta pentru X) sau a cauta ore prin thread-uri cu multe pagini.

my 2 cents ;)

120% de acord!

Scrie răspuns