Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
anem
- veteran

tux scrie: ... As mai sugera o sectiune (Wiki) gen "Echipament de pescuit", unde sa fie explicat pentru fiecare peste rapitor ce naluci se folosesc si echipamentul adecvat pentru pescuit de pe mal / barca / fly ( lanseta: clasa, putere de aruncare, actiune, mulineta potrivita, fir, etc). Cred ca ar fi mult mai util decat a deschise noi topicuri avand acelasi subiect (Lanseta pentru X) sau a cauta ore prin thread-uri cu multe pagini ...
tux ... ce ce ai vrea tu este putin cam imposibil pentru ca fiecare da cu ce ii pica lui mai bine in mana ... vorba aia ... "cate bordee atatea obicee" ... deci nu prea vad cum poate zice cineva ca trebuie sa folosesti un anumit tip de lanseta cu anumite caracteristici cand tu nu te impaci cu ea si prefer mai lungi sau mai scurte, mai moi sau mai tari si alte exemple de genul asta ..
e mult mai OK sa deschida fiecare ce topic vrea si acolo primeste mult mai multe pareri si decide singur care ar fi mai OK pentru el ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
pikeman
- veteran

-
mie nu imi place ca l-or banat pe Dumitru, nu mai am si eu cu cine bea o cinzeaca pe forum

-
MuskMd
- veteran

pikeman scrie:mie nu imi place ca l-or banat pe Dumitru, nu mai am si eu cu cine bea o cinzeaca pe forum

bravo!
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
draqdevil
- veteran

-
d4md3od scrie:tux scrie: ... As mai sugera o sectiune (Wiki) gen "Echipament de pescuit", unde sa fie explicat pentru fiecare peste rapitor ce naluci se folosesc si echipamentul adecvat pentru pescuit de pe mal / barca / fly ( lanseta: clasa, putere de aruncare, actiune, mulineta potrivita, fir, etc). Cred ca ar fi mult mai util decat a deschise noi topicuri avand acelasi subiect (Lanseta pentru X) sau a cauta ore prin thread-uri cu multe pagini ...
tux ... ce ce ai vrea tu este putin cam imposibil pentru ca fiecare da cu ce ii pica lui mai bine in mana ... vorba aia ... "cate bordee atatea obicee" ... deci nu prea vad cum poate zice cineva ca trebuie sa folosesti un anumit tip de lanseta cu anumite caracteristici cand tu nu te impaci cu ea si prefer mai lungi sau mai scurte, mai moi sau mai tari si alte exemple de genul asta ..
e mult mai OK sa deschida fiecare ce topic vrea si acolo primeste mult mai multe pareri si decide singur care ar fi mai OK pentru el ...
Cred ca se referea la ceva gen tackletour:)
-
anem
- veteran

draqdevil scrie:
Cred ca se referea la ceva gen tackletour:)
in cazul in care facea referire la ceva gen tackletour atunci s-a exprimat gresit in ceea ce a scris ... adica aia de la tackletour din cate stiu eu fac anumite teste dar sub nici o forma nu generalizeaza ca daca pescuiesti din barca trebuie un anumit bat, cu o anumita lungime, putere sau plaja de aruncare iar de pe mal ai nevoie de nu stiu ce alt bat cu caracteristicile lui ...
sunt persoane care pescuiesc la avat cu voblere de 5 cm cu o anumita greutate (care implica folosirea unui echipament mai usor) si persoane care pescuiesc cu voblere de 9cm sau oscilante de 30 de grame (care automat implica folosirea unei lansete complet diferite fata de celalalt exemplu) ... tocmai de aceea consider ca nu se poate cataloga folosirea anumitor lansetele in functie de specile tinta ... la fel cum nimic altceva (fire, mulinete sau naluci) ...
ps : dumitru e in continuare printre noi ... mai undercover si chinuindu-se sa evite postarile-i caracteristice dar nu intotdeauna ii reuseste ... are el anumite cuvinte dupa care e usor de recunoscut ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
toni f
- veteran

-
Musti
- veteran

toni f scrie:...era un mare factor de stres...
Deh...
Stii cum ii? Mancarea de regim pt. hepatici e foarte sanatoasa. Dar n-are nici un gust...
Bine ca s-a linistit forumul prin banarea lui Dumitru... Ne-om putea tzuca sub ramuri de maslin... Acu-i totul mai curat, mai uscat...
Mai steril...
De fapt asta ne dorim cu totii.
Nu?

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
MuskMd
- veteran

ai mare dreptate dom' inginer

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
JB
- senior

Vroiai sa zici "pentru altii"?

Indubitabil!
-