CE FRUMOS A FOST !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Feb 2007, 15:06

am intrat si eu cu musca printre obletzari :twisted: pe un canal plin cu oblete. bine, la cativa metri, asa, plin de bun simt cum sunt.
reactia?

s-au uitat luuuung, da' lung de tot. n-au zis nimic. mormaiau intre ei, acolo. ceva de genu: "ce pm flutura ala prin aer?" :shock:
prima musca, primul oblete. apoi..foc automat. pauze doar cand schimbam musca. asa, de distractie si curiozitate. toti plecau inapoi.
ee, cand s-a declansat concursul de oblete viteza, atunci s-a schimbat treaba. io prindeam 2-3 pesti ei unul. nu bun.
au rezistat vreo 10 minute, apoi si-au trimis delegatul:
- la ce dai, dom'le?
eu, blazat cu intentie:
- la flyfishing, nene. MOnterra clasa 4-5, snur la fel, black spider , adams bla bla :D
el, perplex:
- bine,bine... :twisted:

nu mai zic restul. oricum s-a terminat bine, ei mormaind in continuare si eu legand un carlig pe o linie a unui amarastean care nu prindea nica.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Feb 2007, 19:01

:lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Feb 2007, 00:39

Cat tupeu trebuie sa aiba un pescar ca sa arunce lingura printre unditele obletarilor? Poate fi numit acelaun pescar sportiv? Eu am fost miercuri dupa obleti pe un lac din Bucuresti, am nadit cu malai, lapte praf, sange, am facut un pic frigul pana sa iasa soarele si sa reusesc sa strang obletele la mine, sa prind un kil de pestisori, o minunatie de altfel, prajiti crocant cu mamaliguta si mujdei, ei bine, daca venea unu si incepea sa-mi vajaie lingura pe langa urechi, ca a vazut el dara de... stiuca pe acolo, chiar facea o baie.

Principala obligatie pe care o avem cand mergem la pescuit este sa nu ne deranjam vecinii, figurantilor!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 09 Feb 2007, 01:46

Mai usor cu apelativele gen "figurantilor". Se pare ca tu ai bun simt doar pe balta...sau nu?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Feb 2007, 03:55

AdrianS:te rog citeste regulamentul forumului,in special punctul 4.
mersi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 09 Feb 2007, 05:25

...AdrianS.....una zici ...si alta faci.... :roll: ....pe cati crezi ca ai deranjat prin...."figurantilor"....rusinica.... :oops: :oops: :oops: ....

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Feb 2007, 18:38

gata,nu mai incingeti atmosfera,fara provocari.
discutia va continua on-topic.
tnx
Michael va recomanda Regulamentul forumului

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 09 Feb 2007, 19:51

asa e cu taranii :? problema e ca am doar 60 kg si ma supun majoritatii, cand eram mai mic ma duceam ii intrebam daca au prins ma bagam in sufletu lor si plecam mai mereu cu injuraturi; mai tarziu am ajuns la o concluzie: astia nici nu merita salutati.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Feb 2007, 20:01

realitatea e ca nu poti sa te duci sa dai intre sau langa sculele unuia
pentru mine, cam 15-20 m e o distanta rezonabila la care poti pescui

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Feb 2007, 20:22

Am patit de n ori c apescuiam din barca, la jig, la maxim 10 m de mine si minim 100 m de mal. Iar pe mal erau unii care pescuiau cu momitor la 30-40 m de mal. Si urlau la mine ca le gonesc pestii!!! :lol: Si eu prindeam si ei nu! :lol: Asa le speriam pestii ca tot la mine veneau! :lol:

Scrie răspuns