CE FRUMOS A FOST !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
superba chestie .... mi s-a intamplat si mie o data chestie asemanatoare, atat ca eu eram pe Dunare si cei din stanga cortului (martorii eliberarilor repetate) neprinzand mai nimic, de ciuda in cele 3 zile petrecute acolo nici nu ne mai salutau dar mai sa stea de vorba.
e tare fain sentimentul ...
si felicitari Zamfi ptr. ..... C&R
e tare fain sentimentul ...

si felicitari Zamfi ptr. ..... C&R
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
eu am patit acum ceva ani, sa prind intre niste bibani cocosati, vreo 5 stapazani de 0,2kg si sa-i eliberez.
fomistii care dadeau la marmusca cu sherfield,imi spuneau ca sperii apa cu twisterul (exact faza de la zamfi) si sa dau mai incolo. cand au vazut ca eliberez strapazanii, si bibanii mai mici au inceput comentarii ca de ce le dau drumul, ca ce ma te dai destept; oamenii oricum nu ma prea inghitau, ca la twister trageau numai bibi de la 300g in sus, numai bibani imbracati si ei prindeau orice, de la deget la palma...rar mai mari.
pana la urma am plecat de tot ca erau unii negri, multi si dubiosi, iar eu eram singur...
oricum am avut satisfacita de a le arata pescuit.
asa ca pentru zamfi: feicitari! asa le trebuia; ar fi fost si pacat sa nu primeasca o lectie.
fomistii care dadeau la marmusca cu sherfield,imi spuneau ca sperii apa cu twisterul (exact faza de la zamfi) si sa dau mai incolo. cand au vazut ca eliberez strapazanii, si bibanii mai mici au inceput comentarii ca de ce le dau drumul, ca ce ma te dai destept; oamenii oricum nu ma prea inghitau, ca la twister trageau numai bibi de la 300g in sus, numai bibani imbracati si ei prindeau orice, de la deget la palma...rar mai mari.
pana la urma am plecat de tot ca erau unii negri, multi si dubiosi, iar eu eram singur...
oricum am avut satisfacita de a le arata pescuit.
asa ca pentru zamfi: feicitari! asa le trebuia; ar fi fost si pacat sa nu primeasca o lectie.
Acum ce sa mai zic?Stiti vreun sentiment mai placut decat acela care apare cand dai cu "artificiala" intre plutele celor care dau cu peste viu la stiuca ...si nu prind... si pe tine te loveste ...stiuca?! Eu personal ...nu
Iar satisfactia este cu atat mai mare cu cat omul te blagosloveste ca-i sperii stiucile !!! Bine, oricum la urma o sa zica ca ai prins stiuca lui
Caz tipic de ghinion!
Atentie la prohibitia "mica"!

Atentie la prohibitia "mica"!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Tare faza Zamfi, felicitari! Cum au spus si ceilalti, sentimentul e nemaipomenit cand le vezi fetzele cum se lungesc si se lasa linistea.
Am patzit si eu asa pe Arges, si daca privirea ar putea ucide, eu eram de mult pe veshnicele plaiuri ale pescuitului......
Pur si simplu unii nu au organ cu care sa priceapa ca se poate pescui si din alte motive decat foamea.
Am patzit si eu asa pe Arges, si daca privirea ar putea ucide, eu eram de mult pe veshnicele plaiuri ale pescuitului......
Pur si simplu unii nu au organ cu care sa priceapa ca se poate pescui si din alte motive decat foamea.