CE FRUMOS A FOST !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 07 Feb 2007, 23:47

Si hai sa va povestesc si eu una cam la fel, in afara de faptul ca aici nu sunt unii langa altii pescarii de baboi sau de rapitori la baboi. Stau si ei mai departe unul de celalalt.
Eram in barca cu un coleg pe un lac de baraj. Nu lac de baraj hidroelectric, asa ca apa nu se plimba tot timpul sus/jos. Deci e stiuca in el, mai ales ca lacul e inconjurat de padure si sunt multi copaci cazuti, locuri bune de stiuca.
Derivam paralel cu malul la o distanta de vreo 10 metri impinsi de un vanticel, si pescuiam dinspre larg spre mal, pe sub crengi, eu cu o oscilanta si colegul cu un vobler. La un moment dat, pe mal un nene cu patru bete, trei lansete cu baboi pentru stiuca, si o bambina pentru prins baboii. Avea dreptul, legea acolo spunea 4 bete. Ajungem deci impinsi de vant pana la cam 10 metri de nenea si colegul meu prinde o marla de cam 1,5 kg. Luata chiar de langa mal. O decroseaza si-i da drumul. Ala se uita urat la noi dar nu zice nimic. Dau drumul la motorul electric spre larg ca sa nu trecem langa plutele cu baboi a aluia. Facem turul si ne ducem iar la zece metri de mal, la zece metri de el, dar pe partea lui stanga in asa fel ca vantul sa continue sa ne impinga de-a lungul malului. O data l-am vazut pe tip scotand lansetele cu baboi ca nebunul si fugind in fata locului unde colegul meu daduse drumul marlei. Si in 5 minute si-a mutat toata instalatia acolo. Noua ne-a convenit ca asa ne-am intors contra vantului cu motorul electric si am aruncat putin si unde dadea el cu 5 minute inainte. Si, surpriza, colegul iar prinde o marla de 2 kg exact unde ala nadea la baboi, deci la 1metru de unde avea prima lanseta cu baboi. Si iar ii da drumul. S-a uitat ala asa de urat, cred ca daca avea pusca tragea dupa noi. :D

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 07 Feb 2007, 23:56

sa inteleg ca si la voi sint fomisti :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Feb 2007, 00:12

Nu fomisti. Dar duc acasa tot ce prind si are talie legala. Nu-i mananca. Doar sa arate ca au prins. Dupa aia ce mai mananca pisica si la gunoi.
Nu i-asi cataloga fomisti. Imbecili cred ca se potriveste mai bine.

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 08 Feb 2007, 00:53

nu te contrazic :wink:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Feb 2007, 00:53

in elvetia ai voie sa pastrezi doar un peste interesante legile in franta....

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Feb 2007, 08:35

Pai n-am pomenit de loc despre legile din Franta. :o

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Feb 2007, 09:38

zamfi scrie:
Sorin scrie:
zamfi scrie:Pai vremea cand mai aruncam in apa cate unul... :lol:
pai de ce ?
la 215 kg la doi insi era treaba usoara :D
Sorin , asa este dar asta inseamna ca ... sunt la fel ca ei! :oops: :cry:
ai dreptate , am zis doar ca m-ar fi racorit mai tare
la ce indivizi erau nu cred ca au inteles ce trebuie din chestia asta
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Feb 2007, 13:52

Ieri dadeam la viu , la vreo 30 m de mal . La un moment dat apare un imbecil care tragea la trena la vreo 15m paralel cu malu cu ditai vaporasu de 5,5m si cu un motor prea zgomotos pentru o adincime asa mica . I-am spus sa ma ocoleasca si a inceput sa comenteze , ca asa si pe dincolo , da pina la urma a ocolit .
Pe aici s-a intimplat ca au zburat plumbi prin barci si s-a lasat cu pagube , dar chiar si asa mai este cite un cretin care se cred tare din barca .

Fir Intins!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Feb 2007, 14:09

Sf, daca faci aluzie la ce am scris eu sa stii ca noi l-am ocolit pe tipul cu baboii. Ei si-a mutat instalatia ca nebunul si a aruncat exact acolo unde colegul daduse drumul marlei. Noi ne-am intors pe locul de unde se mutase el si acolo a mai prins colegul alta marla, ceea ce l-a facut pe ala sa turbeze si pe noi sa murim de ras.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Feb 2007, 14:33

Nu fac aluzie la cele zise de tine Tudor , da am zis si eu ce am patit ieri . Eu nu ma bag peste nimeni , si daca altii pot sa ma ocolesca , atunci astept acelasi lucru , daca ii vreu canal ingust si are drept cu barca acolo , asta este , insa nu-mi place sa intre nimeni peste mine , mai ales daca am un loc momit .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns