Ce facem pe timpul prohobitiei

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 31 Mar 2009, 11:46

Daca e sa imi dau cu parerea cred ca nici daca vom strange un milion de semnaturi nu vom rezolva ceva in legatura cu prohibitia la pastrav.
as putea sa jur ca nici macar un guvernant nu este pescar adevarat.
daca ar fi nu ar pierde vremea dormind prin sali de sedinte, ce s-ar pune sa se intereseze care e situatia reala, nu ce a auzit de la cei care au fost acolo inaitea lui sau sa faca legi dupa ureche :twisted:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Mar 2009, 22:33

pescardeclean scrie:Daca e sa imi dau cu parerea cred ca nici daca vom strange un milion de semnaturi nu vom rezolva ceva in legatura cu prohibitia la pastrav.
daca ar fi nu ar pierde vremea dormind prin sali de sedinte, ce s-ar pune sa se intereseze care e situatia reala, nu ce a auzit de la cei care au fost acolo inaitea lui sau sa faca legi dupa ureche :twisted:
Eu cred ca am putea sa ii impresionam cu miile de semnaturi adunate. Si inca ceva - daca sute si mii de pescari incep efectiv sa pescuiasca la munte din aprilie nimeni nu ii va putea amenda si goni pe toti! Numarul mare isi va spune cuvantul! E la fel ca in goana dupa aur din Vestul salbatic in secolul 19 - chiar daca guvernul nu dorea ca exploratorii sa se stabileasca intr-un anumit loc, daca veneau rapid mii si mii de oameni nu se mai putea face nimic! Insa, din pacate, mereu se vor gasi baieti conformisti care sa zica "E bine in mai, asa e traditia" - iar Romsilva abia asteapta sa auda acest cantec de sirena.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 31 Mar 2009, 23:10

Fario_nebunu scrie:
pescardeclean scrie:Daca e sa imi dau cu parerea cred ca nici daca vom strange un milion de semnaturi nu vom rezolva ceva in legatura cu prohibitia la pastrav.
Eu cred ca am putea sa ii impresionam cu miile de semnaturi adunate. Si inca ceva - daca sute si mii de pescari incep efectiv sa pescuiasca la munte din aprilie nimeni nu ii va putea amenda si goni pe toti! Numarul mare isi va spune cuvantul! E la fel ca in goana dupa aur din Vestul salbatic in secolul 19 - chiar daca guvernul nu dorea ca exploratorii sa se stabileasca intr-un anumit loc, daca veneau rapid mii si mii de oameni nu se mai putea face nimic! Insa, din pacate, mereu se vor gasi baieti conformisti care sa zica "E bine in mai, asa e traditia" - iar Romsilva abia asteapta sa auda acest cantec de sirena.
Ar merge un film pe tema asta. Atat.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Apr 2009, 13:26

dan bobei scrie:
Sa inteleg ca nu ai semna o petitie pentru deschiderea sezonului in aprilie? Sau crezi si tu ca nu am face nimic nici cu miile de semnaturi adunate?

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 01 Apr 2009, 13:57

Eu nu am spus ca nu as semna petitia. daca se face vre-o petitie puteti conta pe mine. Dar daca se face o petitie online ar fi oare valabila?

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 01 Apr 2009, 16:26

Fario_nebunu scrie:
dan bobei scrie:
Sa inteleg ca nu ai semna o petitie pentru deschiderea sezonului in aprilie? Sau crezi si tu ca nu am face nimic nici cu miile de semnaturi adunate?
De semnat, as semna. Dar... la ce folos?!?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Apr 2009, 22:40

dan bobei scrie:
Fario_nebunu scrie:
dan bobei scrie:
De semnat, as semna. Dar... la ce folos?!?
Pai, intamplator cunosc un senator si cred ca ne-ar putea ajuta sa introducem petitia, la care anexam lista de semnaturi. E doar o sugestie. O alta chestie ar fi sa se legalizeze pescuitul la salmonide si cu momeli naturale dar nu insist, stiu ca multi pescari nu vor sa auda, altora le e jena sa spuna ca ar vrea....Deci ramanem doar cu aprilie, ar fi si asta ceva.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 02 Apr 2009, 09:11

ce facem pe timpul prohibitiei ?

care prohibitie ?
aia de o saptamana intre 15 si 20 aprilie ? pai din 20 aprilie mergem la stiuka sau ala nu se cheama pescuit ?
S'altare și bunăstare !

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 02 Apr 2009, 09:31

5 zile trec repede...., ne conservam scule facem rezivii la mulinete etc.
Sincer mie imi place mai mult sa pescuiesc in prohibitia mare e mai liniste si macar scap in parte de locuri ocupate de tot felul de slapari care planteaza 10 lansete in tot felul de locuri.
the angler is catching xxx, not by the lure

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Apr 2009, 11:28

asa este, e mai liniste in prohibitia mare si cel putin teoretic, ar trebui sa fie si mai degajate zonele de pescuit.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns