avem o noua versiune de forum

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Michael
Moderator
Moderator

Re: avem o noua versiune de forum

Mesaj de Michael » 18 Feb 2012, 20:04

daca dau click pe linkul din mail care ar trebui sa ma duca la ultimele postari din topic, ma duce de fapt la prima pagina a topicului respectiv...se poate remedia?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

cristian.onofrei
junior
junior

Mesaj de cristian.onofrei » 18 Feb 2012, 20:35

steff scrie:@Cristian, treaba-i simpla.
Dupa ce te loghezi ai acolo urmatoarele "butoane":

Vezi mesaje fără răspuns • Vezi mesaje necititeVezi mesaje noiVezi subiecte active

Dai click pe "Vezi mesaje noi" si iti apare lista cu ultimele mesaje scrise de la ultima ta logare. Sper ca la asta te refereai.
Multumesc de pont Steff.
Ideea de baza a unui site/forum e sa fie SIMPLU. Era mult mai usor in vechea variana pentru ca in orice pagina te aflai observai cu usurinta subiectele cu informatii noi.
Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 18 Feb 2012, 20:43

va rog repuneti cumva forumul pe prima pagina.
cu cat mai putine click-uri, cu atat mai bine.
tre sa ma duc la zeci de pagini in fata pt te miri ce.
nu-i cu carcoteala, e doar personala.
mersi, oricum. CUM O FI, DOAR SA FIE BINE!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 18 Feb 2012, 20:55

nu ati sesizat, dupa fiecare comentariu in topic, dupa ce-ti inregistreaza comentariul, te trimite la prima pagina, prima postare a topicului!???
nasol, dece sa vedem tot timpul primul comentariu de deschidere a topicului?...daca topicul are vreo 70 de pagini, chiar ma mai intere ce s-a zis prima data, daca vad subiectul lui...??????
nu-i in regula...
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Feb 2012, 12:12

multumesc pentru sesizari
va rog frumos cititi inainte ce s-a mai sesizat, se tot repeta sesizarile
va rog frumos discutam la concret pe ce functioneaza sau nu, chestiile de gust cu privire la design lasati-le la mine, precum si aprecierile legate de faptul ca se intra ca nu se intra ca place ca nu place etc, topicul asta nu e sa ne dam cu parerea aiurea ca a cui e curtea sau cine mai intra sau nu ca nu-i plac culorile

ideea acestui topic este sa avem o lista cu probleme concrete de rezolvat

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Feb 2012, 16:25

problemele sintetizate :

,,iconita care ar trebui sa ma trimeta la ultima postare, ma duce de fapt la prima pagina"
,,nu imi vad comentariile de la pozele din galeria personala!!! "
,,vrem commenturile inapoi la poze "
,,Linkurile nu se deschid automat intr-un tab nou cum era pe forumul vechi "
,,"Cautare avansata" are culoare alba si nu se vede tot timpul, faceti-l albastru inchis sau verde"
,,de ce dupa ce postam mesaje ne duce la prima pagina a topicului in loc sa ne redirectioneze catre ultima pagina activa?"
,,de fiecare data dupa ce ai scris un mesaj esti dus la prima pagina a topicului, ceea ce e foarte enervant ..."
,,daca modifici indicele de conectare, trebuie sa te deloghezi si reloghezi din nou ca sa intre noua optiune..."
,,Te conectezi greu, si cand dai click pe un topic, nu te trimite la ultima postare ci la inceputul topicului ! "
,, dai click pe "Vezi ultimul mesaj" te duce direct la primul mesaj din topic de la prima pagina al topiculu "
,, nu mai apare lista cu ultimele subiecte in care sa scris "
,, problema , ca dupa postare , te trimite inapoi la prima pagina al topicului.. "
,, galeria nu are comentarii "
,,daca intru pe email si accesez o instiintare cu un subiect nou, ma autentifica automat fara sa ceara parola sau alte chestii...."
,, la rubrica anunturi nu imi recunoaste parola si nu pot incarca nici un anunt. "

,,poate reveni sectiunea cu ultimele discutii ? acum in locul ei pe pagina este ,,Viziteaza pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv." "

,, afisarea ultimului post si nu redirectionarea catre prima pagina sau cand accesezi linkurile te scoate din pagina forumulu si nu deschide o alta pagina,nu sunt rezolvabile? "
,,Nu se pot adauga poze la galerie sau nu am inteles eu cum e procedura ''
,,daca dau click pe linkul din mail care ar trebui sa ma duca la ultimele postari din topic, ma duce de fapt la prima pagina a topicului respectiv...se poate remedia? "

Am incercat sa sintetizez cit de cit problemele utilizatorilor in asa fel incit sa fie mai usor de citit si sa nu se mai repete . unele din problemele semnalate se mai pot repeta din cauza exprimari diferite care poate crea un alt sens . eu le-am luat cu copy/paste din mesaje fara a le aduce modificari . unele probleme au fost omise intentionat pentru ca mie imi apar ca rezolvate . cele pe care nu sunt sigur ca sunt rezolvate (ex : galerie ) au fost incluse in lista .
sper sa fie de folos si sa se rezolve cit mai repede .
cu totii ne dorim jucariia noastra FRUMOASA inapoi :D
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 19 Feb 2012, 18:36

Daca tot se lucreaza la aspectele astea, MARITI DIMENSIUNILE POZELOR ACCEPTATE pentru ANUNTURI si GALERIE, undeva la max 5.0 Mpixeli, sa nu mai punem poze pe mail si alte alea. Nu mai are nimeni de mult telefoane d-alea vechi si camere foto neperformante. E mai usor sa vada lumea DIRECT in galerie, topic sau anunt ce are de vazut. mersi.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 19 Feb 2012, 20:17

Mie mi se pare ca zoom-ul forumului este prea mare. Pana acum cateva zile arata ok, acum nu mai este asa. Un zoom mai mic permite afisarea a mai multor informatii fara nevoia de a face scroll in pagina.
Multumesc
RX6 & Daiwa SS owner!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 19 Feb 2012, 22:56

...asta cu zoomul iara nu este ok, nu vorbim numa sa facm pagini multe la topic...analizati!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

eu
senior
senior

Mesaj de eu » 19 Feb 2012, 23:01

Am si eu cateva mici probleme si sugestii:
1. La mesajele private, sunt mici probleme de style:
- textul "Marcheaza.." se pierde din cauza suprapunerii cu banerul
- drop down legat de actiuni (ex: stergere) iasa in decor
- meniul de sus (grupuri utilizatori, Prieteni & persoane neagreate) este pe mai multe linii
- tabul Preferinte Forum are de asemenea drop down-uri care ies in decor
- tabul UCP_GALLERY isi schimba pozitia initiala dupa un click pe un alt tab
- la trimiterea unui MP se incarca mult html in format text
- TAB nu merge la scrisul unui mesaj

2. Sugestii de imbunatatire:
- ordinea sortarii (asc si desc) ar putea fi in spatele unei iconite (sageata sus si jos)
- nu vad multa utilitate pentru Exporta Dosar (cum poate utiliza un user fara prea multe cunostinte IT, un fisier XML sau CSV)
- la stergerea unui mesaj ar fi util un popup fara foarte multe redirectari
- partea de sus a forumului este foarte incarcata (breadcrumbs, cautare, panou utilizator, data curenta, data ultimei vizite etc..) si o parte pot fi eliminate sau reordonate

Elementele de la punctul 1, le consider probleme care ar trebui rezolvate mai devreme sau mai tarziu (folosesc Firefox, pot trimite si screen shooturi)
Elementele de la punctul 2 sunt simple sugestii care cred ca ar face forumul mai "user friendly", nu doresc sa fie vazute ca si critica.

EU tot voi folosi acest forum, indiferent de rezultate.
:respekt:
Multa lume, putini oameni...

Închis