avem o noua versiune de forum
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: avem o noua versiune de forum
perfect corect
eu m-am referit la aprecierile cu privire la cei care lucreaza ca ar fi amatori
asta nu mi s-a parut ok
au lucrat in functie de prioritatile stabilite de mine si au rezolvat lucruri mai importante
de exemplu am scapt de booti, forumul omora serverul, apareau erori de functionare, s-a facut integrarea cu logarea de pe frontpage-ul rapitori.ro, s-a lucrat la design, s-a mai rezolvat pe la galerie, si s-au lucrat si altele
deci toate se vor face si nu va ramane nimic nerezolvat
oamenii nu sunt amatori, lucram dupa prioritati, in afara de asta mai lucreaza si cate ceva pe la magazinul online care cand are o problema iti imaginezi ca este prioritate zero
eu m-am referit la aprecierile cu privire la cei care lucreaza ca ar fi amatori
asta nu mi s-a parut ok
au lucrat in functie de prioritatile stabilite de mine si au rezolvat lucruri mai importante
de exemplu am scapt de booti, forumul omora serverul, apareau erori de functionare, s-a facut integrarea cu logarea de pe frontpage-ul rapitori.ro, s-a lucrat la design, s-a mai rezolvat pe la galerie, si s-au lucrat si altele
deci toate se vor face si nu va ramane nimic nerezolvat
oamenii nu sunt amatori, lucram dupa prioritati, in afara de asta mai lucreaza si cate ceva pe la magazinul online care cand are o problema iti imaginezi ca este prioritate zero
de la tine asa se vede pt ca tu ti-ai stabilit prioritatile si pasii, dar de la mine se vede altfel
oricum e bine ca se rezolva si ne mai spui si noua "ce si cum" din cand in cand.
da, magazinul are prioritate ca de acolo vin banii (care mai vin, pe praful asta
)

oricum e bine ca se rezolva si ne mai spui si noua "ce si cum" din cand in cand.
da, magazinul are prioritate ca de acolo vin banii (care mai vin, pe praful asta

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
cunosc cursorul . intre timp problema sa rezolvat ,, de la sine" fara sa mai fie necesara interventia mea .attilaf scrie:Opera parca are in dreapta jos, un fel de cursor stanga-dreapta, care stabileste dimensiunea vizuala a ferestrei (faci zoom pe pagina). Se poate sa fie de la aia problema? (ai dat un click mai la dreapta pe cursor?)

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
mie unul mi se pare o imbunatatire majora fara de acum 2 zile. este adevarat ca mai sunt destule de facut, dar ar trebui sa tineti minte ca nu se poate realiza ceva care sa multumeasca pe toata lumea. in plus de asta, e greu de setat un forum, mai ales in versiunea asta de phpBB. e mai mult trial and error. aveti un pic de rabdare si de intelegere pentru oamenii care, pana la urma, va pun la dispozitie in mod gratuit, un mijloc de relationare cu alti pescari.
Nu se pot adauga poze la galerie sau nu am inteles eu cum e procedura? 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
am vazut si eu ca nu se pot uploada poze, cica trebuie contactat administratorul ... sunt de parere ca inca se lucreaza la album si de aia nu merge ... rabdare si tutun as zice ...Adelin scrie:Nu se pot adauga poze la galerie sau nu am inteles eu cum e procedura?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- junior
Buna ziua,
Am citit mai multe pagini (adevarat ca nu toate) si n-am vazut semnalata o anume problema. Daca s-a intamplat, mea culpa!
Stau de vre-o luna zi de zi pe forum si citesc diverse... mai mult la echipamente si accesorii, sunt incepator si mai am multe de aflat. Un lucru deranjant din punctul meu de vedere este acela ca nu mai sunt evidentiate (erau bold-uite inainte) topicurile pe care s-au scris lucruri noi de la ultima mea logare. Imi era foarte usor sa vad unde s-a mai scris intre timp cate ceva, sa nu raman in urma. Daca rezolvati problema asta aveti un 10 din partea mea.
In rest... sunt lucruri cu care ne putem adapta, nimic deranjant
Am citit mai multe pagini (adevarat ca nu toate) si n-am vazut semnalata o anume problema. Daca s-a intamplat, mea culpa!
Stau de vre-o luna zi de zi pe forum si citesc diverse... mai mult la echipamente si accesorii, sunt incepator si mai am multe de aflat. Un lucru deranjant din punctul meu de vedere este acela ca nu mai sunt evidentiate (erau bold-uite inainte) topicurile pe care s-au scris lucruri noi de la ultima mea logare. Imi era foarte usor sa vad unde s-a mai scris intre timp cate ceva, sa nu raman in urma. Daca rezolvati problema asta aveti un 10 din partea mea.
In rest... sunt lucruri cu care ne putem adapta, nimic deranjant
Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt dulci.
@Cristian, treaba-i simpla.
Dupa ce te loghezi ai acolo urmatoarele "butoane":
Vezi mesaje fără răspuns • Vezi mesaje necitite • Vezi mesaje noi • Vezi subiecte active
Dai click pe "Vezi mesaje noi" si iti apare lista cu ultimele mesaje scrise de la ultima ta logare. Sper ca la asta te refereai.
Dupa ce te loghezi ai acolo urmatoarele "butoane":
Vezi mesaje fără răspuns • Vezi mesaje necitite • Vezi mesaje noi • Vezi subiecte active
Dai click pe "Vezi mesaje noi" si iti apare lista cu ultimele mesaje scrise de la ultima ta logare. Sper ca la asta te refereai.
Nu mi place aceasta noua versiune a forumului si credca nu sunt singurul! Daca va ramane in acest format sigur va scadea nr.utilizatorilor acestui forum! Cea veche era mai simpla si mai frumoasa! 

rapala the best vobler in the world
Cand vreau sa ma autentific, se apasa butonul "Cautare" si de abia la al doilea click ma pot autentifica.
Raman la parerea mea ca platforma veche era muuuult mai accesibila si forumul era citit cu mai multa placere...
Fiecare face ce vrea in curtea lui, chiar daca are sau nu musafiri.
Raman la parerea mea ca platforma veche era muuuult mai accesibila si forumul era citit cu mai multa placere...
Fiecare face ce vrea in curtea lui, chiar daca are sau nu musafiri.