avem o noua versiune de forum

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ANDREI RIGA
veteran
veteran

Re: avem o noua versiune de forum

Mesaj de ANDREI RIGA » 20 Feb 2012, 10:34

grey-wolf scrie:problemele sintetizate :

,,iconita care ar trebui sa ma trimeta la ultima postare, ma duce de fapt la prima pagina"
Problema asta trebuie rezolvata repede si cred ca nu e asa complicat !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Feb 2012, 12:08

care iconita ?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Feb 2012, 12:14

danr scrie:care iconita ?
un patratel mic cu o sageata care arata spre dreapta jos

Pescuit - spinning
pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere 784 Subiecte29616 Mesaje
Ultimul mesaj de MatrixVR5 :!: <- cam aici se afla
Lun Feb 20, 2012 9:35 am

:)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Feb 2012, 13:18

am vazut acum, ok

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Feb 2012, 15:00

ar mai fi de completat si faptul ca nu se pot uploada poze in galeriile personale si lipsesc comentariile de la poze ... dar cred ca inca nu v-ati apucat de galerie ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 20 Feb 2012, 15:11

Mi se pare oribila tema asta. Font mare, layout-ul nu e fluid ca se intinde numai pe mijlocul paginii si ramane spatiu nefolosit pe margini. Pentru mine arata asa....fleosc
Indubitabil!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 20 Feb 2012, 15:41

1.poate in varianta asta se poate insera si un buton care sa te duca direct la o anumita pagina din cadrul unui topic mai lung.
adica daca am 1,2,3,4.......354,355 sa pot scrie intr-o casuta 233 si sa-mi deschida direct acea pagina.
e stresant sa sti ca o chestiune s-a discutat pe la pagina 300 intr-un topic cu 600 de pagini si sa iti ia vreo 15 minute sa ajungi acolo deschizand pe rand aproape toate paginile (din 2in2 pagini sau din 3 in 3 pagini) :idea:
2. ar fi comod sa apara din nou butonul "citeaza" chiar si cand nu sunt logat. asa cum daca vreau sa raspund la un mesaj ma trimite in pagina de logare si apoi imi permite sa scriu raspunsul ar fi comod daca s-ar putea face si cu citarea .
adica una e cand citesc mesaje pe un topic, vreau sa raspund citand pe cineva ,sunt redirectiunat in pagina de logare , dupa care pot sa scriu si alta e cand citesc mesaje, ma duc in pagina de logare, apoi in meniul principal al forumului, apoi prin submeniuri pana la topic, apoi caut prin pagini mesajul pe care vroiam sa-l citez si abia dupa aceea apas butonul si pot scrie.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Feb 2012, 15:52

kingofbeasts scrie:1.poate in varianta asta se poate insera si un buton care sa te duca direct la o anumita pagina din cadrul unui topic mai lung.
adica daca am 1,2,3,4.......354,355 sa pot scrie intr-o casuta 233 si sa-mi deschida direct acea pagina.
e stresant sa sti ca o chestiune s-a discutat pe la pagina 300 intr-un topic cu 600 de pagini si sa iti ia vreo 15 minute sa ajungi acolo deschizand pe rand aproape toate paginile (din 2in2 pagini sau din 3 in 3 pagini) :idea:
[........]

kingofbeasts : pentru a nu sta sa dai click-uri peste click-uri pentru a ajunge la pagina dorita exista si posibilitatea de a modifica direct adresa din Address Bar ... daca esti pe o anumite pagina vei vedea ca link-ul din adress bar arata ceva de genul:
http://www.rapitori.ro/forum/dizolvarea ... 560-[b]250[/b].html
unde in cazul in care ii schimbi acel 250 din coada si ii bagi un 90 de exemplu te va duce direct la pagina 10 fara a fi nevoit sa dai nu stiu cate click-uri:
http://www.rapitori.ro/forum/dizolvarea ... 8560-[b]90[/b].html ...

ar fi misto sa se faca ceea ce zici tu dar in cazul in care nu se va rezolva problema poti folosi varianta explicata mai sus ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 20 Feb 2012, 16:06

buna ideea cu modificarea adress-barului, multumesc. :respekt:
poate totusi se va putea face si butonul de care ziceam .

alte probleme:
3. nu stiu exact ce ar trebui sa faca butonul "Vezi mesaje proprii" (de fapt presupun ca ar trebui sa-mi arate ultimele mesaje pe care le-am scris) insa mie cand il apas imi apar ultimele mesaje scrise pe forum (nu numai cele scrise de mine ci si cele scrise de altii)

4. butonul cautare avansata ar pute fi mai vizibil (cu un font negru preferabil chiar bolduit)

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 20 Feb 2012, 16:12

Vezi mesaje proprii = topicurile in care ai postat cel putin un mesaj (ca ai facut-o acum sau ca ai facut-o acum 2-3 ani ...nu conteaza) :)
Iti apar in ordinea in care s-a raspuns cel mai recent la ele ...
www.pentrupescuit.ro

Închis