avem o noua versiune de forum

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pikeman
veteran
veteran

Re: avem o noua versiune de forum

Mesaj de pikeman » 17 Feb 2012, 09:43

Sami scrie:Cu Mozila apare in dreapta avatarul ,iar cu Explorerul apare in stanga si parca si scrisul mai mare,dar tot enervant e ca imi place sa folosesc Mozila :))
incearca sa stergi cacheul cum a sugerat Atilaf
sau
Options - Privacy - Remove individual cookies - aci scri rapitori , le selectezi pe toate si le stergi - restart Mozzila and voila :!:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 17 Feb 2012, 15:04

nu am umblat la nici o setare si acum nu mai incape forumul pe ecran de cit de mare este (folosesc opera )

PS poate reveni sectiunea cu ultimele discutii ? acum in locul ei pe pagina este ,,Viziteaza pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv."
era foarte utila din punctul meu de vedere .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 17 Feb 2012, 17:15

Opera parca are in dreapta jos, un fel de cursor stanga-dreapta, care stabileste dimensiunea vizuala a ferestrei (faci zoom pe pagina). Se poate sa fie de la aia problema? (ai dat un click mai la dreapta pe cursor?)

PS. Mie, dupa ce am butonat putin partea de interfata, panoul utilizatorului si chiar si alte functionalitati....chiar imi place noua varianta.
Singura nemultumire ar fi faptul ca nu mai apar pe pagina principala a sitului portiunea in care erau afisate ultimele mesaje postate pe forum... Dar pot trece si peste asta :)

PPS. Acum 2 zile uram noua versiune a sitului...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Feb 2012, 17:25

Acum ca ati schimbat pe un look mai aerisit , pare de incpatori :)...mai simplist, nu in sensul bun al cuvantului , din pacate.

Mai demult era problema ca apareau doar 5 poze la Album, acum avem doar ultimele trei..
In loc de cele generate random...nu se poate sa primim ultimele sase? Si binenteles commenturile?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 17 Feb 2012, 17:41

pikeman scrie:
incearca sa stergi cacheul cum a sugerat Atilaf
[/quote]

Nu stiu cum se face,ma ajuti sa imi spui pe mp ,te rog?
Fir intins!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 17 Feb 2012, 18:01

La Mozilla Firefox fie apesi concomitent Ctrl+Shift+Del, fie dai la Tools (in meniu sus), si apoi Clear Recent History, si bifezi acolo cam tot ...
Incearca...

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 17 Feb 2012, 18:08

attilaf scrie:La Mozilla Firefox fie apesi concomitent Ctrl+Shift+Del, fie dai la Tools (in meniu sus), si apoi Clear Recent History, si bifezi acolo cam tot ...
Incearca...
Multumesc! A mers prima varianta. :bere:
Fir intins!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Feb 2012, 18:27

este cat se poate de clar ca aceasta schimbare s-a produs din cauze de securitate, dar la modul cum se rezolva problemele semnalate de utilizatori, imi face impresia ca cine se ocupa o face in stil amatorist.
avem 72 ore de la implementare si lucruri marunte ca de exemplu afisarea ultimului post si nu redirectionarea catre prima pagina sau cand accesezi linkurile te scoate din pagina forumulu si nu deschide o alta pagina,nu sunt rezolvabile?
nu ma pricep foarte tare la php insa cred ca niste profesionisti ar face treaba mai repede.
totusi avem si cateva parti bune si nu pot sa nu ma bucur pt partea de exif de la album dar si cateva chestii de la panoul utilizatorului.
rabdare mai avem ca doar suntem pescari (unii :twisted: ) dar macar sa avem o speranta ca lucrurile vor reveni la normal sau chiar mai bine
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Feb 2012, 19:15

va rog eu frumos rezumati-va la sugestii fara alte aprecieri gen ce amatori sunt cei care lucreaza etc., lasati la aprecierea mea treaba asta va rog frumos
au fost alte prioritati, tocmai ca lucrurile marunt sunt mai la coada

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Feb 2012, 19:28

dane,
forumul asta e jucaria ta, dar daca ai binevoit sa ne lasi si pe noi sa ne jucam cu ea accepta-ne si parerile sau aprecierile (de bine sau de rau)
in definitiv vrem sa imbunatatim jucaria ta. :?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Închis