avem o noua versiune de forum
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- cristinel33
- utilizator constant
Re: avem o noua versiune de forum
imi place , dupa parerea mea arata acum mai bine decat vechea varianta... 

Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.
Rezolvati va rog...cat mai repede problema , ca dupa postare , te trimite inapoi la prima pagina al topicului..foarte enervant.
Faceti-va o pomana si cu "h2o" ca zgarie la usa ca un caine. Spera ca se poate loga in noua varianta si nimic.A stat pe capul meu toata dimineata incercand fara succes sa devina membru.Aparea pe lista membrilor dar acum nu mai apare. A incercat mai multe variante de logare/autentificare,ba a citit toate instructiunile(nu-i sta in fire)si tot nu a reusit.
Si pentru mine este un chin cu logarea, am modificat si parola (am crezut ca nu o mai stiu eu...si am cerut o noua parola) dar degeaba ... se logheaza numai cand vrea el ...ieri am incercat de peste 10 ori su nimk, azi dupa fro 3 incercari ... la un moment dat imi cerea iar user si parola dar eu apaream ca logat cand am intrat pe forum (am zis ca macar sa citesc
)
Felicitari pentru noua interfata, din ce in ce mai bine.

Felicitari pentru noua interfata, din ce in ce mai bine.
incercati va rog sa va logati din forum, nu de pe site
de pe site nu mai merge
de pe site nu mai merge
Am patit-o si eu azi dimineata. Ca si grafica insa e ok dpmdv.adiwolf scrie:General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Too many connections [1040]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
poi si cum ai postat mesaju asta?kzoli scrie:Eu am o problema la autentificare... tastez http://www.rapitori.ro intru la sectiunea forum si cand sa introduc userul si parola, imi apare iarasi fereastra cu user si parola, practic nu pot sa intru... si cel mai curios este, daca intru pe email si accesez o instiintare cu un subiect nou, ma autentifica automat fara sa ceara parola sau alte chestii....

galeria nu are comentarii
si sub fiecare poza apar informatii in cod HTML inutile (cine vrea sa dea link la poza face click dreapta si copy image location)
in stanga forumului e un spatiu mare si gol inutil, mi se pare cam inghesuit , se poate largi spre stanga
si chestia cu revenirea la ultima pagina, f enervanta
in rest sunt PRO upgrade
si sub fiecare poza apar informatii in cod HTML inutile (cine vrea sa dea link la poza face click dreapta si copy image location)
in stanga forumului e un spatiu mare si gol inutil, mi se pare cam inghesuit , se poate largi spre stanga

si chestia cu revenirea la ultima pagina, f enervanta
in rest sunt PRO upgrade
Atunci inca odata pentru pikeman :pikeman scrie:poi si cum ai postat mesaju asta?kzoli scrie:Eu am o problema la autentificare... tastez http://www.rapitori.ro intru la sectiunea forum si cand sa introduc userul si parola, imi apare iarasi fereastra cu user si parola, practic nu pot sa intru... si cel mai curios este, daca intru pe email si accesez o instiintare cu un subiect nou, ma autentifica automat fara sa ceara parola sau alte chestii....![]()
![]()
![]()
...daca intru pe email si accesez o instiintare cu un subiect nou, ma autentifica automat fara sa ceara parola sau alte chestii....

Si inca ceva si nelogat apare avatarul fiecarui user, dar in partea stanga cum stai in fata monitorului, si dupa "logare" toata chestia se muta pe partea cealalta... cel putin pe opera...
- MARIUS POPA
- veteran
ati marit fontul la text,imi apare mai mare...

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.