avem o noua versiune de forum
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: avem o noua versiune de forum
Uraa,nici FFFFnu mai apare!!!!
userii pe stanga? la mine-s tot pe dreaptakleniacul scrie:Victoriee,avem userii pe stinga din nou,un pas mic pentru admin,un pas mare pentru noi ca forumul sa arate ca inainte

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce frumooooos!!!!
totul in ordine.

- semlecangheorghe
- veteran
jhonny scrie:Uraa,nici FFFFnu mai apare!!!!

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Too many connections [1040]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
A inceput sa imi placa 

Nu am sa inteleg niciodata de ce , daca ceva merge bine trebuie neaparat schimbat?

pentru ca nu mergea bine. pentru ca datele voastre personale puteau fi preluate de alte persoane. schimbarile acestea s-au facut pentru o securitate mai mare a forumului.
...pentru ca cica nu mergea bine. Intrase un pusti acum putin timp si povestea de vulnerabilitati si na (tu sigur stii mai bine ca mine ca ai frigideru mai plin), poate totusi o sa se poata modera mai usor forumul.
sunt curios daca o sa functioneze vreodata semnul '!'

Eu am o problema la autentificare... tastez www.rapitori.ro intru la sectiunea forum si cand sa introduc userul si parola, imi apare iarasi fereastra cu user si parola, practic nu pot sa intru... si cel mai curios este, daca intru pe email si accesez o instiintare cu un subiect nou, ma autentifica automat fara sa ceara parola sau alte chestii....