avatul de dunare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ceva Rapala sau Salmo mai ieftine?Daca vrei,vorbim pe privat,stabilim ziua,iti dau adresa,discutam...Problema la mine e programul de lucru,probabil ai auzit si tu de firma de pe Torontalului,dupa Coca-Cola...caius scrie:Michael : ce zici sa facem o partida de pescuit impreuna,mai schimbam niste informatii,cred ca in timisoara sunt destul de putini care dau la rapitori,cred ca ar trebui sa ne cunoastem in timp,macar cei de pe forum.Stii m-am uitat prin magazinele de la noi si sunt foarte slab aprovizionati si chiar se plang ca acum in plin sezon nu pot sa se aprovizioneze intrucat firmele distribuitoare sunt cu stocurile pe 0.Cred ca o sa ma duc pana la Szeged daca mai gasesc un coleg de breasla ca sa nu ma plictisec pana acolo,am auzit ca sunt bine aprovizionati.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Am fost joi cu 2 prieteni,am luat 2 avati si un salau,la oscilante BerTi.Nu credeam sa luam ceva,vremea a fost cam aiurea.Dupa cum merg oscilantele lui BerTi,se pare ca renunt la Rapala,sunt prea scumpe deja si nici nu sunt atat de productive ca si oscilantele.Am dat joi si cu Rapala(mai multe modele),am insistat cu Shad-uri(nu ma las pana nu prind odata cu Shad
),in final la oscilante au intrat si avatii(recuperare incet ,aproape de fund),si salaul(recuperare la suprafata,deasupra vegetatiei).Asta e. 

Asa, Michael... nu te lasa. Nici eu nu am sa ma las pana nu prind peste la twister, indiferent ce o fi. Ieri, sambata, am insistat destul de mult cu plastice si mi s-a intamplat, chiar aproape de mal, sa vad un peste (nu era stiuca sau biban) ca vine deasupra shadului. De emotie nu am mai facut nici o miscare si peste a plecat. Mai spre seara, tot aproape de mal recuperam un shad si am observat cum un bibanel il urmarea. Deci, este si asta un inceput, nu?Michael scrie:....am insistat cu Shad-uri(nu ma las pana nu prind odata cu Shad)...
Asa, Michael... nu te lasa. Nici eu nu am sa ma las pana nu prind peste la twister, indiferent ce o fi. Ieri, sambata, am insistat destul de mult cu plastice si mi s-a intamplat, chiar aproape de mal, sa vad un peste (nu era stiuca sau biban) ca vine deasupra shadului. De emotie nu am mai facut nici o miscare si peste a plecat. Mai spre seara, tot aproape de mal recuperam un shad si am observat cum un bibanel il urmarea. Deci, este si asta un inceput, nu?Michael scrie:....am insistat cu Shad-uri(nu ma las pana nu prind odata cu Shad)...
Nici un secret,caius.Dupa ce trecem podul din Parta(peste Timis),facem a doua la dreapta,iesim pe camp,trecem pe langa o stana,trecem peste dig,lasam masina pe malul Timisului,si mergem din loc in loc,spre Peciu,pana ne trezim ca nu se mai vede masina....caius scrie:Michael unde ai fost daca nu-i secret ?