Atentie pescari: traim intr-o Romanie a hotilor!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Atentie pescari: traim intr-o Romanie a hotilor!

Mesaj de AndreiZ » 30 Oct 2006, 14:13

Prietenului nostru, Dragos Bina, un impatimit al pescuitului la rapitor, i-au fost furate mai multe lansete, mulinete si alte accesorii de pescuit. Intamplarea s-a petrecut duminica seara, in scara blocului unde locuieste (pe bd. Iuliu Maniu, cartierul Militari, in Bucuresti). Apelam la bunavointa tuturor colegilor de breasla sa faca front comun impotriva acestei hotii, in eventualitatea ca faptasul va incerca sa plaseze echipamentul intr-un fel sau altul, pe piata neagra sau prin consignatii.

Daca se intampla sa intalniti lansetele si mulinetele din lista urmatoare indiferent de locatie - in targ (fie targul pescarilor, sau in talciocul mare), pe Internet, la orice persoana care incearca sa le vanda, va rugam sa anuntati la tel. 0740 104 664, email dragosbina@hotmail.com, persoana de contact Dragos Bina.

Lansetele furate lui Dragos sunt unicat in Romania, deci, daca o astfel de lanseta apare la vanzare pe undeva, probabilitatea sa-i apartina lui Dragos este de 100%. In plus, sar imediat in ochi, datorita sistemului de prindere cu inele Fuji FRS (inele culinsante care au un sistem de strangere patentat).

Iata lista obiectelor furate:

1. Lanseta spinning Sage GSH 386 graphite III, din 2 bucati, lungime 8’6’’ (2.59 m), blank de culoare maro-roscat, inele Fuji New Concept Titanium - SIC, maner pluta cu mandrina culisanta (inele de prindere Fuji FRS) - custom made by Aurel Onut

2. Lanseta spinning G. Loomis HS9000-2S GL3, din doua bucati, construita pe blank (culoarea mahogany - caramizie) de Aurel Onut; lungime 7’6’’ (2.29 m), inele Fuji New Concept Sic, rame gunsmoke, maner pluta cu mandrina culisanta (inele de prindere Fuji FRS)

3. Lanseta spinning construita de Aurel Onut pe blank Cabela’s xxx Eagle II model 705, din doua bucati - culoare verde, lungime 7’ (2.14 m), inele Fuji New Concept Alconite, rame crom, mandrina Fuji din grafit

4. Blank Sage GSH 386, graphite III, nou, nemontat, din doua bucati - culoare maro-roscat

5. Mulineta spinning Daiwa Tournament Z2500C (produsa pt. piata japoneza), constructie din magneziu, culoare argintie

6. Mulineta spinning Daiwa Tournament Z2000C (produsa pt. piata japoneza), constructie din magneziu, culoare argintie

7. Cutie Daiwa pt. tamburi de rezerva (de la Plat Japan), cu doi tamburi de rezerva - un tambur Daiwa Tournament Z2500C si un tambur Daiwa Tournament Z2000C - tamburi din aluminiu, de culoare argintie

8. Mulineta spinning Shimano Solstace 1000, cu autocast, corp de culoare neagra (carter + rotor), tambur din aluminiu, de culoare argintie

9. Motor electric Minnkota Endura de 30 lbs., culoare neagra, in cutia originala

10. Aparat foto Sony Cyber-Shot DSC-W5, culoare argintie, 5.1 megapixeli, zoom optic 3x, display LCD de 2.5�

11. Cutii cu jiguri si plastice moi (twistere)

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 30 Oct 2006, 14:31

Andrei,
daca nu ne cunosteam ziceam ca este vre-o publicitate mascata :lol:
Nasol moment , pacat de ele si sper sa le recupereze.
Cum s-a intamplat ai idee .. nu de alta dar sa nu o pateasca si altii ?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Oct 2006, 14:53

:cry: dureros tare :cry: parerea mea este ca a fost urmarit de cineva, prea avea toate cele cand au dat spargerea, sa nu fie cumva vrun "prieten" care stia valoarea instrumentelor .. sper sa le gaseasca :cry:

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 30 Oct 2006, 16:43

Nu stiu daca mai conteaza cum s-a intamplat... a lasat un amic de-al lui cu bagajele la lift, chiar in blocul in care locuieste... si s-a dus la masina pt. ca isi uitase cheile de la casa... amicul a bagat bagajele in lift si-l astepta. Intre timp, a aparut o femeie, care vroia sa urce cu liftul (bloc de 16 etaje)... Cum Dragos nu venea, amicul nostru i-a zis femeii sa urce in lift, desi femeia i-a atras atentia cu privire la bagaje... Amicul i-a spus ca poate sa urce pt. ca el o sa cheme apoi liftul, la parter. Dupa ce femeia a urcat, a aparut si Dragos. Au asteptat amandoi sa coboare liftul... Liftul a intarziat intre etaje, se pare (nu are indicator la parter ca sa vada la ce etaj se afla liftul si este un model de lift care raspunde la comenzile de la etajele cele mai apropiate, nu e ca lifturile vechi, care ignora comenzile de la etajele superioare daca sunt chemate de la parter)... si dupa ceva timp (pana in 3 minute, zice Dragos, din ce mi-a spus azi), a venit la parter. Cand usile s-au deschis, in lift nici urma de bagaje!!!

Un fel de show David Copperfied in versiune romaneasca. Situatia pare ireala... Cand m-a sunat Dragos aseara si mi-a spus... l-am intrebat daca glumeste, cumva... Nu-mi venea sa cred!!!

Eu n-as fi putut sa las liftul sa plece cu bagajele... nici macar la mine in bloc, unde ne cunoastem cu totii. Asta e, ce s-a intamplat, s-a intamplat... problema e ca nu stiu cum o sa-si recupereze pierderea sau daca o sa le mai recupereze vreodata.

Blocul nu are alte iesiri. Hotul este clar, din bloc. Au chemat politia, si cu caine dresat. Urmele s-au pierdut, pt. ca dupa intamplare au mai urcat vecini in lift. Femeia care a urcat cu bagajele a coborat la etajul 13 (ghinion!) si a lasat liftul sa plece. Cineva l-a chemat dorind sa coboare, dar probabil s-a razgandit rapid cand a vazut comoara din lift... a preferat sa descarce “comoara” si probabil si-a schimbat planurile pentru acea seara - n-a mai plecat de acasa, probabil nu atunci, pe loc. Oricum, a fost cineva cu un instinct al hotiei extrem de dezvoltat. Oricine, ca om normal, si care probabil n-are treaba cu pescuitul, cand cheama liftul si gaseste inauntru un tub, o lada de plastic cu scule, o cutie mare (motorul electric)... la ce se gandeste prima data? Le-a lasat vecinul in lift! Hai sa-i las liftul sau sa cobor cu ele... dar nu ma ating de ele... Numai un individ cu hotia in sange si cu un tupeu maxim ar fi putut face asa ceva - a deschis usa, a vazut “cadourile”, i-a multumit frumos lui Mos Craciun al hotilor, le-a inhatat si zup! cu ele in casa...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 30 Oct 2006, 16:49

Imi pare rau de ce i s-a intamplat lui Dragos, foarte neplacut . Cel mai probabil cel care a facut-o era pescar sau avea idee despre valorea sculelor .

Ma frapeaza ca pe langa lansete si mulinete de bani multi , s-a furat si .....cutia cu jiguri si plastice
:shock:
Cat trebe sa fii de lacom , sau meschin ca dupa ce ii golesti casa omului de scule pricopsite...sa ii iei si ultimu jig si twister !!!!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 30 Oct 2006, 16:52

Sorin scrie:Imi pare rau de ce i s-a intamplat lui Dragos, foarte neplacut . Cel mai probabil cel care a facut-o era pescar sau avea idee despre valorea sculelor .

Ma frapeaza ca pe langa lansete si mulinete de bani multi , s-a furat si .....cutia cu jiguri si plastice
:shock:
Cat trebe sa fii de lacom , sau meschin ca dupa ce ii golesti casa omului de scule pricopsite...sa ii iei si ultimu jig si twister !!!!

Sorin, cred ca hotul avea o singura varianta: sa ia totul. oricum, tipul era versat.
nashpa rau. cred ca as face foarte urat la faza asta.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 30 Oct 2006, 17:00

Cel care a furat toate astea din lift habar nu cred ca avea de pescuit. De ce spun asta:

- toate lansetele erau bagate intr-un tub negru, din pvc, cu sectiune triunghiulara, care putea contine orice

- toate celelalte lucruri, de la mulinete la cutii cu twistere si aparat foto, se aflau intr-o cutie mare de scule (cum se gaseau pe la BricoStore), de culoare gri, inchisa - in cutie puteau f. bine sa se afle o bormasina, un flex si discuri abrazive.

Motorul era bagat in cutia lui de carton.

Si eu sunt de parere ca ar fi luat aproape orice gasea in lift. Doar sa fie acolo!

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 30 Oct 2006, 18:06

Suntem o natie de kk..t , daca s-a ajuns sa-i furi omului lucrurile din lift ! Sper ca cel care le-a furat sa nu poata iesi din casa neobservat . Oricum merita un cartus 9mm un tzeasta si jigurile agatate de co..ie .

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 30 Oct 2006, 18:34

1.puneam paza la usa blocului si pana nu rezolvam o perchezitie in bloc,nu ma lasam.
2.prietenul de nadejde lasat cu bagajele e bun de plata,dupa parerea mea... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 31 Oct 2006, 07:34

Michael scrie:1.puneam paza la usa blocului si pana nu rezolvam o perchezitie in bloc,nu ma lasam.
2.prietenul de nadejde lasat cu bagajele e bun de plata,dupa parerea mea... :roll:
o fi Michael ala bun de plata, dar de unde tata bani pt. super-sculele alea? tu ai vazut bine lista? :D numai un Sage e vreo 500-600$!

situatia este rea de tot si f. nasoala! pe langa faptul ca i s-au luat aceste scule, buba mare este ca sunt numai raritati si bijuterii! :(

Închis