S-a facut si asta... panda in fiecare noapte.Michael scrie:pai daca exista prieteni de nadejde ar trebui facut planton zi si noapte/schimburi,fara sa bata la ochi,in sperantza ca faptasul incearca sa iasa cu ele.
Atentie pescari: traim intr-o Romanie a hotilor!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
si ziua ? anunturi cu recompense atractive s-au pus la afisierul blocului?AndreiZ scrie:S-a facut si asta... panda in fiecare noapte.Michael scrie:pai daca exista prieteni de nadejde ar trebui facut planton zi si noapte/schimburi,fara sa bata la ochi,in sperantza ca faptasul incearca sa iasa cu ele.
sedintza cu babele de pe scara s-a facut?de obicei ele stiu tot si daca nu stiu,afla.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
pe geam ca pe geam,dar pe vizor....cred ca au scaunele atasate pe interiorul usii.exu... scrie: Aia e frate...babele care stau cu ochii pe geam, toata ziua...
la vechea adresa unde am locuit aveam multi pensionari pe scara,deja stiam pe unde sunt plantoane la vizor,cand treceam pe langa usile lor,ii speriam la vizor si auzeam cum se lovesc de usa,din sperietura

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
excelent Michael!Michael scrie:pe geam ca pe geam,dar pe vizor....cred ca au scaunele atasate pe interiorul usii.exu... scrie: Aia e frate...babele care stau cu ochii pe geam, toata ziua...
la vechea adresa unde am locuit aveam multi pensionari pe scara,deja stiam pe unde sunt plantoane la vizor,cand treceam pe langa usile lor,ii speriam la vizor si auzeam cum se lovesc de usa,din sperietura

Michael scrie:la vechea adresa unde am locuit aveam multi pensionari pe scara,deja stiam pe unde sunt plantoane la vizor,cand treceam pe langa usile lor,ii speriam la vizor si auzeam cum se lovesc de usa,din sperietura

daca avea vreunul atac?il aveai pe constiinta.

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
-
- veteran