asa emisiuni asa "pescari"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 17 Ian 2006, 14:03

Am "sorbit" cartile si articolele publicate de Victor Tarus si am un respect deosebit pentru acel Victor Tarus care a publicat materialele respective.
In schimb imaginea care si-o creaza prin emisiunile de pe TVR, prin asocierea cu inaptul cu care face emisiunea si prin trucajele ieftine, lasa mult de dorit.
Din aceasta cauza prefer sa nu ma mai uit la emisiunile de pe TVR pentru a ramane cu o imagine placuta cand ma gandesc la el.
Spining....Prea bun ca sa fie light...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 17 Ian 2006, 14:26

milcica, nu te supara pe mine, eu am 25 de ani si inca n'am ajuns isteric. te intreb altfel, il obliga cineva sa elibereze toti pestii? in tarile civilizate nu se opresc pesti? sau nu trebuie sa mai opreasca nimeni nici un peste, ca'l consideri tu si alti "sportivi" fomist?

milcica
junior
junior

Mesaj de milcica » 17 Ian 2006, 15:24

Todi, eu nu sunt isteric si ca sa vezi am tot 25 de ani :P ce nu cred ca intelegi tu e ca emisiunile astea au un efect...si nu asupra pescarilor de 60 de ani ci asupra celor tineri care vor sa invete despre pescuit.nu cred ca e greu sa-i inveti sa respecte natura si pestele.
eu nu am vazut ( IN VIATA MEA! ) o emisiune facuta in afara in care realizatorilor sa li se scurga ochii la pesti sub limita legala,sau macar sa opreasca mai mult de unul sau doi pt o masa!principala grija a relizatorilor din strainatate este sa educe! si asta cred ca ar trebui sa faca si cei de aici

milcica
junior
junior

Mesaj de milcica » 17 Ian 2006, 15:28

todi scrie: sau nu trebuie sa mai opreasca nimeni nici un peste, ca'l consideri tu si alti "sportivi" fomist?
poate trebuie sa mai zic odata ca la aceasta emisiune din 15 01 2006 au prins stiuci ce mie mi se pareau sub dimnsiunea legala si le-au aruncat intr-o lada 1,2,3,4,5,6,7......si am schimbat canalul...
dac pe tine nu te deranjeaza asta e...eu zic pacat de ele..

Diver
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Diver » 17 Ian 2006, 16:48

Eu zic ca Milcica are dreptate referitor la aspectul educativ al unei astfel de emisiuni pe sticla. Pina nu am vazut ca nea Rex Hunt ii tzuca si le da drumul, mergeam pe ideea ca orice peste prins e bun prins.
Dupa un timp iti dai insa seama ca baiatul are o atitudine rationala: cind si cind mai tine 1-2 si ii papa in direct pe post, iar la restul le da drumul.
Am inceput de o vreme sa fac la fel si ma simt foarte impacat cu mine.

Deci dupa mine traiasca C&R in 95% din cazuri si din cind in cind cite unul la haleala.

In rest emisiunile de la noi, ma fac sa imi fie rusine sa zic cuiva ca sint pescar, caci daca respectivul a vazut vreo emisiune si ma va crede betiv, mitocan, incult, alea, alea :oops:

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 17 Ian 2006, 16:54

hmmm,in chestia asta cu educatul tinerilor e ceva simbure de adevar!sa va spun ce am patit noi/ne ducem in toamna la mila 23 in 4 persoane .unul dintre noi nu mai pescuise in viata lui si a vrut sa vada si el delta ,dupa cum i-o laudasem eu.in prima zi luam vreo 50-60 buc ,eu eram cu el in barca ,din care n-am tinut decit doua,restul tot in apa!i-am explicat ca sunt mici si nu au dimensiunea legala.a inteles i-a placut ,am ajuns la gazda si asteptam masa,bind o tuica afara.vine proprietarul cu 20 kg de peste si se pune pe curatat.l-am intrebat de unde are stiuca, mi-a zis ca de la lipoveni.fratilor, avea prinsa in sac si stiuca de 200gr.a doua zi omul meu s-a schimbat ,a zis ca de ce sa dea drumul la cea da jumate de kil daca lipovenii rad tot!si dai si convinge-l cum e cu eliberarea stiucilor :(

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 17 Ian 2006, 17:28

dar sti ajungi la un nivel... la un nivellllll vaii ce-or avea astia cu ochii mei
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Ian 2006, 18:50

Aici e vorba de mentalitate, nu vedeti ca tinerii au alta viziune in ceea ce priveste eliberarea pestilor?! Sunt pescari care nu pot sa dea drumu la NIMIC! Aici e vorba de cum vede fiecare acest sport. Si mai e un aspect de care nu s-a pomenit, pe unii ii incurajeaza chiar familia; cand vin acasa cu tolba goala au parte doar de batjocora....iar data urmatoare cand prind momentul si dau peste pesti..... :twisted: sa te ti frate macel, sa-i arate el nevestei care-i cel mai bun pescar! :lol:

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 17 Ian 2006, 19:47

si sa stii d-le milcica ca ai sa-ti aduci aminte cu drag peste ani si ani de vremea intrebarilor. :D

noname
veteran
veteran

jhuk

Mesaj de noname » 17 Ian 2006, 19:50

mai e si chestia aia... stai toata ziua fara rost in ploaie si soare... asta ei nu-s ca noi :wink:

Scrie răspuns