asa emisiuni asa "pescari"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu stiu de ce va agitati atata! Doi pescari retin 5 stiuci, din care doar una peste kilogram. Nici macar n-au ajuns la 5 kg de persoana! Plus ca mi se pare ca la un moment dat aveau alte haine, deci era alta zi, dar n-au mai zis ca sa nu radem ca au prins doar 3 stiuci intr-o zi.
Dupa cate vad eu, singura problema, cu care sunt de acord, este ca arata mai bine o emisiune daca pestii sunt eliberati. E la fel ca diferenta dintre pozele de pe malul apei si cele din bucatarie.
Numai ca daca respectivului nu-i place C&R nu ai ce-i face.
Era mai bine daca elibera tot si apoi ne zicea cineva pe net "l-am vazut eu ca le-a eliberat pe alea 10 si apoi a bagat 30 in sac, eram acolo!"?
Pe emisiunea asta sunt mai suparat ca nu a avut nimeni ce sa invete. Nu a zis unde trebuie lansat, cu ce fel de bete, cu ce fel de fire, cu ce fel de momeli, si mai ales de ce! Asa ca a fost o pierdere de vreme!
Dupa cate vad eu, singura problema, cu care sunt de acord, este ca arata mai bine o emisiune daca pestii sunt eliberati. E la fel ca diferenta dintre pozele de pe malul apei si cele din bucatarie.
Numai ca daca respectivului nu-i place C&R nu ai ce-i face.
Era mai bine daca elibera tot si apoi ne zicea cineva pe net "l-am vazut eu ca le-a eliberat pe alea 10 si apoi a bagat 30 in sac, eram acolo!"?
Pe emisiunea asta sunt mai suparat ca nu a avut nimeni ce sa invete. Nu a zis unde trebuie lansat, cu ce fel de bete, cu ce fel de fire, cu ce fel de momeli, si mai ales de ce! Asa ca a fost o pierdere de vreme!
Pe de alta parte, aseara pe TVR1, am vazut un reportaj bine realizat despre jaful din Delta.Despre aroganta concesionarilor, niste bisnitari agramati gata sa bata reporterii la orice intrebare despre "afacerile" lor si depre autoritati debile, incapabile sa impuna legea, iar cind pot, sint decimate(cazul echipei de politisti care din 20 au ramas 3).
Tvr-ul si alte televiziuni ar trebui incurajate sa continue astfel de reportaje.Eu chiar am de gind sa intru-pentru prima oara- pe site-ul lor si sa le las un mesaj de incurajare.

Tvr-ul si alte televiziuni ar trebui incurajate sa continue astfel de reportaje.Eu chiar am de gind sa intru-pentru prima oara- pe site-ul lor si sa le las un mesaj de incurajare.

MihaiV scrie:Nu stiu de ce va agitati atata! Doi pescari retin 5 stiuci, din care doar una peste kilogram. Nici macar n-au ajuns la 5 kg de persoana!

si daca ma gandesc mai bine putea sa ia inca 5 kg si pt cameraman (saracu poate ii este si lui pofta)
o fi cum spui tu (o stiuca 50 cm -sub kg) dar ma indoiesc, problema este ca "montajul" putea contine o partida c&r ...si nu a continut...todi scrie:milcica, nu asta voia sa spuna. o stiuca sub kg poate avea peste 50 cm, sau cat o fi limita legala. plus ca ceea ce ati vazut voi era un montaj, care poate implica zile diferite.
problema de fapt este ca am dat in isteria C&R, cand peste tot in lumea civilizata se opresc pesti, conform legii. daca legea va fi bine facuta si respectarea ei bine controlata, apele vor fi asa cum vrem noi. pana atunci, cei care vor sa elibereze elibereaza, cei care nu vor, nu elibereaza.
daca eu vreau sa mananc 3 salai de 1,5 kg fara sa incalc legea, ma poate cineva constrange sa'i eliberez? sau macar sa ma faca sa ma simt salbatic sau inapoiat?
daca eu vreau sa mananc 3 salai de 1,5 kg fara sa incalc legea, ma poate cineva constrange sa'i eliberez? sau macar sa ma faca sa ma simt salbatic sau inapoiat?
am vazut si io sambata dimineata o parte din emisiunea "pescar hoinar" in reluare.
este incredibil
n-am pomenit asa ceva! am urmarit-o 15 min timp in care ce-am vazut de fapt: cum se gateste stiuca in nush ce fel. normal, m-am enervat si-am schimbat postul...
era tanti Aglaia care gatea si nea Tarus care-o admira! ce naiba am invatat io de-acolo nush!
poate domnul Tarus considera ca face audienta asa...eu cred ca doar gospodinele se uita la asa ceva.
pacat...cum spunea cineva aici, in loc sa vedem echipamentul, sa elibereze pestii...
subscriu ideii generale de deconsiderare.
@xxx.
atitudinea dumitale este de blamat. esti liber in schimb sa-ti exprimi sentimentele ca sa nu zic frustrarile. du-te domnule unde vrei si lasa-ne pe noi sa incercam ceva aici, in tarisoara noastra.
este incredibil

poate domnul Tarus considera ca face audienta asa...eu cred ca doar gospodinele se uita la asa ceva.
pacat...cum spunea cineva aici, in loc sa vedem echipamentul, sa elibereze pestii...
subscriu ideii generale de deconsiderare.
@xxx.
atitudinea dumitale este de blamat. esti liber in schimb sa-ti exprimi sentimentele ca sa nu zic frustrarile. du-te domnule unde vrei si lasa-ne pe noi sa incercam ceva aici, in tarisoara noastra.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Pe mine unul nu ma deranjeaza pestii pestrati. Mi se pare firesc ca un pescar sa isi opreasca cativa pesti frumosi daca el vrea sa manance un peste proaspat. Ma deranjeaza foamea evidenta care se citeste in aceste emisiuni!! In marea majoritate a emisiunilor am auzit replica"avem de o prajeala" si am vazut pastrandu-se cativa bibanasi, guvizi, obleti, marlite....etc.
L-am vazut pe Tarus intr-o emisiune cum si-a orpit un salau pe Sarulesti. Unde regula lacului spune clar C&R.
De asemenea am vazut emisiuni unde sunt "Fabricate" capturi de toata jena. Cu pesti prinsi cu mana dar care nu se zbat cand ajung pe mal. Cu pesti care ajung in carlig imediat ce se schimba un cadru. Cu guvizi prinsi cu lanseta din fibra plina, mulineta cu multiplicator si fir textil GROS si tot asa.
Domnul Tarus crede ca la emisiunile lui se uita doar copii de 6-7 ani si gospodine....Cel mai probabil asa o sa ajunga....
L-am vazut pe Tarus intr-o emisiune cum si-a orpit un salau pe Sarulesti. Unde regula lacului spune clar C&R.
De asemenea am vazut emisiuni unde sunt "Fabricate" capturi de toata jena. Cu pesti prinsi cu mana dar care nu se zbat cand ajung pe mal. Cu pesti care ajung in carlig imediat ce se schimba un cadru. Cu guvizi prinsi cu lanseta din fibra plina, mulineta cu multiplicator si fir textil GROS si tot asa.
Domnul Tarus crede ca la emisiunile lui se uita doar copii de 6-7 ani si gospodine....Cel mai probabil asa o sa ajunga....
Spining....Prea bun ca sa fie light...