asa emisiuni asa "pescari"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 16 Ian 2006, 18:26

poate ca e mai bine ca emigrati dle big xxx.dar sa stiti ca fuga nu e rezolvare.
"Sa ne impartasesti si noua ideile tale, ale "celor care vor sa ramana (in tara) si sa faca ceva"! Vrajeli si vorbe goale! Concret: ce planuri ai sa aduci tara pe drumul cel bun, sau macar tagma pescarilor romani?!"
nu inteleg de ce va luati de noi?planurile dvs care sunt?sa fugim toti si sa venim cind e "masa pusa"?si ne mai vorbiti de planuri!halal planuri!
de fapt daca va este scarba de tara si noi suntem niste "prapaditi" chiar imi pare bine ca emigrati
revenind la subiect eu personal il apreciez pe dl victor tarus,mai ales ca reuseste sa mentina singura emisiune despre pescuit.si eu cred ca face compromisuri.mai cred ca vina nu e in totalitate a lui ci a celor care detin luciu de apa-in cazul de fata incinta cormoran- .
fir intins

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 16 Ian 2006, 18:42

Pacat ca nu avem si noi o emisiune de calitate intr-o tara cu atatia pescari (nici pe Dyscovery channel nu mai dau ceva k-lumea,)

big fish

asa pescari asa "emisiuni"

Mesaj de big fish » 16 Ian 2006, 18:48

Iata revin,
ptr. fishy: scuze ptr epitetul "prapadit" eram in toanele proaste alea unuia care simte ca i se pune "pumnul in gura"!
Ptr. moderator, dr. pike: daca tot esti bun la sters "posturi", sterge-le, putin imi pasa. Si mai bine sterge si Romania de pe harta, ca sa facem
o lume mai buna, impreuna. S-o lasam "patrihotilor" (n-am spus eu asta, ci Caragiale!).
Ma retrag de la orice discutie de pe acest forum al pescarilor si de pe oricare altul la care sunt abonat.
REST IN PEACE, ROMANIA!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 16 Ian 2006, 19:25

Nenea Big xxx, emigreaza draga, si lasa-ne pe noi aici ca ne-om descurca noi, numa' data viitoare cand pleci lasa draq lebedele lu' aia din Viena in pace, ce draq... :wink: Sau fa si tu un chetci and rilis cu ele sa mai are si alt puradel ce mai merje la Austria sau Jermaia, mancatiash, ce pune la matz!! :twisted: :twisted:
Imagine

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 16 Ian 2006, 19:35

toti astia care faceti misto de altii ,de ce nu va angajati tata la cronica circotasilor?

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 16 Ian 2006, 19:53

lasa grama v ca asta e tot farmecul forumului si iarna e lunga.
Am fost ieri la copca si am exersat pe gheata lanseuri cu vobleru ca la copca nu-mi place sa pescuiesc.
Paraia gheata si la un moment dat vine un pescar la mine si ma intreaba"Domnu da ce faci matale nu poti face pe mal nu vezi ca paraie gheata?"

Pai daca exersam pe mal unde mai era adrenalina?
Puteam sa fac asta si acasa, nu ma deplasam 30km.

milcica
junior
junior

Mesaj de milcica » 16 Ian 2006, 20:58

oaie scrie: revenind la subiect eu personal il apreciez pe dl victor tarus,mai ales ca reuseste sa mentina singura emisiune despre pescuit.si eu cred ca face compromisuri.mai cred ca vina nu e in totalitate a lui ci a celor care detin luciu de apa-in cazul de fata incinta cormoran- .
din cate am inteles eu nu era o incinta inchisa, dar nu asta conteaza ci faptul ca omorau tot ce le venea in lanseta si se mai si laudau cu asta.Cat de greu era sa filmeze 10 capturi, sa elibereze pestii prinsi in fata camerei...asa ca sa dea un exemplu, si apoi sa mai prinda 30 sa-i bage la congelator sau sa-i dea cui are de dat. ce compromis face cand omoara pestii???asta nu inteleg, il obliga cineva??? din partea mea nu are scuze cu atat mai putin ca asta este singura emisiune din Romania

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 16 Ian 2006, 21:02

Tare a fost cum au denumit concursul :lol: :lol: :lol: "intre prieteni pescari"........nu era vorba despre acest concurs?
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 31&start=0
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

milcica
junior
junior

Mesaj de milcica » 16 Ian 2006, 21:03

oaie scrie: revenind la subiect eu personal il apreciez pe dl victor tarus,mai ales ca reuseste sa mentina singura emisiune despre pescuit.si eu cred ca face compromisuri.mai cred ca vina nu e in totalitate a lui ci a celor care detin luciu de apa-in cazul de fata incinta cormoran- .
din cate am inteles eu nu era o incinta inchisa, dar nu asta conteaza ci faptul ca omorau tot ce le venea in lanseta si se mai si laudau cu asta.Cat de greu era sa filmeze 10 capturi, sa elibereze pestii prinsi in fata camerei...asa ca sa dea un exemplu, si apoi sa mai prinda 30 sa-i bage la congelator sau sa-i dea cui are de dat. ce compromis face cand omoara pestii???asta nu inteleg, il obliga cineva??? din partea mea nu are scuze cu atat mai putin ca asta este singura emisiune din Romania

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 16 Ian 2006, 21:38

Eu ii dau dreptate lui milcica.Daca tot ai in mana o "putere"asa de mare cu care poti influenta oamenii in bine... sau in rau... de ce sa nu profiti de ea?....(apropo de asta cel mai "tare" raspuns cand am mai mai avut confruntari de genul asta a fost:"pentru ca eu pot") si tot eu vin centrez fug..dau cu capul...depinde de coloana vertebrala :wink:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Scrie răspuns