asa emisiuni asa "pescari"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Ian 2006, 22:05

eugend scrie: de ce nu practici pescuitul virtual? in felul asta nu mai poti manca nici pestele nici mingia. poate putina naturalete nu ar strica din cand in cand. :P
Naturalete inseamna sa bagi tot ce prinzi in sac ? :roll:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Ian 2006, 22:05

eugend scrie:dl.Andrei o fi oare vre-un extraterestru ? de ce nu practici pescuitul virtual? in felul asta nu mai poti manca nici pestele nici mingia. poate putina naturalete nu ar strica din cand in cand. :P
Stai linistit, e pamantean si l-am vazut eu, stie si sa prinda si sa retina, cum spunea chiar el " Nu zic numa c&r da nu-mi place sa vad macel."....dar sti, ajungi la un nivel cand incepi sa prinzi bine si daca reti TOT risti sa-ti bulesti spatele de la rucsacii burdusiti...asa ca e simplu, retii unu' sau doi, mai frumosi, iar la restul le dai drumu; daca nu ai chef sa retii nimic, ii eliberezi pe toti. Ce e asa de greu de inteles?!! :roll:

milcica
junior
junior

Mesaj de milcica » 15 Ian 2006, 23:13

Eugen, tie ti se pare normal sa opresti intr-o zi de pescuit 50 de stiuci?daca da, te rog sa-mi spui ce crezi ca poti face cu ele...probabil le arunci cand se strica (vad chestia asta in fiecare an in delta)
toamna asta niste pescari f naturali au prins aproape un sac de marlite, le dadeau ca capul de coltul barcii sa nu sufere prea mult...erau sportivi...in fine, dupa 4 ore au plecat, eu si prietenul meu am plecat la putin timp in spatele lor..pe toata lungimea unui canal (aprox 1km)am numarat ZECI de marlite moarte, aruncate la vazul "ecologistilor".Crezi ca "oamenii" care le-au aruncat au regretat macar o secunda?
ti se pare o nebunie sa nu opresti nici un peste din 50 prinsi?incearca sa faci asta odata si poate o sa intelegi
satisfactia poate fi mai mare daca lasi un animal salbatic sa traiasca decat daca-l omori! incearca

big fish

asa emisiuni asa "pescari"

Mesaj de big fish » 16 Ian 2006, 00:05

Ca si cu orice alte schimbari care se fac in Romania, pt "occidentalizarea mentalitatii" romanului neaos, e nevoie de perioade de tranzitie. Tranzitia ar fi o solutie temporara in care s-ar retine numai cantitatea de peste necesara ptr stomacel. Restul fiind C&R. Dar..., in Romania, la ora asta, chiar si trecerea la tranzitie e inca departe, daramite tranzitia insasi, care, cred ar dura o vesnicie!
Exista o rezolvare pentru toti: emigrati! Eu am emigrat 5 ani, m-am intors, m-a cuprins scarba, si o sa emigrez din nou! Clar, aici nu se mai poate, nu numai d.p.v. al pescuitului. Lasati tara asta hotilor, coruptilor, spagarilor si bulangiilor in general, sa faca ce vor cu ea.
A vorbi despre c&r pescarului roman pe forum e o "blasfemie". Mare curaj a avut cel ce a deschis subiectul, nestiind ca se ia la lupta cu morile de vant. La fel, la polul opus, e de-a dreptul scarbos faptul ca romanii mannca pestii din rauri, in viziunea, sa zicem a englezilor.
Asa pescari asa rauri!
Asa pescari asa emisiuni!
Asa pescari asa discutii pe forum!
Ptr. adeptii nepracticarii C&R, am o veste: daca emigrati si credeti ca veti face la fel si in strainatate, va inselati amarnic. Acolo va asteapta amenzi
barosane, paznici de ape incoruptibili si ani de puscarie chiar. Vrand nevrand va veti civiliza, chiar daca acest forum nu reuseste sa o faca.
Good night, Romania!

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 16 Ian 2006, 00:10

Nu mia stiu unde am citit! Doi pescari americani au retinut: unul cu 2 si unul cu 3 walleye peste limita legala. Unul a luat 4000$ si celalalt 3000$ amenda. Si au si dosar penal pentru treaba asta

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 16 Ian 2006, 09:18

@big-xxx
Nu am inteles faza cu asa pescari asa discutii pe forum?? :shock:
Americane ,lasa-ne pe noi astia care incercam sa facem ceva si tu mergi in treaba ta ,emigreaza si nu mai critica tara in care te-ai nascut chiar daca este cum este......

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 16 Ian 2006, 10:27

Si mie mi-a lasat un gust amar asa-zisa emisiune de pescuit.Ce ma bucura e ca nu sint singurul caruia asemenea emisiuni i se par deplasate.

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 16 Ian 2006, 12:02

Andrei ai citit in ALP. io am scris :D
la ei nu se sta la discutii si daca comentezi si faci scandal te pune cu fata pe capota si-ti pune catuse fara sa stea prea mult pe ganduri. la sectie acuzatia este de ofensa adusa autoritatii.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 16 Ian 2006, 12:07

da de reteta de salata de icre de stiuca din ultimul PM din2005 ce spuneti??da de patronii"pescari" care ofera lingurite de aur???si exemple ar mai fi si locale si nationale.subscriu dezgustului

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 16 Ian 2006, 12:10

Tot ce-i posibil adrian. Am citit candva. Ramane numa informatia sursa de obicei se sterge :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns