asa emisiuni asa "pescari"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ma bucur ca nu sunt singurul care gandeste asa, or mai fi si altii cine stie....in toate mesajele mele am incercat sa spun ce ai scris tu aici (dar nu am reusit prea bine) asa ca am citat tot textul sa-l mai citeasca lumea odata si poate sa inteleaga...[/url]miky scrie:C&R sau "traistar", mai important e sa fii OM.
asa e ! C&R e mult spus! pentru asta trebuie sa iubesti prea mult natura, animalele, viata (nu numai pe a ta dar si pe a lor) sa le respecti si sa fii fericit cand esti in mijlocul lor, sa poti realiza ca in timp ce pentru tine e doar o ora libera in care te "relaxezi in pace si prietenie cu natura", celalalt de la capatul firului o ia in serios, manat de instincte, lupta pentru supravietuire, ...si lupta frumos, nu-i asa?...iar cand invins fiind isi accepta sfarsitul, iti sta in putere sa fii bun, marinimos,sa-l respecti si sa-i recunosti valoarea, sa-l transformi din invins... in ...prietenul tau din adancuri!!!...
e adevarat, in felul asta nu salvezi o ... ce !!!...dar tu atunci in clipa aia, nu te poti gandi la asta , te simti doar implinit ca ai avut puterea sa dai o sansa...! si sa devii mai bun! ...si-apoi asculti natura care-ti va multumi in felul ei!!!...cu siguranta!!!...
cati suntem asa??? e o intrebare la care nu astept raspuns
in schimb daca nu putem fi asa... macar sa nu fim lacomi !!!
de-aia e bine zis: "mai important e sa fii om!"
am primit raspuns de la domnul Victor Tarus citez: "Nu montez eu emisiunile asa ca ii las pe cei e la tv sa va arate cit sunt de pescari. si cum tin ei mirlite
Le-am atras atentia de n ori
Scrieti la TV "
Nu stiu daca discutiile noastre au avut efect dar ma bucur sa aud ca emisiunea de saptamana asta a fost ok
o sa ma uit saptamana viitoare!
lasati pc-ul si hai la copca....
Le-am atras atentia de n ori
Scrieti la TV "
Nu stiu daca discutiile noastre au avut efect dar ma bucur sa aud ca emisiunea de saptamana asta a fost ok

o sa ma uit saptamana viitoare!
lasati pc-ul si hai la copca....
oo

M-am sacrificat astazi ( caci nu se poate numi altfel prostia facuta )
si l-am....vizionat pe susnumitul pe National Tv
jale ...in afara de imaginile cu capturi de crapi frumosi de la Tancabesti nici o imagine de PESCUIT
si emisiunea se numeste PAESCUITUL si natura
bine bine natura natura
pescuit pescuit dar unde e frate ?
credeam ca s-a schimbat putin omu ...dar e departe
evident se incheie emisiunea cu pb nr 1 a omului mancarea
de data asta foarteeeee inspirat aleasa
o supa de .....care peste? ce peste ?...pai ce legatura are pestele cu emisiunea ?:)
de rata
bine ca s-a fript ca poate simte si el o data cat de penibil e
recomand urmarirea spoturilor publicitare Unirea ca antidot
sau sa afle cat "costa halatul"
si l-am....vizionat pe susnumitul pe National Tv
jale ...in afara de imaginile cu capturi de crapi frumosi de la Tancabesti nici o imagine de PESCUIT
si emisiunea se numeste PAESCUITUL si natura
bine bine natura natura
pescuit pescuit dar unde e frate ?
credeam ca s-a schimbat putin omu ...dar e departe
evident se incheie emisiunea cu pb nr 1 a omului mancarea
de data asta foarteeeee inspirat aleasa
o supa de .....care peste? ce peste ?...pai ce legatura are pestele cu emisiunea ?:)
de rata
bine ca s-a fript ca poate simte si el o data cat de penibil e
recomand urmarirea spoturilor publicitare Unirea ca antidot
sau sa afle cat "costa halatul"