Articol "Ultima lostriterie" - Jurnalul National

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Ian 2006, 22:41

si cand te gandesti ca am putea avea si noi asa ceva.... :cry:
:x :evil:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 14 Ian 2006, 11:37

Pai asa poate sa umple oricene "galeria" cu poze de pe net si in cateva zile nu mai vezi nici o poza cu pescari de pe site. Poate ar trebui ca danr sa interzica sa se posteze in galerie cu imagini de acest gen. :roll:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Ian 2006, 19:27

MAREAN scrie:Pai asa poate sa umple oricene "galeria" cu poze de pe net si in cateva zile nu mai vezi nici o poza cu pescari de pe site. Poate ar trebui ca danr sa interzica sa se posteze in galerie cu imagini de acest gen. :roll:
Eu vad aceste imagini pe forum nu in galerii. Sau ma insel ? :lol:

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 10 Feb 2007, 22:57

pana la urma ce ati facut?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Feb 2007, 11:30

RIon scrie:pana la urma ce ati facut?

nimic, Rion.
nea Tifui (administratorul) era bine intentionat, asta e clar. iubea lostritele ca pe proprii lui copii.
acum cateva luni mi s-a spus ca mai sunt doar 8 lostrite, au murit pe capete. in mod special din 2 motive: hrana insuficienta si poluarea raului cu deseuri din amonte, de la vilele smecherilor. am tot insistat cu telefoanele la romsilva, a fost in zadar. pe scurt, nu se puteau lua lostritele de-acolo, nici cu bani nici altfel.
nici nu stiu daca mai sunt lostrite acum.
am luptat in van cu idiotii romaniei:(
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 11 Feb 2007, 15:29

De revelion cand a trecut pe acolo,bazinele erau goale.Se poluase prea tare apa si lostritele(cele care au ramas)au fost mutate undeva pe la Piatra-Neamt. :evil:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 11 Feb 2007, 16:07

Pastravaria respectiva, daca nu ma insel..a fost vanduta. Lostritele care erau acolo..au murit. :cry:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 13 Feb 2007, 16:22

Un rau care avea demult lostrita(puica) este Cerna din Caras-Severin.
Barajul de la "7 izvoare" ar avea potential pt. asa ceva...Cred ca am postat prea tarziu...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Feb 2007, 16:57

Lostrita se gaseste pe valea sebesului, in barajul Taul Bistra. Recent jarndarmii din Alba au constatat si intocmit un dosar penal pentru un braconaj la acest monument national. S-a populat cu lostrita in urma cu peste 30 de ani si taul Iezer, ultima fiind prinsa de fostul prim secretar Homosteanu. Acum taul a fost trecut in proprietatea consiliului local Ighiu si vom incerca cu autoritatile locale, care ne-au promis sa ni-l dea in administrare, sa readucem acest peste minunat inapoi in habitatul lui.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 13 Feb 2007, 20:46

si ma rog, nu ca nu ar fi o fapta absolut laudabila, de unde o sa aduceti lostrite? Ca tocmai in topicul asta e vorba ca ultimile lostrite tinute intr-o pastravarie au murit bietele de ele.....
Iar pescuitul lor nu e permis ( pentru a se putea transporta dintr-un loc in altul ) pentru a se face o populare...

Scrie răspuns