Articol "Ultima lostriterie" - Jurnalul National
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
gjj
" paraul Nicanu trece prin statia de epurare de la Durau precum gasca prin apa! Statia nu functioneaza, iar monumentele naturii continua sa traiasca printr-un mare noroc: s-au obisnuit cu "laturile", intocmai ca si oamenii cu E-urile."
.... mda ma mir cum de mai traiesc in astfel de conditii... mai avem si noi 2,3 pesti si nu ia nimeni masuri,... credeti ca se vor produce schimbari majore dupa aceasta publicatie de la jurnalul?
Oamenii cu bani care sunt interesati si ar face o pasiune din asa ceva ar putea salva lostrita...numai astia au puterea...
.... mda ma mir cum de mai traiesc in astfel de conditii... mai avem si noi 2,3 pesti si nu ia nimeni masuri,... credeti ca se vor produce schimbari majore dupa aceasta publicatie de la jurnalul?

Oamenii cu bani care sunt interesati si ar face o pasiune din asa ceva ar putea salva lostrita...numai astia au puterea...
remarcabil articol. chiar mi-a placut. dar ....oare o sa schimbe ceva in mentalitatea oamenilor...hmmm.
DAR, eu personal...m-as fi abtinut sa spun: " despre cea mai gustoasa dintre salmonide." romanului..nu-i mai trece foamea asta cronica... acu' jmecherii, derutatii si senatorii de neamt...o sa dea iama sa bage in burta lostrita de la durau!

DAR, eu personal...m-as fi abtinut sa spun: " despre cea mai gustoasa dintre salmonide." romanului..nu-i mai trece foamea asta cronica... acu' jmecherii, derutatii si senatorii de neamt...o sa dea iama sa bage in burta lostrita de la durau!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
pacat de lostrita....frumos articolul despre "Regina legendelor",monstrul din adancuri.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Frumos articolul pe ansamblu .
1.Acu eu stiu ca mai e cel putin o crescatorie de lostrita in tara ( in cadrul uneia mai meri de pastravi , plutitoare .)- Prietenii stiu care .
2. Inredibil , dar nu mai scapam odata de povestea asta de 2 lei cu scafandrii care au intrat in apa si au zis ca la ce monstri au vazut ei nu mai intra acolo
E placa preferata a patronilor de balti , pe care o mushca fraierii si care alaturi de '' are balta peste domle.....maaaare....'' si tipologia craparului in fah roz care desface bratele cat poate el si striga : io aici dau.....constituie din pacate trasaturile definitorii ale unui pescuit sportiv primitiv si pagubos .
Tarnitza nu mai are lostrite si pastrav mare datorita capetelor de creta ale unor hidrologi de renume mondial si ajevepesistilor de 3 lei legatura.....asa ca au ramas povestile, legendele .....
1.Acu eu stiu ca mai e cel putin o crescatorie de lostrita in tara ( in cadrul uneia mai meri de pastravi , plutitoare .)- Prietenii stiu care .
2. Inredibil , dar nu mai scapam odata de povestea asta de 2 lei cu scafandrii care au intrat in apa si au zis ca la ce monstri au vazut ei nu mai intra acolo

E placa preferata a patronilor de balti , pe care o mushca fraierii si care alaturi de '' are balta peste domle.....maaaare....'' si tipologia craparului in fah roz care desface bratele cat poate el si striga : io aici dau.....constituie din pacate trasaturile definitorii ale unui pescuit sportiv primitiv si pagubos .
Tarnitza nu mai are lostrite si pastrav mare datorita capetelor de creta ale unor hidrologi de renume mondial si ajevepesistilor de 3 lei legatura.....asa ca au ramas povestile, legendele .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- costica_fishing
- veteran
- vanatoruldepesti
- veteran
Acum cativa ani am vazut la Bradisor, in crescatoria aia plutitoare Sorine
, insa in bazinele de pe mal, vreo 12 lostrite cam de 50cm. Nu mai stiu ce s-a intamplat cu ele, dar o sa ma interesez. Directorul de acolo zicea ca le va baga in lac. Cred ca apogeul oricarui pescar de rapitori este sa prinda o dihanie de lostrita asa cum am vazut eu (in "Aventuri la pescuit")ca tinea in brate un austriac. Tot in acel numar prezinta pe larg si destul de clar toate repopularile din ultimii 50 de ani din Romania.

asd
Mda asa cred si yo ...Directorul de acolo zicea ca le va baga in lac