si nu mai vorbi despre formatori de opinie ca eu aici nu proliferez idei ci doar exprim un punct de vedere, nu neaparat al meu
si inca o chestie referitor la C&R, cate ceva din istoria C&R
C&R-ul a aparut sub prexetul protejarii pestilor, de fapt fiind o expresie a dorintei egoiste a unora de a prinde mai mult peste la fiecare partida, in detrimentul alora care ar mai manca si ei un peste
o idee care a fost preluata rapid de proprietarii de ponduri de prin anglia, care aveau 5 crapi pe un pond de 3 hectare si vroiau cat mai multi clienti, lucru imposibil daca se retinea pestele ca ar fi ramas fara ei in 2 zile
si asa s-au nascut jimmy, toby si gregory, cei 3 pesti faimosi din pondul x, care spre cinstea lor s-au lasat prinsi de n sute de ori, si oamenii au inceput sa aprecieze C&R
apoi s-au suparat si n-au mai vrut sa traga la viermusi, si oamenii s-au gandit ce sa mai faca sa-i prinda si au inventat boilisurile
dupa care s-au prins ca boilisurile nu prea merg la pesti salbatici, si ca pestele trebuie sa se obisnuiasac putin cu schimbarea de hrana, lucru pe care nu putea sa-l faca daca o mierlea imediat
ca sa ma exprim altfel, era interesul marilor producatori sa existe C&R, ca sa traga crapii la boilies, crapi care n-ar fi tras daca nu erau invatati, lucru imposibil daca se retineau si ajungeau in tigaie
ideea a fost preluata si de afaceristi pe la noi, care au busines-uri legate de pescuit, sau balti unde se platesti 1-3 milioane pe zi doar ca sa pupi crapii in bot si sa le dai drumul....
si tot asa, ideea a ajuns si la pescarii industriali, care se bucura ca tu eliberezi ca sa prinda ei in plase, eu chiar am informatii ca au oameni platiti pe forumul asta ca sa promoveze C&R si sa ne tina lectii de moralitate doar ca sa prinda ei mai mult cu plasele
si uite asa am dezvaluit cum C&R este de fapt o conspiratie a unor grupuri de interese, si pescarul obisnuit care da cu undita si ar mai manca si el un baboi e doar o victima a unor jocuri de interese
ei ce ziceti de asta ? :)si inca n-am baut nimic, ma duc acum sa deschid o bere