APS Alba - astazi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

APS Alba - astazi

Mesaj de adiwolf » 22 Iun 2010, 18:10

maestre,
nu m-am putut abtine :lol:
asta este sentinta judecatoreasca in care ai fost desfintat si executat silit

Imagine

Imagine

Imagine

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Iun 2010, 20:30

Nea fane ai facut numai belele. Ti-am spus sa stai cuminte si nu ai inteles. In curind si cei de la federatie o sa se indrepte impotriva ta ca si cu banii lor ai facut mere pere. Imi pare rau...

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Iun 2010, 20:32

M-am razgindit...ce ai meritat aia ai primit...

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 23 Iun 2010, 01:33

Noooo ,nea fane marele intelectual subtire, proverbul cu cine sapa groapa altuia i-l stii :?: se pare ca asta ai patit, in loc sa desfintezi Ajvps-urile te-au desfintat ei pe tine.
Pacat ca nu mai esti la APSALBA sa savurezi din plin "succesurile", au ramas saracii naivii care au crezut in tine iar acum trag ponoasele si platesc oalele sparte dupa "marele conducator"care si acum (culmea nesimtirii) se mai baga in seama pe acest site cu numele apsalba invatindu-ne legislatie, etica, tainele pescuitului, subiecte la care esti corigent (mai bine zis paralel).
Se pare ca naivii de la APSALBA sa-u desteptat si te-au dat in judecata, cerand expertiza contabila de la infiintare pana in prezent, penrtu a da socoteala pt abuzurile care le-ai facut ca si presedinte al acestei as. pentru care nu ai avut mandatul ad. gen. al fondatorilor de a intenta procesele pe care le-ai pierdut si prin care as a piedut peste 80.000 lei (800.000.000.lei vechi) din banii pescarilor
Cu asa un conducator de asociatie (destept, onest,bun cunoscator al legislatiei, excelent manager,cu bun simt,pe care nu-l intereseaza banul, etc...) ma mir cum de nu si-au dat seama cei din federatie si te mai tin presedinte, oare naivitatea lor nu are limite :?: :idea:
Tu vrei sa reprezinti pescarii din asociatiile de pescari din federatie si nu esti in stare (dupa ce ai fost dat afara de la apsalba, si ai injosit notiunea de asociatie de pescari), sa-ti faci o asociatie de pescari, ai facut un CHIOSC de vanzare de permise pe nume APULUM care nu are membrii pescari, sa ne arati cat esti de destept si poti fraierii pescarii sa-ti bage bani in buzunar, si ai mai scolit si pe altii din federatie sa-si faca CHIOSCURI (carasul) ca sa omorati concureta :!:
Sper ca lumea sa-si dea seama ca esti o NULITATE, asa ca cei de la Mecanica, care la revolutie te-au zidit in birou, si cei de la APSALBA care te-au dat afara,si ti-au intentat proces de delapidare, si forumisti de pe acest site care te fac troaca de porci, si toti cei cu care ai fost in procese pe care le-ai pierdut cu " succes " :twisted:
PS. Sper ca nu mai apari pe site cu numele apsalba pe care l-ai injosit, ONOARE SI CURAJ :!: scrie nea fane ca asa te stie lumea :twisted:
ONOARE SI CURAJ :twisted: DAI INAINTE CU TUPEU :twisted:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 23 Iun 2010, 10:11

interesant ! Fane Babanu ',nu mai spui nimic? Pacat de cei care au crezut in tine !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Iun 2010, 10:53

nucus scrie:interesant ! Fane Babanu ',nu mai spui nimic? Pacat de cei care au crezut in tine !
au existat naivi pe lumea asta? :lol:

eu nu ma bucur de raul altora, dar unii s-au bucurat de al nostru cu popularea, macar au dovedit ca numai gura este de ei :roll:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Iun 2010, 11:26

pikeman scrie:
nucus scrie:interesant ! Fane Babanu ',nu mai spui nimic? Pacat de cei care au crezut in tine !
au existat naivi pe lumea asta? :lol:[...]
e full, aglomerat rau de tot :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Iun 2010, 16:45

nea Fanica ii un fel de Motzoc modernizat, o fi zis el ca ie prosti da' multi :lol: Lo prins Lapusenanu de la AJVPS si lo dat pe mana justitiei :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Iun 2010, 07:13

Stati linistiti. Nea fane traieste si isi vede de treaba. APS Alba a fost preluata de niste domni care au crezut ca se pricopsesc. Nu o mai reprezint si nici nu ma reprezinta.
PS Tipar plesnit. La revolutie nu eram la mecanica si nu m-a zidit nimeni in birou. Cand am fost la mecanica, toti subordonatii mei luau sporuri la salarii si o pot confirma. Nulitate este cel care vorbeste. :lol: :lol: :lol:
adywolf,
sentinta aceasta se poate desfiinta foarte usor. Numai sa aiba cine. Din pacate ma indoiesc ca se pricep cei care ieri m-au cautat, cerand un sfat.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Iun 2010, 07:17

jhonny scrie:Nea fane ai facut numai belele. Ti-am spus sa stai cuminte si nu ai inteles. In curind si cei de la federatie o sa se indrepte impotriva ta ca si cu banii lor ai facut mere pere. Imi pare rau...
Maestre,
mai bine taci. Federatia tocmai a incheiat un contract de sponsorzare de 100.000 euroi pentr organizarea Campionatului National de pescuit. Sponsorizarea este anuala. :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns