APS Alba - astazi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Iun 2010, 06:54

Este vorba de una din cele mai puternice firme din Romania care se numeste Hidroconstructia si care in curand va aparea ca sponsor oficial pe web-ul federatiei. Contractul a fost semnat si este operational.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 26 Iun 2010, 10:54

Nea Fane,ai ajuns sa crezi si tu toate minciunile tale ??? Felicitari ! Esti incurabil! Oricum,esti si vrednic de ....mila !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Iun 2010, 10:57

nucus scrie:Nea Fane,ai ajuns sa crezi si tu toate minciunile tale ??? Felicitari ! Esti incurabil! Oricum,esti si vrednic de ....mila !
Te invit sa citesti contractul si iti promit si o poza cu el. :lol: :lol: :lol:

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 26 Iun 2010, 11:04

nea faneeee...minti in continuare cu nerusinare. :twisted:
Daca vrei aduc 5-6 martori care au participat la zidirea biroului tau.
Atata banet :?: cred ca iara e o minciuna ca si cu cele 50.000. de permise de pescuit care au plecat de la Bucuresti si nu au mai ajuns la federatie :oops: :twisted:
Nu tie rusine sa mai apari ca apsalba :?: dupa toate ce le-ai facut si recunosti ca nu te reprezinta si nu-i mai reprezinti :?: :twisted:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Iun 2010, 11:16

Iti fac aceeasi invitatie cu poza aferenta. Ai curajul sa vii? :lol: :lol: :lol:

PS Aia care ne fentau cu permisele se roaga acum de noi sa le punem o vorba pe acolo pe sus. Asta-i soarta.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 26 Iun 2010, 15:23

nu o sa vezi nicioadata banii astia de la Hidroconstructia.
pardon, m-am exprimat gresit,
Federatia si pescarii nu o sa vada nici un leul din acest contract si mai ales de la Hidroconstructia.
firma asta este o firma extrem de puternica si stabila finaciar, dar cu si mai multe capuse si tot felul de directori dornici de inavutire.
la ce bani se vehiculeaza in aceasta firma la nivel de tara, 100.000 euroi e rahat cu apa rece, insa acesti banii vor intra in buzunarele altora si nu vor ajunge niciodata unde trebuie, decat pe hartie.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Iun 2010, 19:15

Mesajul este cat se poate de adevarat si era pentru un ipochimen care semneaza johnny si care crede ca lumea incepe si se termina cu el.[/quote]

Cu mine nu tine fanica ,pentru ca eu stiu cine esti. O sa vorbesc la voi acolo cu di ing PECIU ,sa stie si el pe mâna cui ai vrea sa dea el banii.
Daca afla parlamentarii tai iti mai face un dosar penalllllllllllll.
Nu mai mintii pe membrii federatiei ca va trebui sa vinzi tot ptr.APSAlba asa ca la federatie nu mai ajunge nimic.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Iun 2010, 19:34

Mah eu nu ma "aprind" pe aici :lol: ,dar Fane chiar ar trebui sa schimbi nick-ul ca pe alte site-uri lumea se ingrijoreaza grozav de APS Alba si atunci nu s-ar mai crea confuzii...

In rest ... sa fii sanatos si sa ma anunti si pe mine cand apar banii aia de la Hidro sa vin sa-i numaram mai usor! :lol: Fac efortul de a veni pana la Alba .Ma inscriu si in noua asociatie :lol:
Da' vezi ca deja am trecut de 40 de anisori... :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Iun 2010, 06:39

Corul de Casandre a intrat in rol. johnny, da si tu un numar de dosar, ceva, ca tot o dai cu penalul. Daca nu ai, esti un mincinos ordinar. Cum de altfel si esti, nu am nici un dubiu. Apropo, de unde ma stii ca nu ne-am vazut niciodata.
Zamfi, sti ca esti tot timpul binevenit. Mai bine vii la Doripesco unde vrem sa organizam in august Cupa federatiei la crap si stationar. Este open si cu premii foarte mari. Dar cum tu dai la naluci, poate participi la sectiunea spinning. Banii au destinatie precisa pentru competitii si investitii. :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Iun 2010, 09:10

Am auzit ca saptamina viitoare vei avea unu, de la vechii tai fondatori.
Dute si preda arhiva,ca vechii tai colaboratori ne-au umplut cutia postala cu toate nazbitiile care le-ai facut.
Sa stii ca de acum tot ce primesc in cutia postala , o sa postez aici ca vad ca ei nu au curajul. Deh ardeleni mai molcomi. Ce se va intimpla cind se supara ,numai tu vei vedea.
Le sugerez sa ma tina la curent cu toata decaderea ta. Mai bine te-ai linisti si promit ca te las in plata Domnului!!!!!

Scrie răspuns