Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Tipar ranit
- utilizator constant

Mai credeti in minciunile penalistului nea fane

nu vedeti ca insista in nesimtire si nu-si schimba nick-ul, mai un pic si il vedem priponit la cate dosare penale are
PS. Atentie

pentru cei din federatie, grije la banii federatiei ca nea fane e expert in a topii bani nu in a atrage fonduri asa cum se lauda , sa nu ziceti ca nu a-ti fost avertizati
ONOARE SI CURAJ

DAI INAINTE CU TUPEU

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
-
Fario_nebunu
- veteran

Tipar ranit scrie:Mai credeti in minciunile penalistului nea fane

nu vedeti ca insista in nesimtire si nu-si schimba nick-ul, mai un pic si il vedem priponit la cate dosare penale are
:
Pai cum sa isi spuna bietul om? fane parnaie? stefanel priponitu? Fanel gratie? Strefanut penalu? Spaima procurorilor?

-
nucus
- veteran

Fane spoitoru ?
-
taicanoe
- veteran

-
S'altare și bunăstare !
-
Fario_nebunu
- veteran

Oroare si carnaj!!! Oroare si sevraj etc etc.
-
apsalba
- veteran

Fario,
aruncatorii cu rahat (de care se pare ca se manjesc doar pe maini) nu au curajul sa se identifice. Am fost acuzat de toate relele din lume, fara a se aduce nici o dovada. Oricum faptele mele raman si sunt incontestabile. Astept cu nerabdare sa fiu acuzat oficial. De ce dracu nu o fac si doar tot ameninta pe forum? Poate iti pui si tu acesta intrebare. Tot astept sa ma caute organele si m-am plictisit deja. Or fi pe la inundatii? Ce ii deranjaza pe multi este faptul ca ceea ce am creat eu rezista. Inclusiv federatia care acum este deja stabila dupa ce am facut curatenie si o sa ai ocazia sa si vezi realizarile concrete.
Cei care au incercat sa ma submineze, nu de la asociatie ci prin ea de la federatie, au primit ceea ce meritau. Nu stiu de ce ma mai cauta si imi cer sfaturi, atata timp cat am infiintat alta asociatie si care a depasit-o pe prima ca numar de pescari inscrisi. Poate ca pescarii din alba au alte pareri decat cei de pe forum.
Apropo, daca te dai mare pescar de pistruiati, ai ocazia sa o dovedesti in ultima sambata din august pe Nucsoara, la cupa federatiei. De ce cred oare ca nu o sa vii? Ai ocazia sa dovedesti ca esti pescar. Ca esti scriitor mai convins.

-
srb
- veteran

-
dar tu, Brutus, de ce nu ai virat ce trebuia?tu nu ai avut curajul sa demonstrezi lucrul acela?ce tot atatea invitatii si demonstratii, cand tu nu ai fost in stare sa iti tii cuvantul?deocamdata, esti nul.si acum, baga capul in pamant si fa-te ca nu vezi ce s-a scris."Shtrutzule"
-
taicanoe
- veteran

-
pai stimabilu' conu' Fanica se face ca uita ca el a scris celebra, de acum, expresie Onoare si curaj sau crede ca am uitat toti contextul in care a scris acea expresie si faptul ca a "uitat" sa-si onoreze o promisiune la care nu la obligat nimeni.
Asa ca dute si vrajeste-i pe altii ca pe aici nu prea mai ai nicun fel de credibilitate.
S'altare și bunăstare !
-
jhonny
- veteran

Ai vazut fanica. Dar cind apare aici si alte smecherii pe linga cele care au aparut ce mai zici????
Stai putin ca posta romina circula mai greu (ca si justitia de fapt) si atunci.......????
Vad ca te cunoaste toata lumea ca pe un cal breaz......dar nimeni CA MINE!!!!