APS Alba - astazi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 02 Iul 2010, 07:15

nea faneeee cum deschizi gura cum minti :!: :twisted:
In noua asociatie nu ai nici un pescar inscris nici macar nu au legitimatii fiindca ei numai au cumparat permis de la CHIOSCUL APULUM asa ca si cei care au luat prin posta de la caras.
PS. Chiar nu-ti e rusine si continui cu nesimtire sa apari tot cu nick-ul apsalba
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 02 Iul 2010, 07:27

Auzi ca il cauta sa-i ceara sfaturi....ce mincinos. La Alba Iulia nu te mai cauta nimeni decat Bele si Primaru sa predai arhiva si actele contabile pentru EXPRTIZA...Ba te mai cauta si cei de la politie ....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Iul 2010, 14:16

apsalba scrie: Apropo, daca te dai mare pescar de pistruiati, ai ocazia sa o dovedesti in ultima sambata din august pe Nucsoara, la cupa federatiei. De ce cred oare ca nu o sa vii? Ai ocazia sa dovedesti ca esti pescar. Ca esti scriitor mai convins. :lol: :lol: :lol:
Fane, sincer nu vreau sa te umilesc si la pescuit, de aia nu vin. In plus locatii precum Nucsoara pentru pastrav nu ma incanta pe mine, eu aleg rauri salbatice, dificile, unde ori vii cu pastrav la kil oro iti rupi oasele prin stancarii. Iti las tie apele amenajate, circulate, batute zilnic de nspe mii de pescari.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Iul 2010, 21:28

apsalba scrie:......... Oricum faptele mele raman si sunt incontestabile. Astept cu nerabdare sa fiu acuzat oficial. De ce dracu nu o fac si doar tot ameninta pe forum? Poate iti pui si tu acesta intrebare.
aici ai dreptate.
si eu mi-am pus aceasta intrebare de nenumarate ori.
nu ii inteleg deloc pe concetatenii tai - sincer, de erai aici, iti puneam demult pielea pe bat pt mult mai putin din ce ai afirmat si facut la Alba
apsalba scrie:.........Tot astept sa ma caute organele si m-am plictisit deja.
ai grija ce iti doresti :lol:
apsalba scrie:......... federatia care acum este deja stabila dupa ce am facut curatenie si o sa ai ocazia sa si vezi realizarile concrete.
Cei care au incercat sa ma submineze, nu de la asociatie ci prin ea de la federatie, au primit ceea ce meritau. Nu stiu de ce ma mai cauta si imi cer sfaturi, atata timp cat am infiintat alta asociatie si care a depasit-o pe prima ca numar de pescari inscrisi. Poate ca pescarii din alba au alte pareri decat cei de pe forum.

ori sunt tampiti ori masochisti ca pescari nu sunt cu siguranta (stiu ca unii or sa se supere si o sa ia foc, dar imi mentin parerea atata timp cat se uita in gura ta)
apsalba scrie:....Apropo, daca te dai mare pescar de pistruiati, ai ocazia sa o dovedesti in ultima sambata din august pe Nucsoara, la cupa federatiei. De ce cred oare ca nu o sa vii? Ai ocazia sa dovedesti ca esti pescar. Ca esti scriitor mai convins. :lol: :lol: :lol:

Nucsoara? Raul Doamnei??
ohooo ce locatii de vis cu peste din belsug zone mirifice, dar...........acuma 30 ani
doamne si ce frumos era, in 16 iulie 1979 am calcat prima data acolo si de atunci am mers 5 ani la rand dupa care am facut ceva pauze si am revazut locatia la cativa ani buni dupa revolutie
accesul facil si potentatii vremii au distrus zona din pacate.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Iul 2010, 22:50

io tot ma intreb cum il mai lasa doctorii de la Balaceanca in libertate :lol:

io de aceste realizari la FNPSR si APSALBA sau care or mai fi, am auzit numai in topicurile deschise de nea Fane si in care ne invita sa intram la el pe sait sa cetim :lol:

oricum mega realizari nu's la federatia asta obosita , in schimb ma intreb la ce ii trebe sponsorizare de 100.000E :lol:

da' restu astia din federatie, nu ie prosti mai, aci e lucratura , s-au strans cateva asociatii si fiecare trage sa puna mana pe cate 1-2-3 balti sa le privatizeze si sa ia banu la prostu care cotizeaza si el la asociatie primind totodata 30% reducere sau abonament pe balta , o afacere profitabila in conditiile in care lupta cu ANPA si AJVPS a FNPSR a dus la amplificarea braconajului pe apele naturale pentru ca nu mai vine nimeni in control. Asa e nea Fanica? ca de la mine din birou asa se vede :lol:
Ia zai concluzia, te lupti cu AJVPS sa pui mana pe 1, 2, 3 ape ca sa privatizezi locatiile si sa transformi totu in ce ai zis tu, stai sami amintesc "pescuit turistic"? cu debarcader , etc , etc... ca asa se face in tarile civilizate?
Drept e ca pana una alta din atatea dosare d'astea, treaba cu lipsa oricarui organ abilitat sa verifice actele de braconaj a iesit bonus pentru tine? Si-ti aduce mai multi clienti pe caditzele tale private ? :roll:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Iul 2010, 06:27

Am lipsit cateva zile si vad ca acest cor al Cassandrelor continua. Va mai dau cateva teme, ca astea sustinute cu atata inversunare (dosare penale, furturi, etc) nu sunt verificate si deja s-au perimat. (Astept si eu sa-l cunosc pe userul johnny care cica ma cunoaste foarte bine. )

1. in curand se va infiinta federatia romana de pescuit sportiv si casting, care se va ocupa exclusiv de pescuitul de competitie.
2. reorganizarea pescuitului sportiv la nivel national a inceput.

Astept ca cei care au ceva contra mea sa ma impiedice sa fac acest lucru. :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Iul 2010, 07:57

Aceasta federatie v-a fi afiliata F.I.P.S.?Daca da ,cum?Care asociatie sau federatie de asociatii mai este afiliata F.I.P.S.,la ora actuala ,in Romania?Ca din cite stiu eu, singura asociatie,buna rea cum este,afiliata F.I.P.S.,nu te prea iubeste.Ce sa faci, dragoste cu forta nu se poate...
Si eu voi infiinta o asociatie:se va numi 'Asociatia Voblerelor Vopsite" :lol:
Sper sa o luati ca o gluma...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 05 Iul 2010, 11:05

ptr. fanica "legiuitorul "

De ce nu ai putintica rabdare?? Posta circula cam greu in aceasta perioada. Dar o sa am vesti ptr. tine si "prieteni" cit de curind!!

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 06 Iul 2010, 07:51

adiwolf scrie:
apsalba scrie:......... federatia care acum este deja stabila dupa ce am facut curatenie si o sa ai ocazia sa si vezi realizarile concrete.
Cei care au incercat sa ma submineze, nu de la asociatie ci prin ea de la federatie, au primit ceea ce meritau. Nu stiu de ce ma mai cauta si imi cer sfaturi, atata timp cat am infiintat alta asociatie si care a depasit-o pe prima ca numar de pescari inscrisi. Poate ca pescarii din alba au alte pareri decat cei de pe forum.

ori sunt tampiti ori masochisti ca pescari nu sunt cu siguranta (stiu ca unii or sa se supere si o sa ia foc, dar imi mentin parerea atata timp cat se uita in gura ta)

In primul rand s-a facut confuzie, multi pescari au mers la sediul APSAlba la care erau legitimati numai ca acolo nu mai era APSAlba ci noul CHIOSC APULUM a lu nea fane care dadea permise de pescuit si chitante in numele as APULUM si viza legitimatiile as APSAlba ca nea fane "baiat destept" mai avea stampile de la APSAlba
Iar majoritatea pescarilor au cuparat permis de pescuit fara a mai fii legitimati de la CHISCUL lu nea fane de la magazinul GRANDE PESCAR a lu Radu Spineanu cu care nea fane imparte juma-juma cei 10 lei cheltueli pentru disribuire.
Asa ca ai dreptate Adi si in plus sunt si zgarciti :twisted:
PS nea fane ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 06 Iul 2010, 18:47

apsalba scrie:..............................
1. in curand se va infiinta federatia romana de pescuit sportiv si casting, care se va ocupa exclusiv de pescuitul de competitie.
2. reorganizarea pescuitului sportiv la nivel national a inceput.
....................................
1. Eu stiam ca prin ministere se reduce numarul de bugetari ... si nici pescar nu te stiu :lol: (sa te cred in masura in care sunt si eu pescar :oops: ).
Asa ca, pentru a vorbi pe limba ta, asta cu infijntarea unei noi federatii sportive ... las-o jos ca macane ! :roll: :twisted:

2. Dezorganizarea pescuitului sportiv in Romania a inceput inca din anii '90 ... si continuat (glorios :shock: :twisted: ) odata cu esecul unor aveturieri, autoproclamati reformatori. :shock: :lol:
Ceea ce s-a intimplat la APS Alba vine sa confirme ca sefi de asociatii care pretind sa gestioneze apele publice din intreaga tara nu pot sa acceseze responsabil nici macar apa din propria cada. :twisted:

Scrie răspuns