AM NEVOIE DE AJUTOR

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 17 Iul 2006, 23:30

lasa ..."rumanul" in pace.....poate nu este egoist ...poate nici nu este oportunist......poate este doar neatent....poate nu si-a vazut sacii in caruta si alevinii in incubatorul "X".........ce esti rautacios&curios?.....acu vine si posteaza de pe pozitzii de invingator si te ia la rost ca-i tii cont :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

euroaqua
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de euroaqua » 19 Iul 2006, 22:12

Poate el supravegheaza acum pestii .... si nu are timp de calculator...

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 20 Iul 2006, 00:18

klar....masoara din priviri sturionu.... :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 21 Iul 2006, 22:54

Gogule,daca mai esti cu noi,mai spune-ne ce-ai facut cu sturionii.Ne-ai stirnit si ne lasi neterminati?Eu n-am scos o vorba cit a durat discutia(m-a zapacit Bogdan cu ceea ce stia,bravo lui pt. ajutorul acordat;fara mishtouri ieftine,la obiect,concret,super!).Daca tot mai ai de investit,de ce nu incerci primirea unui credit Sapard?(parca asa ii zice)Sunt oameni specializati in intocmirea documentelor,iar astia daca nu dau toti banii primiti trebuie sa ii inapoieze si ma indoiesc ca le convine,deci ai sanse mari. Iti tinem pumnii...nebun frumos! :wink:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 22 Iul 2006, 08:57

acum am vazut, scuze
nickydarnico scrie:exista o carte sau un atlas cu generalitati despre toate specile de pesti !?
generalitaiti , am refer la : inmultire , mod de hranire, comportament etc. :lol:
In limba romina si recenta? Nu prea. Singurul atlas de care stiu e cel al lui Th.Busnita, Atlasul pestilor din apele RPR, din '63. In afara de ceva denumiri latine, pestii tot aia sunt (ca specii, ca numarul lor.... :x ).
In rest... www.fishbase.org:lol:
De Gogu :?

Raoul
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Raoul » 17 Aug 2006, 14:25

Felicitarile mele pentru Gogu e antrenant sa vezi pe cineva care mai are incredere in capacitatea proprie de a duce la bun sfarsit orice..
Si eu am cochetat cu ideea unui bazin de crestere intensiva a sturionilor acum 2 ani, dar lipsa spatiului de amenajare si detaliile tehnice destul de precise m-au facut sa renunt la idee.
Din nou, felicitarile mele catre Gogu !
Si in balti infloresc nuferii, insa mereu ei se tin deasupra !

Mocanu Catalin
utilizator nou
utilizator nou

am nev de ajutor

Mesaj de Mocanu Catalin » 28 Oct 2006, 18:54

va rog frumos sa-mi dati detalii despre cresterea sturionilor, bazine, instalatii etc.intentionez sa accesez fonduri sapard pt asa ceva. multumesc mult.

dalla
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dalla » 18 Noi 2006, 18:50

ma poate ajuta si pe mine cineva spunandu-mi de unde as putea sa cumpar un incubator pt sturioni si la ce pret macar orientativ.

dalla
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dalla » 18 Noi 2006, 18:58

nu stiti cat ar costa 2 sturioni (cega) femela si mascul ajunsi la maturitate sexuala?nu doar cega si morun, viza, pastruga...pls.

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 19 Noi 2006, 08:33

SUCCES celor care se gandesc serios sa se ocupe de de acest lucru.Cred ca reportajul respectiv era facut la ferma dl. Raduta , l-am vazut si am ramas placut impresionat ca se poate si la noi ceva ptr. cresterea puietilor de sturioni .Sa ne tineti la curent si pe noi cum merge treaba ,
Vreme buna ,fir intins !

Scrie răspuns