Va multumesc de incurajari!!! si daca cineva vrea anumite informatii despre aceasta ocupatie ofer tot ceea ce stiu, cat despre franciza asa este mi se ofera toate informatiile, dar dupa cum stiti sa iei ceva in franciza in romania e foarte dificil din cauza banilor, deoarece ti se cer anumite condtitii si aparate pe care esti obligat sa la cumperi de la ei, sincer daca asi fi avut bani ,da! asi cupmara aparatele necesare fara nici o discutie . saiti dau un exemplu o statie de filtrare a apei , industriala facuta de firma costa intre 5000 si cateva sute de mii, pe mine ma costat aproape 43 de mil, si sincer nu am facut-o dupa ureche ci numai dupa informatii valabile,ce vreau sa va spun eu nu am lucrat in acest domeniu niciodata , singurul lucru care il stiam despre pesti este ca se prind cu rame sau mamaliga, dar de un an , am invatat aproape toate caracteristicele si speciile de sturion cat si bilologia acestora,vreau sa demonstrez ca se poate face ceva in acest domeniu , cu informatii luate din diverse surse (prieteni, net, carti ,etc) . dar sincer imi este tare frica sa nu reusesc , de ati sti ca toti prietenii mei spun ca sunt nebun sa ca o sa pierd banii si cam 80%din cunostinte cred ca sar si bucura sa nu reusesc .ce sa fac? eu vreau sa merg inainte ,deja am fost anuntat ca prima transa de icre embrionate ar fi preconizata pe 15 aprilie,din aceasta cauza sunt stresat , ca nu stiu ce sa fac cu icrele embrionate, e 3 noaptea si nu am somn ma tot gandesc cum functioneaza acest incubator, am gasit date despre acest incubator dar mi sa cerut sa merg personal la Galati la institut sa cumpar o carte dar este despre pastruga , facuta de doctorul xxxxx, referitor la anumite intrebari puse de mine , mi sa spus ca aceasta afacere este ca si 'slefuitul diamantelor' trebuie sa ma port cu grija. asa si cred.nici nu stiu ce sa mai spun. asadar dragi prieteni va rog daca stiti amanunte despre confectionarea unui incubator de icre embrionate va rog sa ma ajutati, rugamintea mea este sa o faceti pe intelesul meu adica sa imi explicati . VA MULTUMESC. DACA DERANJEZ VA ROG SA IMI SPUNETI. SI MULTUMESC DE INTELEGERE A ADMIN.