alternative de populare

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Oct 2009, 22:14

mino scrie:
adiwolf scrie:bravo domnule,
cel putin macar incerci sa faci ceva.
:( :( :(
daca poti exprima si in cuvinte ce ai vrut prin postarea acestor emoticonuri, poate voi intelege ceva

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Oct 2009, 22:44

mino scrie:o sa ma las de dat info-uri si documentare !
de ce?
consider ca e un demers util , cel putin se vede ca ne pasa. mai mult textele de lege citate vizeaza exact atributiile lor in domeniu, deci nu cer altceva decat ceea ce sunt obligati prin reglementari legale sa faca.
daca te-am lezat cu ceva imi cer scuze insa am incercat sa fac demersul in asa fel incat sa nu implic pe nimeni, iar informatia cu punerea in functiune a hirocentralei racovita in 2009 e publica aici:
http://www.prefecturasibiu.ro/ro/cp25062008.htm faceti click pe punctul 2 (e o prezentare powerpoint)
personal am trimis deja 2 faxuri la anpa si la anpa brasov (de care apartine sibiul) si am facut unele mici ajustari adresei pentru a o depune la registratura la protectia mediului sibiu.

daca va avea sau nu rezultate demersul vom vedea dar, daca nu facem nimic sigur nu va fi nici un rezultat.
asa, cel putin nu vor putea spune ca nu au stiut , pentru ca o sa fac pe dracu in patru sa fac publice atat adresele catre institutii cat si raspunsurile lor (pe care sunt obligati sa mi le dea in 30 de zile) :twisted:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Oct 2009, 22:51

adiwolf scrie:bravo domnule,
cel putin macar incerci sa faci ceva.
problema este, cati te vor urma in acest exemplu??
totusi este bine ca ai facut un pas si pt asta meriti felicitari.

p.s. daca trimiti aceasta cerere online, trimte la mai multe institutii odata in asa fel incat sa se vada acest lucru
deasemenea sugerez sa trimiti si la organisme si organizatii nonguvernamentale.
multam de incurajari
toti cei ce vor sa se alature sunt bine veniti
adresa cu pricina trebuie adaptata pentru fiecare institutie in parte deoarece in partea introductiva am facut referire la articole de lege care vizeaza atributiile si functiile institutiei careia se adreseaza.
daca suntem mai multi care facem adrese chiar daca altceva nu obtinem,macar determinam functionarii institutiilor cu pricina sa munceasca pentru salarii scriindune raspunsuri la mailuri faxuri si scrisori. :twisted: :D

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 27 Oct 2009, 23:11

Pe ei king !

ps. tot din auzite , ar fi fost mediu , politia pe baraj la avrig pentru a investiga cauza pestilor morti de pe baraj :?: daca e adevarat ,totusi se misca ceva pe la noi . :shock: :roll: , deci sunt sperante.
ps. 2 cu poluarea de la porcaria de la avrig-porumbac , se pare ca sunt pusi la adapost , au angajament fata de mediu da termine pana in 2011 o statie de epurare .pana atunci trebuie sa suportam mirosul si jegul deversat in olt.
fir intins !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Oct 2009, 09:33

:lol: :lol:Voi nu a-ti vazut cine e repr.ANPA pe Sibiu?Chiar credeti ca neica ala o sa faca ceva?Mie nu a fost in stare sa-mi copieze corect cnp-ul din buletin ca sa-l treaca pe permis,si voi aveti alte pretentii de la el...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Oct 2009, 13:31

nu stiu daca e de ras sau de plans dar am cateva chestii de adaugat:

1. felicit demersul Regelui Bestialilor si voi trimite si eu mail la ANPA sa vedem ce au de zis
2. cand am facut permis in primavara am intrebat pe nea inspector de la BV cui sa ma adresez in cazul unei actiuni de braconaj si imi raspunde evaziv 112 , insist sa imi dea un numar concret nu un numar ce ma redirectioneaza la politie si apoi la circa locala unde vin "mafiotii" regiunii (caz patit la Avrig) Apoi deschide internetul sa caute un numar de la jandarmerie...JENANT. In urma cu 2 ani in primavara un jandarm sufletist a actionat in urma braconajului la stiuca sub hidrocentrala Oltet, a lasat 2 numere de telefon pentru a fi contactat pentru situatiile de genul in zona Fagaras, spre surprinderea mea unul dintre ele era cel al inspectorului fastacit :cry:
3. anul trecut s-a golit lacul de acumulare de la Dridif cu buna paza a politiei si jandarmeriei, oricum zona a fost inaccesibila datorita malului de pe margini, partea trista??? tot pestele a urcat cativa km mai sus si s-a oprit intr-un deversor ce taie Oltul mai sus de Fagaras , braconaj intens!!!

cam atat am avut de zis :(

P.S. am o vaga impresie ca reprezentantul ANPA Sibiu e acelasi cu cel de la Brasov si face drumuri, pentru ca la sediul din BV apare o data pe saptamana lunea, un neica mai obez la vro 40 si ceva de ani

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 28 Oct 2009, 13:39

pikeman scrie:
P.S. am o vaga impresie ca reprezentantul ANPA Sibiu e acelasi cu cel de la Brasov si face drumuri, pentru ca la sediul din BV apare o data pe saptamana lunea, un neica mai obez la vro 40 si ceva de ani
posibil,
de fapt si la Sibiu cand am facut eu permisu, tot asa cel de la anpa era de gasit numai intr-o zi din saptamana, in rest era pe la filialele din Mures etc, numai stiu daca a zis ceva si de Brasov

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Oct 2009, 19:16

kingofbeasts scrie:
mino scrie:o sa ma las de dat info-uri si documentare !
de ce?
consider ca e un demers util , cel putin se vede ca ne pasa. ......................................
daca va avea sau nu rezultate demersul vom vedea dar, daca nu facem nimic sigur nu va fi nici un rezultat...........................
vezi mino??
exact ce iti spuneam in raspunsul la MP.
sper ca nu te-ai suparat, nimeni nu a vrut sa iti minimalizeze eforturile facute.
kingofbeasts scrie:multam de incurajari
toti cei ce vor sa se alature sunt bine veniti
.........................................................................
daca suntem mai multi care facem adrese chiar daca altceva nu obtinem,macar determinam functionarii institutiilor cu pricina sa munceasca pentru salarii .........................
adrese,sesizari,notificari etc. este bine sa fie facute de cat mai multi din zona respectiva si domnilor, nu le faceti anonime daca vreti sa fiti bagati in seama.

ilie scrie:voi nu a-ti vazut cine e repr.ANPA pe Sibiu?Chiar credeti ca neica ala o sa faca ceva?Mie nu a fost in stare sa-mi copieze corect cnp-ul din buletin ca sa-l treaca pe permis,si voi aveti alte pretentii de la el...
nici tie?? o fi frate ce cel de la valcea,
sau probabil ca a fost proba de examen la instalarea in scaunul de inspector anpa sa nu fi capabil sa scri corect o insiruire de numere :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Oct 2009, 20:02

Oi fi eu asa mai extraterestru :lol: dar chiar sa-mi treci la cifra sexului 0 :!: ....apoi dute-n poola mea de natarau. :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Oct 2009, 20:15

ilie scrie:... dar chiar sa-mi treci la cifra sexului 0 :!:...:
...si ti-am zis ,Ilie , tata...sa nu mergi cu fustita !
:lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns