alternative de populare

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Oct 2009, 16:12

caca moale si pe betele tale king.....tavaleste lingurile in rahat dupa ce le vopsesti..... :lol: :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Oct 2009, 16:28

kingofbeasts scrie:va las ca am de vopsit niste linguri pentru maine si ma si incuie colegii in birou :D .
c...t pe bete si/sau fire intinse
halal rege :lol:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 23 Oct 2009, 21:36

am auzit ca de luna viitoare se va devia oltu la bradu prin baraj pentru lucrarile la digul dinspre munte , deci .............sa mai duce naibi o bucata de olt salbatica . :twisted:
fir intins !

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 24 Oct 2009, 08:10

am vazut mino se vedea de pe pod ca vor sa bage oltul pe acolo dar nu credeam ca atat de curand, si eu care vroiam sa bag o ultima pescuiala la clean pe portiunea din aval de raul avrig, plm de ticalosi :evil: :evil: :evil:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Oct 2009, 14:13

Or sa se faca locuri noi,alternative la atatea si atatea populari reusite.Parca vad,peste tot plin de pescari cu galeti,pungi,bidoane,cu ce are omul pe acasa, gata gata sa" lanseze" la apa toata gama de pesti autohtoni si nu numai impreuna cu sloganul "Daca azi nu populam maine ce mai braconam". :lol: :lol:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 24 Oct 2009, 19:44

Poate merge o actiune comuna de salvat pestii si mutati pe noul curs, in ziua cand seaca apa.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Oct 2009, 20:03

Adrian SB scrie:Poate merge o actiune comuna de salvat pestii si mutati pe noul curs, in ziua cand seaca apa.
...buna idee si poate reusiti sa evitati ceea ce s-a intamplat la Dridu
...pt aducere aminte :
http://www.youtube.com/watch?v=s50lN6BI ... r_embedded

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 24 Oct 2009, 20:09

Adrian SB scrie:Poate merge o actiune comuna de salvat pestii si mutati pe noul curs, in ziua cand seaca apa.
de secat nu seaca,dar aia care ramane sigur o sa fie hatzata si plasuita la greu,ar trebui anuntzate autoritazile cand baga oltul pe acolo,dar nu prea cred ca o sa se implice cineva :evil: :evil:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 24 Oct 2009, 22:01

Da de secat nu au cum ca pe undeva trebuie sa se scurga raul avrig , mirsa , racovita ..........acces nu o sa mai fie decit pentru cunoscatori si numai cu picorul asa ca nu vad cum sa controloeze cineva zona si de ar vrea .
Acum chiar ca se strica locurile cu mrene mari si gropane cu somni.
Repezisuri ca intre podu bradului si raul avrig nu mai sunt decit dupa cascada de la turnu .In plus ori de cite ori era viitura pe olt sau apa foarte tulbure urcau pe rau in sus si ramaneau in zona , acum or sa dispara ceva specii de pesti sacrificati in favoarea unei hidrocentrale . :twisted: :twisted: :twisted:

ANPA , mediu , ecologisti unde sunteti ? mama ei de tara .
fir intins !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 26 Oct 2009, 10:45

Nu va mai agitati! nu vedeti ca nu ne baga nimeni in seama.....eu am plecat la pescuit....bataie placuta la tastatura :lol:

Scrie răspuns